Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιαννη Κοκκαλιαρη

18 Αυγούστου 2023
21:16

Ονομάζομαι Παπαδόπουλος Νικόλαος του Θεόφιλου και της Δέσποινας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κλείτο Κοζάνης αλλά λόγο της μετεγκατάστασης μετακομίσαμε στα Πετρανά το 2002.

Είμαι Αγροτοκτηνοτρόφος 3ης γενιάς.

Είμαι τελειόφοιτος Ζωϊκής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Facolta di Agraria di Campobasso στην Ιταλία όπως επίσης και της Academia di Isernia όπου φοίτησα τυροκομεία με εξειδίκευση στην Γραβιέρα.

Επέστρεψα στην Ελλάδα το 2018 όπου ξεκίνησα να εργάζομαι επαγγελματικά με την κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας μου όπως επίσης ξεκίνησα να επεξεργάζομαι δειλά δειλά την παραγωγή μου.

Κατάφερα μέσα σε 3 χρόνια πάντα με την βοήθεια των γονιών μου να παντρέψω τον πρωτογενή με το δευτερογενή τομέα, όπου σκοπός μου ήτανε να μεταποιώ το αρχικό προϊόν και να δημιουργήσω ένα προϊόν υπεραξίας όπως είναι η παλαιωμένη γραβιέρα μας “Αγρόκτημα Παπαδόπουλος Premium Quality”. Tο 2023 στο 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Γαστρονομίας στην ΔΕΘ κατάφερα να αποσπάσω 2 χάλκινα μετάλλια με το προϊόν μου, πάντα σε συνεργασία με τον κορυφαίο εκπαιδευτικό όμιλο της Ελλάδας το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Όραμα μου είναι ο πρωτογενής και δευτερογενής τομέας να έχουν τον πρωταρχικό ρόλο στον Δήμο Κοζάνης αλλά και να αποκτήσουν ξανά την αίγλη που έχασαν τα τελευταία χρόνια.Η πόλη της Κοζάνης θα πρέπει να αποκτήσει το δικό της brand name,το δικό της όνομα στον χάρτη της Αγροτιάς-Κτηνοτροφίας-Γαστρονομίας πράγμα που εκλείπει τα τελευταία χρόνια.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ο πρωτογενής τομέας παραγωγής είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής της χώρας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη συντάσσομαι στο πλευρό του Γιάννη Κοκκαλιάρη και στον Συνδιασμό “Μαζί για την Κοζάνη” γιατί η Κοζάνη τώρα πρέπει να αλλάξει ιστορία, τώρα πρέπει να πάει ένα βήμα μπροστά.

 

17 σχόλια

  • Συγνώμη αυτός δεν είχε ανεβάσει τόσες φωτογραφίες με Χ. Κατανα?? Ας ανεβάσει και με κοκκαλιαρη, άλλωστε μόνο αυτές θα μείνουν.Στο τέλος και οι δύο θα είναι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης και Χάρης οι υπόλοιποι απλά νεροκουβαλητες…

  • Κοκαλιάρη πες μας συμμάχησες με τον κωλοτουμπα Κατανα και ανοιξες τις αγκαλιές σου για τα πρωτοπαλίκαρα του;Να ξέρουμε τι θα κάνουμε.

  • Κώσταντινιδη!!Κασαπιδη!Κατανα!Όσο δυναμώνετε αριστερό για Δήμαρχο Κοζάνης τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ήττα σας στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!!

  • Δεν το γνωρίζω το παλικάρι, αλλά μπράβο του που όχι μόνο από συνήθεια ή ανάγκη, αλλά με αγάπη και κατάλληλες σπουδές στηρίζει με κάθε τρόπο την παράδοση της οικογένειας και την πρωτογενή παραγωγή. Εύχομαι το εγχείρημά του για τη δευτερογενή παραγωγή να φέρει πέρα από βραβεία και οικονομικά οφέλη, να έχει μέλλον και να καταφέρει να εντάξει περισσότερα προϊόντα σε αυτή! Καλή επαγγελματική πορεία! Μακάρι πολλά νέα παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Κουραστήκαμε οι νέοι πτυχιούχοι μας ή να φεύγουν στο εξωτερικό ή να δουλεύουν ως σερβιτόροι. Φτάνει πια!
    Όσο για την υποψηφιότητα, μιας και η ανάρτηση αυτό αφορά, ας ευχηθώ απλά καλή επιτυχία!

    • Πραγματικά από τα πιο ωραία σχόλια, δείχνει ποιότητα χαρακτήρα και μπράβο σου, το σχόλιο σου ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα ανάμεσα στα τοξικά σχόλια χαμηλού επιπέδου και iq.
      Όσο για τον Νίκο καλή επιτυχία και μακάρι νέα παιδιά να ασχολούνται με τα κοινά

  • Κάτσε ρε πουλίμ εκεί στο άρμεγμα μην σε κοροϊδεύουν όλοι οι κλέφτες, άλλωστε το ίδιο το χωριό σου δεν θα σε ψηφίσει,τι να πω κρίμα

  • “…στον Κλείτο Κοζάνης αλλά λόγο της μετεγκατάστασης..”
    “Λόγω”, όχι “λόγο”
    Εκεί στην ομάδα σας ούτε ένας δεν μπορεί να κάνει ορθογραφικό έλεγχο;
    ΟΥΤΕ ένας;;
    Κρίμα να χάνετε τους αναγνώστες -και ψηφοφόρους- από την πρώτη σειρά του βιογραφικού…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι