Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Χρήστου Κυριακόπουλου με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

17 Αυγούστου 2023
09:35

Ο Χρήστος Κυριακόπουλος γεννήθηκε στη Φλώρινα και κατοικεί στην  Κοζάνη τα τελευταία 35 χρόνια.

Είναι παντρεμένος με την Ανδρονίκη Ιορδάνογλου και έχει δύο παιδιά.

Είναι Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας, έχει παρακολουθήσεις πλήθος σεμιναρίων και έχει λάβει ειδική μετεκπαίδευση σε θέματα που αφορούν το αντικείμενό του.

Είναι μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Κοζάνης και αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας επί σειρά ετών

Είναι πρόθυμος και έτοιμος να βάλει όλες του τις δυνάμεις για να προσφέρει έναν τόπο καλύτερο στους μαθητές του και στη νέα γενιά και θεωρεί πως όλες κι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά με σχέδιο και όραμα για μέλλον των παιδιών μας και της κοινωνίας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, ο Χρήστος Κυριακόπουλος θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις».

Κοζάνη 16/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.