Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει ρίζες ακόμη από τα φοιτητικά μου χρόνια. Από το 2010 με την ενασχόληση μου στις δημοτικές εκλογές , το 2019 την εκλογή μου ως Προεδρου της Τ.Κ Κοιλάδας μέχρι και σήμερα μοναδικό γνώμονα μου έχω την αγάπη για τον τόπο μου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου.
Σε όλη αυτή την διαδρομή γνωρίζω πως υπήρχαν πολλά προβλήματα και παραλείψεις. Παράλληλα όμως έγιναν και πολλά βήματα για την επίλυση βασικών και μεγάλων ζητημάτων. Ζητημάτων που δεν αγγιχτηκαν ποτε στο παρελθόν.
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν σε εμένα και βοήθησαν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, και ένα μεγάλο συγνώμη από όσους απογοήτευσα.
Λόγω προσωπικών θεμάτων σε αυτές τις εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Τοπαλιδη όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό.
Να ευχηθώ καλό αγώνα και καλή δύναμη σε όσους εκθέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των πολιτών και να υποσχεθω πως όπου μπορώ να συνδραμω για μια καλύτερη κοινωνία θα το πράξω με όλες μου τις δυνάμεις.

με εκτίμηση
Σοτολιδης Σπυρίδων