Μαμάτσιος  Ιωάννης & Μποζούκογλου Κωνσταντίνος οι δύο νέες υποψηφιότητες του Γ. Κοκκαλιάρη

17 Αυγούστου 2023
11:50

 Ονομάζομαι  Μαμάτσιος  Ιωάννης του Γεωργίου και της Αννούλας. Έχω γεννηθεί το 1984 στην Κοζάνη όπου ζω και κατοικώ μόνιμα.

   Είμαι Λογιστής απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζομαι   σε επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην περιοχή της Κοζάνης ως Λογιστής και ως υπεύθυνος λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος.

   Κατά το παρελθόν εργάστηκα σε ιδιωτικές Τράπεζες (Εμπορική, Alpha Bank) σε θέσεις ευθύνης (αρχικά ως ταμίας, έπειτα ως Προϊστάμενος και τέλος ως Διευθυντής Καταστήματος). Παράλληλα δραστηριοποιούμαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων αναλαμβάνοντας την υλοποίηση  προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

   Υπήρξα για αρκετά χρόνια ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων καθώς και της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας.

  Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς βλέπουμε τον Δήμο μας  να υπολειτουργεί και να παραμένει στάσιμος σε μια καίρια χρονική περίοδο, όπου το σχέδιο της απολιγνιτοποίησης έχει ήδη ξεκινήσει και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, είμαστε απλά παρατηρητές,   χωρίς να μπορούμε να ανταποκριθούμε  στα νέα δεδομένα. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε όλοι ΜΑΖΙ το επόμενο βήμα για τον τόπο  μας, με σκοπό να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί και να γίνει πιο βιώσιμος  και λειτουργικός για τους πολίτες του.

  Γι  αυτό τον λόγο θέτω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Ιωάννη Κοκκαλιάρη έχοντας ως κύριο σκοπό να προχωρήσουμε ενωμένοι για  να αλλάξουμε το μέλλον της περιοχής μας.

Για έναν καλύτερο Δήμο  Κοζάνης  με αγάπη και σεβασμό προς τους πολίτες του!

 

 

 

Ονομάζομαι Μποζούκογλου Κωνσταντίνος του Ελευθερίου και της Αικατερίνης.  Γεννήθηκα στην Κοζάνη το έτος 1962. Είμαι συνταξιούχος της ΔΕΗ.

Είμαι παντρεμένος με τη Πατόνογλου  Στυλλιανή , η οποία γεννήθηκε στην Κοζάνη, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των ιατρικών βοηθημάτων. Έχουμε δύο παιδιά.

Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω την κοινότητά μου Αμυγδαλιά Ανατολή Σταυρωτή  και τον Δήμο Κοζάνης γι’ αυτό και συμπορεύομαι με την παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κοκκαλιάρη.

 

 

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.