Αυτοι ειναι οι πρώτοι 20 υποψήφιοι με το συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιαδου

18 Αυγούστου 2023
20:39

Αυτοι ειναι οι πρώτοι 20 υποψήφιοι με το συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιαδου

1. ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

2. ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

3.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΙΑΤΡΟΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

4. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

5. ΖΙΑΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

6. ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

7. ΚΕΣΟΓΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

8. ΜΗΤΡΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

9. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

10. ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α.

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

11. ΠΛΙΑΧΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

12. ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΝΟΥΛΑ)

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

13. ΚΩΤΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Π.Ε. ΚΑΣΤΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

14. ΜΑΛΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

15. ΜΟΣΧΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

16. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Π.Ε. ΚΑΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

17. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

18. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

19. ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ

Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

 

 

 

 

 

20. ΚΟΓΙΟΣ ΖΗΣΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

 

 

 

 

77 σχόλια

    • Το καλό είναι ότι κατεβαίνει. Άρα θα εχουμε δύο υποψηφιότητες αξιόλογες για περιφερειάρχη και τρίτη του νυν που θα γίνει πρώην μετά τις εκλογες

      • Μεγάλο άγχος διακρίνω! Η Ζεμπιλιάδου είναι πρώτη με διαφορά και σας κρατάει σε αγωνία με το ψηφοδέλτιο της. Η πρώτη εικοσάδα άπαιχτη! Είμαστε σίγουροι και για την συνέχεια

      • Εσϋ γιατί αγχώνεσαι και θες να ανακοινωθούν από τώρα; Προς τι τέτοια αγωνία; Μήπως είσαι αυτός που πιάνει τους υποψηφίους και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη;

  • Κρίμα Γεωργία. Τόση αναμονη και μονο 20 υποψηφιοι. Ο Κασαπιδης που θεωρείται πισω έχει πιο πολλούς.
    Μακάρι να μην είσαι τριτη

  • Καλή τύχη παιδιά. Γεωρφια αν δεν συμπληρώσεις μην τους καις. Σε παρακαλούμε. Θα είναι η ταφόπλακα της κεντροαριστεράς.

      • Για τη Γεωργία που έδωσε τα χέρια με τον Κατανα για συμπόρευση την 2η Κυριακή (χλωμό το κόβω για 2η, ο Αμανατιδης καλπάζει) πριν ο τελευταίος (και σε σταυρούς) ανακοινώσει την συμπόρευση του με τον αόρατο Περιφερειάρχη;Αυτή είναι η καθαρότητα της κυρίας Ζεμπελιαδου;

        • Αν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις, βγες δημόσια και επώνυμα να το καταγγείλεις. Διαφορετικά, με φανταστικές ιστορίες καφενείου δεν σε πιστεύει κανείς.

  • Ετοιμάζεται ομάδα σοβαρή και μετρημένη. Χωρίς βαβούρα και σπόνσορες η κα Ζεμπιλιαδου θα ενώσει την κεντροαριστερά για το καλό των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Μητσοτάκη, Κασαπιδη, Αμανατίδη αρχίζει ο κατήφορος. Βάλτε νεκρά γιατί με δύο ευρώ βενζίνη θα ξεπαραδιαστειτε.

      • Το γραφείο Αμανατίδη προς το παρόν φαίνεται να ασχολείται μόνο με τα σχόλια του Κοζάν.. Ακόμα να μας πούνε γιατί κατεβαίνουν στις εκλογές και αν διαφωνούνε με τα πεπραγμένα Κασαπιδη και κυβέρνησης..

          • ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ “ΓΑΤΑΚΙΑ” ΕΙΣΑΙ TROLL ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.
            ΓΕΩΡΓΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΟΠΩς Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

        • Είσαι πολύ μικρός να μιλάς για το ήθος του Αμανατίδη.Δεν τον φτάνεις ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι.Πάρε την αρχηγίνα σου και πιέστε κανένα καφέ με τον Κατανα.Αλήθεια με την κρυφή συνάντηση πριν 15 μέρες με τον Χαρουλη τι έγινε;Όλα καλά;Υποκριτές και κωλοτούμπες ενωθείτε.

          • Ρώτα το τρολ σου να σου πει και την απάντηση … Ρε Δημητράκη έλεος με τα σχόλια !

      • Ναι, μη χάσουμε τον κυβερνητικό βουλευτή που δεν έβγαλε άχνα τόσα χρόνια για την κατάσταση στην περιφέρεια.. Θυμήθηκε την περιφέρεια όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής…

        • Κυρία Ζεμπελιαδου αποσυρθείτε με αξιοπρέπεια.Πόσες φορές θα βάλετε ακόμη;Ο κόσμος δεν σας εμπιστεύεται.Ίδιες τακτικές και μεθόδους που δεν πείθουν κανέναν.

          • Να αποσυρθεί τώρα που πάει για Νίκη; Τους δύο τους είδαμε. Τέσσερα χρόνια δεν έκαναν τίποτε. Έστελναν επιστολές στα Υπουργεία.. φτάνει με τους κυρίους . Μακάρι να την είχαμε ψηφίσει νωρίτερα την κυρία Ζεμπιλιάδου. Κάνουμε αγώνα και θα την βγάλουμε

          • Κάποιοι άλλοι που έχουν χάσει την αξιοπρέπειαμε τις κωλοτούμπες, τι πρέπει να κάνουν;

          • Η Ζεμπιλιάδου είναι πρώτη. Φοβάστε και την σκιά της. Καταλάβαμε ότι έπρεπε να την βγάλουμε απο την πρωτη φορά και τώρα κάνουμε αγώνα γιαυτήν

  • Πολύ δυνατή ομάδα,όλοι τους καταξιωμένοι στον τομέα τους,αλλά το κυριότερο είναι ότι ειναι πρόθυμοι να προσφέρουν…..Κάτι που δυστυχώς οι δύο άλλοι διεκδικητές της ΠΔΜ, αποδεδειγμένα, δεν έπραξαν, είτε σαν ΠΔΜ, είτε ως βουλευτής νομού της κυβέρνησης….

      • Προσέξτε μην τον πιέσει κανείς και κάνει καμμιά νέα κωλοτούμπα πριν τις εκλογές . Γεωργία βλέπουν την πλάτη σου και χάσανε τον ύπνο τους!

  • Το γεγονός ότι μόνο στις ανακοινώσεις της ζεμπιλιαδου παίζουν τόσα σχόλια από τρολ φαίνεται πόσο άγχος σας προκαλεί! Ζεμπιλιαδου μάλλον κάτι κάνεις καλά, συνέχισε μαζί σου, κυρίως για την ζημιά που προκάλεσε ο Αμανατιδης στην ΝΔ και ενώ ένα μήνα πριν μας έλεγε να τους ψηφίσουμε τώρα τους αντιπολιτευται. Κατάντησε την ΝΔ το πιο σύντομο ανέκδοτο στην δυτική Μακεδονία και γελάνε όλοι μαζί μας!

  • Οι υποψήφιοι της ζεμπιλιαδου είναι από τους πιο σοβαρούς υποψήφιους που ακούσαμε τελευταία. Ζεμπιλιαδου μαζί σου ασυζητητί.

  • Ο λαός θα αποφασίσει. Με ανθρώπους που δεν κατάφεραν στην επαγγελματική του καριέρα θα πετυχουν στην πολιτική σκηνή; Άτομα που στα 40 και 45 ασχολούνται με την πολιτική χωρίς όμως να έχουν κάνει κάτι πάτε για καφέ παιδιά. Δεν έχετε θέση στη δημόσια ζωή.
    Το σχόλιο μου αφορά τους περιφερειακούς συμβούλους όλων των υποψηφίων

    • Το 36% δια του δυο βαριά 15% ο Αμανατίδης με αυτούς που μάζεψε.
      Η Ζεμπιλιάδου είναι πρώτη και πάει μα Κασαπίδη δεύτερη Κυριακή
      Τα σαρανταρια δεν τα ξεχνάμε και οι υπεύθυνοι είναι στους δυο συνδυασμούς σας κύριοι

  • Πολιτική παρατήρηση:
    1ο) επειδή δεν μπορεί κανείς να βγει από την πρώτη Κυριακή
    2ο) επειδή ο Κασαπίδης έχει τα κομματικά δεξιά στεγανά
    οποιοσδήποτε από τους Αμανατίδη, Ζεμπιλιάδου περάσουν για την δεύτερη Κυριακή,
    ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ!

    • Επιτέλους ένας σοβαρός. Μόνο που κάνεις ένα λάθος. Ο Αμανατίδης θα είναι 2η Κυριακή. Η μάχη δίνεται μεταξύ Κασαπιδη και Ζεμπιλιαδου. Όποιος φτάσει το 25 θα ειναι 2η Κυριακή αν υπαρξει. Και εκεί θα έχουμε δύο δυνατούς Αμανατίδη και Ζεμπιλιαδου. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει διότι θα ησυχάσουμε από τις ιστορίες των λευκών δράκων και κόκκινων κροκοδείλων.
      ΞΘΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Ο θρίαμβος της καθαρότητας των λόγων και των πράξεών έναντι στους αλαλαγμούς του τέως βουλευτή της φτωχοποιησης του Έλληνα και του ανυπαρκτου περιφερειάρχη. Ζεμπιλιαδου καλή επιτυχία.

    • Δεν την ξαναπατάμε. Έπρεπε να φτάσουμε να μας δίνουν δωρεάν εισιτήρια για να μαζεύουμε φρούτα στην Κρήτη για να το καταλάβουμε. Κασαπίδης Αμανατίδης είχαν εξουσία τέσερα χρόνια και δεν άλλαξαν τίποτε. Ανεργία και φτώχεια Τώρα Ζεμπιλιάδου. Δαγκωτό

  • Ντάλε κουάλε Κασαπίδης Αμανατίδης τοσα χρόνια χέρι χέρι για την πιο αποτυχημένη περιφέρεια στην Ελλάδα. Γεωργία προχωρά!! Η μόνη που έκανε σοβαρή αντιπολίτευση στα αίσχη και την ανικανότητα

    • Παιδιά τι εννοείται κωλοτουμπες; Είχε ανακοινωθεί κάποιος με εμάς και έφυγε; Ποιος είναι πείτε το να τον μαυρίσουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.