Ο Παύλος Αβραμίδης υποψήφιος με τον Σταύρο Καμπουρίδη

14 Αυγούστου 2023
17:13

Ονομάζομαι Παύλος Αβραμίδης του Παναγιώτη και της Δέσποινας. Κατάγομαι από την Τοπική Κοινότητα Πολυμύλου, της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου, του Δήμου Κοζάνης. Είμαι παντρεμένος με τη Δέσποινα Μεντεσίδου και είμαστε γονείς δυο παιδιών.
👉Εδώ και χρόνια, δραστηριοποιούμαι ενεργά ως ελεύθερος επαγγελματίας και είμαι γνωστός για τον δραστήριο και κοινωνικό μου χαρακτήρα στην κοινότητα.
👉Τα συνεχή προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, είναι αυτά που με κίνησαν να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Κοζάνης. Προβλήματα τα οποία έχουν επηρεάσει το βιοτικό επίπεδο και την ποιότητα ζωής μας τις τελευταίες δεκαετίες.
👉Είμαι ένας άνθρωπος με αίσθημα αξιοπρέπειας, δημοκρατίας και υψηλής ευθύνης. Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των συμπολιτών μας, θέλω να δώσω στον τόπο μας το καλύτερο μέλλον που του αξίζει.
📌Στην τοπική αυτοδιοίκηση της Κοζάνης αξίζουν νέοι άνθρωποι με πάθος και ενθουσιασμό προς όφελος του κοινού καλού. Οι νέες γενιές έχουν την ικανότητα να φέρουν φρέσκες ιδέες και νέα πνοή, προωθώντας έτσι την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής.
✅️Δεσμεύομαι να συμβάλω στη βελτίωση της καθημερινότητας του Δήμου, ώστε η Κοζάνη του αύριο να είναι μια πόλη ζωντανή στην οποία τα παιδιά μας θα ζουν με χαρά και προοπτικές.
🤝Για το λόγο αυτό, στις επερχόμενες εκλογές, στηρίζουμε τον Σταύρο Καμπουρίδη – έναν άνθρωπο με αξίες, εντιμότητα και πραγματική όρεξη για δουλειά. Έναν άνθρωπο ειλικρινή, αποφασισμένο και με καθαρό βλέμμα.

✅️Είμαι #εδώ γιατί έχουμε κοινά όνειρα.
✅️Είμαστε #εδώ και μόνο με τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης θα τα καταφέρουμε!

2 σχόλια

  • ΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΖΑΝΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  • Συγχαρητήρια Παύλο πάτε καλά προχωρήστε αυτό το συνδυασμό ψάχναμε και τέτοιους ανθρώπους σαν και σένα καθαρά παιδιά καλή επιτυχία να έχουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι