Ο Βασίλειος Ν. Κατσαούνης για την υποψηφιότητά του με τον Γιώργο Αμανατίδη

16 Αυγούστου 2023
23:21
Αγαπητοί μου συμπατριώτες.
Φίλες και φίλοι.
Σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Συνδυασμό “Συμμαχία για την Ανάπτυξη”.
Είναι μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Γιώργου Αμανατίδη, που δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Δέχτηκα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο για μια σειρά από λόγους:
Η προσεχής εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη για το σήμερα και το αύριο της Δυτικής Μακεδονίας. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ο τόπος μας περνάει μια δύσκολη φάση.
Εκτιμώ ότι το όραμα, οι ηγετικές ικανότητες, η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα του Γιώργου Αμανατίδη, για τα οποία έχω προσωπική γνώση, εκτιμώνται ευρύτατα σε όλη την Περιφέρεια. Πιστεύω ότι σήμερα ο Γιώργος Αμανατίδης είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί μιας συνολικής προσπάθειας για την ανάταξη της Δυτικής Μακεδονίας, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, αλλάζοντας την ψυχολογία και την πίστη των ανθρώπων της, στις δυνατότητες του τόπου μας.
Συστρατεύομαι λοιπόν στο κάλεσμά του προς όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, χωρίς διαχωρισμούς, βλέποντας μια ανοιχτή ομάδα αξιόλογων στελεχών με διαφορετικές επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και πολιτικές αναφορές.
Σ’ αυτήν τη δύσκολη συγκυρία η νέα γενιά καλείται να βρίσκεται κοντά και μπροστά στις εξελίξεις. Οι νέες προκλήσεις για την Ανάπτυξη του τόπου μας απαιτούν όσο ποτέ την δυναμική υποστήριξη της νεολαίας.
Ενότητα, προγραμματισμός και γνώσεις χρειάζονται για την πρόοδο και την εφαρμογή της καινοτομίας.
Δώστε μας την ευκαιρία να εργασθούμε μαζί σας για μια Δυτική Μακεδονία αντάξια της Ιστορίας της και του Μέλλοντος που της αξίζει.
Σας Ευχαριστώ
Βασίλειος Ν. Κατσαούνης
Γεωπόνος MSc
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

18 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι