Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης σε Βατόλακκο, Πηγαδίτσα, Άγιους Θεόδωρους, Σαμαρίνα, Φιλιππαίους και Αβδέλλα για τον Δεκαπενταύγουστο

17 Αυγούστου 2023
00:21
Κανένα σχόλιο

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου που πραγματοποιήθηκαν στις 15 και 16 Αυγούστου 2023 σε χωριά του Δήμου Γρεβενών, παραβρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του “ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ”.

Ειδικότερα, ο κ.Τριγώνης βρέθηκε στις κοινότητες Βατολάκκου, Πηγαδίτσας, Αγίων Θεοδώρων, Σαμαρίνας Φιλιππαίων και Αβδέλλας, συμμετέχοντας και τιμώντας τα παραδοσιακά πανηγύρια του τόπου μας.

«Συνεχίζουμε καθημερινά τη σχέση με τα ζωντανά χωριά μας, με τους ανθρώπους τους που προσφέρουν και πιστεύουν στο μέλλον, με τα Γρεβενά που γλεντούν, με τα Γρεβενά που μπορούν και θα πετύχουν ένα καλύτερο αύριο», υπογραμμίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.