Yποψήφιος με τον Γιώργο Αμανατίδη ο Χαρίσιος Ιωάν. Γκοβεδάρος

18 Αυγούστου 2023
10:24
Είναι φορές που πρέπει να πάρεις αποφάσεις ζωής.
Ειδικά όταν αυτές αφορούν την προοπτική του τόπου μας…
Πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλον μπορεί να οικοδομηθεί με οδηγό το πάθος για δημιουργία και ενεργή συνεισφορά στα κοινά.
Ώστε το χαμόγελο και η ελπίδα να επιστρέψει…
Επειδή η συλλογικότητα δημιουργεί την αυτοδιοικητική δυναμική, αποφάσισα να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, στο ανοιχτό κάλεσμα του Γιώργου Αμανατίδη με γνώση, εμπειρία και διάθεση για τη δημιουργία μιας «Συμμαχίας για την Ανάπτυξη».
Σας προσκαλώ να διανύσουμε μαζί αυτή την όμορφη διαδρομή…
Πάμε μαζί για τον τόπο μας!!
Χαρίσιος Ιωάν. Γκοβεδάρος
Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

84 σχόλια

    • Τα λογοπαίγνια δεν σε ζώσουν φίλε μου.Εσυ πάντως θα λες όταν δεις τα αποτελέσματα:Μάνα μου τι παθαμεεεεε;;;!!!!!

    • Δεν το πιστεύω !!

      Ο Χ.Γκοβεδάρος σε συνεργασία με Φώτη Κεχαγιά , με Κυριάκο Μιχαηλίδη, με Γιάννη Τσιομπάνο , με Χρ. Σάββα !!!!

      με την ίδια ιδεολογία , με τον ίδιο τρόπο σκέψης.!!!

    • ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΗ ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

      Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. και πριμοδοτεί και προτρέπει στην ανταρσία και αποστασία .

      Χάρη ο Αμανατίδης πρόδωσε τους 10850 ψηφοφόρους του , και χωρίς καμιά λογική κήρυξε τον πόλεμο κατά του Κ. Μητσοτάκη και της πολιτικής του συνολικά αλλά γιά την Απολιγνιτοποίηση.

      Ως ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΣΕ και επαινούσε και το έργο του Κασαπίδη !!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

      ΛΥΠΑΜΑΙ .

      ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ .

      Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.
      ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ .

      • Χάρη σοβαρεψου. Μην αμαυρωνης την ιστορία σου. Ποιο έργο παρήγαγε;

        Το λευκό δράκο που έλεγε σε εμάς τους μηχανικούς για 2000 θέσεις εργασίας στο υδρογόνο; Ο συνέταιρος του Κατανας πριν μερικούς μήνες τον κατήγγειλε

        Για τη γέφυρα των Σερβίων όπου επέδειξε ανακλαστικά 3 χρόνια μετα; Επίσης ο συνέταιρος του Κατανας τον κατήγγειλε.

        Για τη μεταλιγνιτικη που ουσιαστικά πέρα από συζητήσεις δεν ήρθε καμία υλοποιήσιμη επένδυση;

        …και πληθώρα άλλων

        ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.

        Ο Χάρης Γκοβεδαρος έκανε το καθήκον του προς τον κόσμο. Ήρθε η ώρα να το κάνετε και εσείς αν πραγματικά αγαπάτε τον τόπο μας και δεν είστε μεσίτες κομμάτων.

        Να ξέρεις ότι σε εκτιμώ πολύ

          • Αφού δε μας βγήκε με το φανάρι στη γέφυρα των Σερβίων, τώρα τρέχουμε και δε φτάνουμε, τον Οκτώβρη έρχονται εκλογές! (του Χάρη Κάτανα )
            https://kozan.gr/archives/467212

            Mήπως η σημερινή Περιφερειακή Αρχή αντιληφθεί πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι ανάπτυξης, πέρα από το υδρογόνο; (Γράφει ο Χ. Κάτανας)
            https://kozan.gr/archives/477436

      • Μην λυπάσαι κ. Βαρδάκα των δρόμων με τρεις λωρίδες ανά κατεύθυνση… μην λυπάσαι επειδή ούτε πρόσφερες στην πόλη ούτε θα προσφέρεις…

    • Λυπάμαι Χάρη γιά την λαθεμένη πολιτική σου απόφαση .

      Εσύ πάντα έλεγες οτι είσαι Νέα Δημοκρατία και τώρα θέτεις τον εαυτό σου εκτός Κόμματος , συντασσόμενος με ιδιοτελείς αντάρτες που διαγράφηκαν .

      ΚΡΙΜΑ

      • Τα κόμματα δεν ταυτίζονται με την αυτοδιοίκηση. Αν ήθελε η ΝΔ να επέλεγε υποψήφιο που να μπορεί να προσφέρει. Ο συγκεκριμένος απέτυχε. 4 χρόνια περιμένουμε να τον στείλουμε σπίτι του επιτελους

        • Ταυτίζονται πλήρως, γιατί θέλουν συμμάχους για την εφαρμογή των πολιτικών τους, όσο πιο κοντά γίνεται στον πολίτη, χώρος που δραστηριοποιείται η Αυτοδιοίκηση.

    • Οι σκεπτόμενοι πολίτες ψηφίζουμε Αμανατίδη με εναλλακτική Ζεμπιλιάδου. Δυστυχώς για το δίδυμο Κασαπίδη – Κιάνα δεν ψηφίζουν μόνο οι παππούδες αλλά και οι νεώτεροι. Οπότε προτιμούν το δίδυμο Αμανατίδη – Γκοβεδάρου και άλλων πολλών εξαιρετικών υποψηφιοτήτων.
      Ακόμη και να μην ήταν ο Αμανατίδης θα προτιμούσαμε το δίδυμο Ζεμπιλιάδου – Μπομπόναρη.
      Αμανατίδης δυνατά

  • Το παιχνίδι τελείωσε.Η διαφορά θα είναι χαοτική. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ τι βόμβα ήταν αυτή πρωινιατικα? Εύγε Χαρη. Καλή επιτυχία.

  • Καλή επιτυχία!!! Η συμμετοχή στο εγχείρημα του κ.Αμανατιδη ικανών, σκεπτόμενων κ δραστήριων ατόμων όπως εσύ Χάρη μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα βγούμε από τη στενωπό που βρισκόμαστε!!! Οι τεχνοκράτες εν δράση!!!

  • Γεωργία συντάξου με Γιώργο να υπάρχει πλειοψηφία πάνω από 70 τοις εκατό στα έδρανα. Αν δεν το κάνεις θα το μετανιώσουμε.
    Κατεβαίνει ο Χάρης είμαι μαζί του

    • Για αυτό ακριβώς ψηφίζουμε ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ. Για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Καλή επιτυχία Χάρη.Μαζί σου.

  • Γκοβεδαρος, Ράνδου, και πόσοι άλλοι. Αμανατίδη να αξιοποιήσεις την επόμενη μέρα και τα στελεχών άλλων συνδυασμων.
    Θα σε ψηφίσω γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη μια ομάδα ισχυρη

    • Βρε καλώς το τρολ του Κατανα.Κοίτα να μαζέψεις καμμιά ψήφο για τον Χαρούλη, γιατί δε σε βλέπω καλά.Περιφερεια με κυαλι θα βλεπεις.

    • Εμείς έχουμε τον Χάρη Γκοβεδάρο. Εσείς έχετε τον Χάρη τον Βαρδάρη. Τι ρωτάς τώρα. Σε έτσουξε πολύ ε? Σου έχω κι άλλες εκπλήξεις. Σε ξαναρωτησα όμως αντέχεις τις εκπλήξεις?

  • Χαοτική η διαφορά ψηφοδελτίου υπέρ Αμανατίδη αν και εγώ θα ψήφιζα ούτως η άλλως λόγω γνώσης και εμπειρίας που έχει.
    Κ. Γκοβεδαρο θα σε ψηφισουμε

  • Ο ένας με Δεληγιάννη ο άλλος με Γκοβεδαρο.
    Νομίζω ότι Αμανατίδη θα είσαι ο επόμενος περιφερειάρχης. Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται και από τους υποψηφίους που ανακοινώνεις.

      • Δεν ξερω ποιος εγραψε το σχολιο αλλα ειναιο ξεκαθαρο. Ο ένας είναι το παρελθόν και ο άλλος το μέλλον. Αντίστοιχα με αυτούς που στελεχώνουν. Τόσο απλά.
        Χάρη δυνατά μαζί σου.

  • Χάρη είμαστε μαζί σου. Συγχαρητήρια για την ουσιαστική απόφαση. Καλή επιτυχία. Κοίτα μόνο μπροστά!

  • Χάρη θα σε ψηφίσουμε. Τουλάχιστον είσαι καρυδάτος. Συνεπής σε όσα έλεγες. Έκανες την ορθότερη επιλογή για εμάς που είμαστε σκεπτόμενοι.

  • 4 χρόνια στη βουλή ούτε κουβέντα για την άναρχη επέκταση των φωτοβολταϊκών . Κρίμα, και σε θεωρούσα διαφορετικό από τον Μούτο.

  • Κατανα πάρε σύνταξη φύγε όπου φύγει πάρε το αεροπλάνο τίς Κοζάνης και εξαφανίσου Μαζί με Κασάπιδη γιατί σας βλέπω ούτε 15% να πάτε θα σάς περάσει και η ζεμπελιαδου

  • Ειλικρινά μια δήλωση από τον Χάρη που ξέρουμε. Σε στηρίζουμε όπου και αν πας. Τώρα ακόμη περισσότερο που παςε τον καλύτερο για το μέλλον μας.
    Σε ευχαριστούμε Χαρη

  • ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ DREAM TEAM η μεγαλυτερη μου χαρα θα ειναι οταν στο σκαι θα ανακοινωνουν αμανατιδης περιφερειαρχης και κασαπιδβα κατω απο αυτον

  • Χαρη πρόσεχε τους υποκριτες πουκάνουν τους κολλητούς σου. Ειδικά ένα γραφικό που γραφει τα ιδια και τα ίδια ταισμένο κομματικό στέλεχος. Δεν έχεις κανεναν ανάγκη δεν χρωστας σε κανέναν. Χρωστάς στον τόπο σου και σε εμας!!!
    Σε ευχαριστούμε

    • Ο δικηγόρος του είσαι η αυτός που θα τρέξει να του δώσει το χέρι πρώτος όταν βγει ενώ εσυ θα είσαι διακοπές;Κι αφού τον αγαπάς τόσο πολύ γιατί τα λες αυτά δημόσια;Για να του τηλεφωνήσεις αύριο και να του πεις ότι τα έγραψες από αγάπη;Ασε μας ρε φιλε Σαλιαρη ε σαλιαρη.Ποσα σου χρωστάει ο Χάρης ρε υποκριτή;Μαγκακο του γλυκού νερου

    • Παιδια τον Γκοβεδαρο τον παρακαλουσαν όλοι. Η επιλογή του ήταν η καλύτερη για αυτόν που ασχολείται με τον τόπο του και όχι με μεσιτείες κομμάτων (κλεμμένο από τη Ζεμπιλιαδου)

    • Καλώς τον χαχα.Και είπα που χάθηκε;Κατάλαβες Κατανα γιατί δεν θα βγεις ούτε περιφερειακός σύμβουλος;Με όλους αυτούς που μάζεψες είσαι άξιος της τύχης σου.

    • Από εφέ ο δικός σου άλλο τίποτα.Την τσαλακωμένη του εικόνα μετά τις 14 Αυγούστου που έχει γίνει ρεζίλι σε όλη τη Δυτική Μακεδονία τη σκέφτηκες η απλα χαχανιζεις;Να φωνάξουμε τη Ρανδου να σε κοιτάξει.Εχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου,κατανοητό αλλά πρόσεχε τι λεςς γιατί εκτίθεσαι.

    • Κατανα να τον χαίρεσαι τον συνεργάτη σου.Πεθάναμε στα γέλια.Το πρόβλημα είναι ότι περνιέται για έξυπνος.

  • Χάρη εύχομαι καλή επιτυχία στην υποψηφιότητα σου. Νομίζω θα ταίριαζε καλύτερα ως επικεφαλής ή δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο σε ένα αυτόνομο/ανεξάρτητο σχήμα με παλιούς και νέους φίλους αλλά η ζωή έχει απρόβλεπτη δυναμική. Καλό βόλι..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι