Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
διαβάζοντας κανείς τον τελευταίο καιρό τις τοποθετήσεις – συνεντεύξεις διαφόρων υποψηφίων, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το πως ο καθένας αντιλαμβάνεται τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Οι συνεχείς επαφές μου και οι συζητήσεις που κάνω με συμπολίτες μου, μου επιτρέπουν να καταλάβω πως η κοινωνία της Εορδαίας επιζητά μια αλλού είδους συμπεριφορά από τους ίδιους τους υποψήφιους της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Οι πολίτες θέλουν ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο, εμπειρία και δυναμικότητα για την επίλυση των προβλημάτων, που είναι έντονα και ζωτικής σημασίας για το μέλλον του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.
Είναι γνωστό ότι όλοι μας κάπου ανήκουμε ιδεολογικά και πολιτικά, αλλά τώρα μιλάμε για τον τόπο μας, σε στιγμές που είναι κρίσιμες για το μέλλον μας. Γι’ αυτό επιβάλλεται να υπάρξει σύγκλιση δυνάμεων, ενότητα, κοινή προσπάθεια και δράση. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα.
Εμείς με την παρουσία μας 4 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας και έχοντας ως γνώμονα τα συμφέροντα του τόπου μας, κάναμε την υπέρβασή μας, πορευτήκαμε εποικοδομητικά και εξασφαλίσαμε μια άνετη και ασφαλή πλειοψηφία. Λειτουργήσαμε συλλογικά με προτάσεις, με δυναμική παρουσία τόσο στα ζητήματα της καθημερινότητας και στα μεγάλα θέματα της βίαιης απολιγνιτοποίησης, της τηλεθέρμανσης, όσο και σε μια σειρά από άλλες προκλήσεις που παρουσιάστηκαν σε διάφορους τομείς, όπως είναι η ανάπτυξη της ΑΕΒΑΛ, ο πολιτισμός, το Πανεπιστήμιο, οι δημοτικές επιχειρήσεις, η εκπόνηση μελετών κλπ. Σε αυτά, όμως, θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναφερθούμε διεξοδικά και κατά την προεκλογική περίοδο τόσο εμείς, όσο και ο ίδιος Δήμαρχος.
Κατά τη γνώμη μας και κατά την ομολογία πολλών συμπολιτών μας ο Δήμος Εορδαίας έχει κάνει βήματα μπροστά, έχει αλλάξει εικόνα σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά και συνεχή παρουσία για τη βελτίωση της Πόλης και των Κοινοτήτων.
Εκείνο που πιστεύουμε ακράδαντα είναι ότι μέσα από τις συνεργασίες μπορεί να επιτευχθεί μια δυναμική που θα φέρει την πρόοδο σε όλους τους τομείς. Σε αυτή την προσπάθεια, όμως, θέλουμε δίπλα μας και κάθε πολίτη, όχι μονο προεκλογικά, αλλά καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια της θητείας του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου. Θέλουμε έναν πολίτη που θα ενημερώνεται από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου μας, που θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις των ανοιχτών Δημοτικών Συμβουλίων και θα μπορεί να παρεμβαίνει και να συζητά για το καλό του τόπου μας.
Ζητάμε να μας τιμήσετε με την ψήφο σας για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας!
Ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας συμμετοχικά, καθημερινά για να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που του αξίζουν αυτού του τόπου.