Σοτολιδης Σπυρίδων: “Λόγω προσωπικών θεμάτων σε αυτές τις εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Τοπαλιδη όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό”

15 Αυγούστου 2023
13:30

Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει ρίζες ακόμη από τα φοιτητικά μου χρόνια. Από το 2010 με την ενασχόληση μου στις δημοτικές εκλογές , το 2019 την εκλογή μου ως Προεδρου της Τ.Κ Κοιλάδας μέχρι και σήμερα μοναδικό γνώμονα μου έχω την αγάπη για τον τόπο μου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου.
Σε όλη αυτή την διαδρομή γνωρίζω πως υπήρχαν πολλά προβλήματα και παραλείψεις. Παράλληλα όμως έγιναν και πολλά βήματα για την επίλυση βασικών και μεγάλων ζητημάτων. Ζητημάτων που δεν αγγιχτηκαν ποτε στο παρελθόν.
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν σε εμένα και βοήθησαν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, και ένα μεγάλο συγνώμη από όσους απογοήτευσα.
Λόγω προσωπικών θεμάτων σε αυτές τις εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Τοπαλιδη όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό.
Να ευχηθώ καλό αγώνα και καλή δύναμη σε όσους εκθέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των πολιτών και να υποσχεθω πως όπου μπορώ να συνδραμω για μια καλύτερη κοινωνία θα το πράξω με όλες μου τις δυνάμεις.

με εκτίμηση
Σοτολιδης Σπυρίδων

5 σχόλια

  • Σταμάτα το ρε Γιώργο. Δε γίνεται. Ρίχνεις νερό στο Μύλο του Μαλούτα. Δεν το καταλαβαίνεις. Μπράβο για τον αγώνα αλλά δε γίνεται.

  • Ο μόνος αγαπητέ φίλε,που έχει σχέση με το θέμα και πρέπει να συνεχίσει για να βρει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών είναι ο Γιώργος Τοπαλίδης ,όσο για τους περισσότερους των άλλων , θεωρώ πως έχουν άγνοια των προβληματων και είναι βέβαια υπεύθυνοι και για τη στασιμότητα της περιοχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι