Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει τον Διονύση Αλεξόπουλο

16 Αυγούστου 2023
21:25

Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει στην παράταξή μας τον MBA & ΜSc Oικονομολόγο με το δεύτερο μεταπτυχιακό στην τεχνητή νοημοσύνη Γενικό Γραμματέα του Δήμου τον κ.Διονύση Αλεξόπουλο.

Ο πολύ παλιός μαθητής φίλος και συνεργάτης Διονύσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για ελαττωθεί η εντροπία στο διοικητικό και όχι μόνο κομμάτι του Δήμου μας.

Ο Διονύσης είναι δραστήριος, δυναμικός και ενώνει τη φωνή του με όσα πιστεύουμε, όσα πράττουμε, όσα προσδοκούμε.

Έτσι τώρα ξεκινάμε μια νέα αρχή μαζί με τον Διονύση νέες δράσεις, νέα πορεία, νέα δημιουργία με κοινούς στόχους, κοινά σχέδια, κοινούς αγώνες γιατί ο τόπος μας έχει μέλλον με τη “Γέφυρα στο μέλλον”

Ναι μαζί και με το Διονύση μπορούμε να κάνουμε περισσότερα!!

8 σχόλια

  • Ο Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΣ
    ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ; ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΑΝ ΝΕΟΥΣ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ “τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για ελαττωθεί η εντροπία στο διοικητικό και όχι μόνο κομμάτι του Δήμου μας.”
    Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ

  • Μπράβο για τις επιλογές σας Δήμαρχε. Αξιοσύνη, προκοπή, νοικοκυροσύνη, εντιμότητα. Φαίνεται η εργατικότητα, το ενδιαφέρον για τον πολύπαθο Δήμο μας, που δείχνει μεγάλη πρόοδο.
    Συνεχίστε ,έχουν γνώση και κρίση οι κάτοικοι του τόπου μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι