kozan.gr: Δικαίωση για τους κατοίκους της Καλαμιάς Κοζάνης

16 Αυγούστου 2023
22:56

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης έκρινε ότι η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών απαγορεύεται στην ζώνη των 500 μέτρων από τα όρια των οικισμών που υφίστανται προ του 1923, συνιστώντας ανεπίτρεπτη προσβολή του ζωτικού χώρου και συνεπακόλουθα της προσωπικότητας των κατοίκων. Επί της ουσίας ο βασικός ισχυρισμός των κατοίκων της καλαμιας έγινε δεκτός σε ένα τόσο κρίσιμο και λεπτό ζήτημα, ενώ οποιεσδήποτε τυχόν δικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν στο δικαστήριο μπορούν να αντιμετωπιστούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα

12 σχόλια

  • Θα τα κάνει 500 μέτρα πιο εκει ο μαλουτας …. σιγά το πράγμα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο των φωλτοβολταικων… Να τα κάνουν στην Αθήνα. Τέλος!

  • Νεα δημοκρατια ακους η κρυβεσαι και τα φορτωνεις ολα στο δημο που εχει ψηφισει ομοφωνα αρνητικα για τα φβ στην καλαμια

    • Γιατί υπάρχει κάτι για το οποίοι δεν κρύβεται; Αυτή είναι η αφταιχτη και τα πρόβατα ψηφίζουν. Δες το θέμα των αδέσποτων. Αν ρωτήσεις 100, οι 95 θα σου πουν ότι φταίει ο δήμος. Και ο Μητσοτάκης το παίζει φιλόζωος με τον Πινατ στο Μαξίμου. Για το τρένο έφταιξε ο σταθμάρχης, για την πανδημία οι Κινέζοι, για την ακρίβεια οι Ρώσοι, για τον Μιχάλη έφταιξε ο διοικητής τροχαίας των Ιωαννίνων και για τον Ιάσονα έφταιξε η κακή του η τύχη.

  • ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΩΣΗ ΜΙΛΑΤΕ ?
    ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ 500 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ . ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ
    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ . ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΕΥΕ ΟΥΣΙΑΣ.
    ΤΑ Φ/ΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤ ΣΤΟ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ?

  • Γιατί η απόφαση λέει για τους οικισμούς που υπήρχαν πριν το 1923; Προφανώς για να μην πιάνει τα χωριά της Καρδιάς και της Εξοχής που τα έχουν στα μούτρα τους. Μην ανησυχείτε όμως. Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι