Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr: “Αγέλη αδέσποτων με ένα θηλυκό τουλάχιστον, το οποίο δεν τολμάς να περάσεις σου επιτίθεται αμέσως και όλα αυτά στο παρκάκι απέναντι από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Κοζάνη” (Φωτογραφία)

15 Αυγούστου 2023
14:38

Αγέλη αδέσποτων με ένα θηλυκό τουλάχιστον, το οποίο δεν τολμάς να περάσεις σου επιτίθεται αμέσως και όλα αυτά στο παρκάκι απέναντι από το sm Σκλαβενίτης στο γήπεδο στο οποίο έχει και παιδική χαρά και παίζουν μικρά παιδιά!
Και ο Δήμαρχος κοιμάται όρθιος; ή μας δουλεύει; Γιατί δεν κάνει κάτι;

20 σχόλια

  • Μαλουτά αν δαγκώσουν τα παιδιά μου τα σκυλιά στον Σκλαβενίτη θα σου τα φέρουμε μεσαστι γραφείο σου στο δημαρχείο είμαστε ξεκάθαροι ετοιμάσου για κανάλια και προβολή πανελλήνια

  • Αν δεν υπήρχαν τα αδέσποτα…πως θα πήγαιναν στον δήμο κάτι κύριοι και κυρίες ζωολατρων…να ζητούν χρήματα,να κάνουν αναρτησεις επιθεσεων σα και τη δική σου κα.

  • Κρίμα . Καποιοι είμαστε εχθροί με τα αδέσποτα είναι το σκαρί μας άλλοι είναι εντάξει και τα ταιζουν κιόλας. Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο στην πολιτεία με αυτό το θέμα. Να φύγετε να πατε αλλού που έλεγε και ο παππούς στη διαφήμιση. Μακάρι να υπάρξει λύση δίχως φολες

  • Καταφύγια παντού καί να ηρεμήσει ο κόσμος από τα αδέσποτα καί τά αδέσποτα τα ίδια…το χρήμα πέφτει από την Ευρώπη αλλά με το να μοιράζουν τροφές σε κάποιους δεν λύνεται το θέμα… κάποιοι τρώνε χρήμα και μάλλον τους βολεύει έτσι και δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι ουσιαστικό…. Καταφύγια και στειρώσεις σε όλη την Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα τι δεν καταλαβαίνουν… κέντρα για τους λαθρομετανάστες ξέρουν να κάνουν

      • Εγώ τουλάχιστον έχω μαζέψει κ 4 σκυλιά από τον δρόμο.. εσύ έκανες καμία τέτοια κίνηση? Η πηγές χθες εκκλησία και εντάξει νιώθεις καλά με Τοντ εαυτό σου

  • Δεν μπορεί τώρα ο μπάρμπα Λάζους να μαζέψει τα σκυλιά..Έχει τρανή δουλειά να καμαρώνει στις φωτογραφίες μαι ξεδιάντροπα να ξαναζητάει τον ψήφο μας !Ήθελα να ξέρω αυτοί που κατεβαίνουν μαζί του δεν ντρέπονται καθόλου ?Συμφωνούν δηλαδή με όλα αυτά που συμβαίνουν κι εντελώς αδιάφορα τα ξεπερνάει ? Ντροπή ντροπή ντροπή τους !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Δοκίμασε να τα ταισεις μια φορά, θα σε αγαπήσουν. Μπορεί και να σου σωσουν τη ζωή αν χρειαστεί. Άντε ρε δε ξέρετε να φερθείτε σε ένα σκυλί. Επίσης σίγουρα σε γαβγίζει γιατί ξέρουν ότι είσαι μαύρη ψυχή….

    • Τα ζώα έχουν εχθρικά ένστικτα προς τα άλλα ζώα αλλά και προς τον άνθρωπο γιατί έτσι λειτουργεί η φύση. Όταν ένα άγριο ζώο επιτίθεται στον άνθρωπο θα πρέπει να θανατώνεται ό,τι και να λένε οι σκυλολάγνοι νόμοι που ψηφίσανε στη βουλή κρυφά και χωρίς διαβούλευση τα λόμπι των Βορείων Προαστείων.

  • Ο λαικισμός σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο.Σύμφωνα με το νέο νόμο του Βορίδη και της ΝΔ δεν έχει κανείς δήμος το δικαιωμα να κάνει χωρους συγκέντρωσης αδέσποτων.2ον μόνη υποχρέωση των δήμων είναι οι στηρώσεις.Κανείς δήμος δε μπορεί να προχωρήσει σε εξοντώσεις αδέσποτων.Οποτε 1ον τα παραπονα σας στη ΝΔ που τη βγάλατε με 41% και 2ον όποιος και να βγει στις εκλογές αυτά θα ακολουθήσει.Οπότε προσέχετε τι θς ψηφίσετε γιατί δεν είναι μόνο τ αδέσποτα ως ζήτημα.προς επίλυση.Προέχουν άλλα σημαντικότερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.