Εργασίες από το Δημο Κοζανης στα κοιμητήρια με συνεργείο για την αποκατάσταση παλιών επικίνδυνων σκαλοπατιών έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση

19 Αυγούστου 2023
13:27
Εργασίες από τον δήμο Κοζανης στα κοιμητήρια του Αγ. Γεωργίου Κοζάνης για την αποκατάσταση παλιών επικίνδυνων σκαλοπατιών.

12 σχόλια

  • Καλά τα μερμετια, αλλά εδώ υπάρχει ένα τεράστιο θέμα ζωτικής σημασίας που δεν το αναφέρει κανένας!!
    Τα κοιμητήρια είναι πολλά χρόνια κορεσμένα, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον πληθυσμό της πόλης..
    Η μεταφορά του κρίνεται αναγκαία χτες!!!
    Το πως σεβόμαστε τους νεκρούς είναι δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας…
    Κ γινόμαστε μάρτυρες εικόνων κ πραγμάτων που δεν μας τιμά…

    Ντροπή μεγάλη σε όσους απλά και εθελοτυφλουν.

    Υ.γ μεγάλο σεβασμό στις Κύριες και στους Κυρίους, εκεί μέσα που με περίσσια ψυχική κ σωματική κόπωση, κρατούν το χώρο εκεί μέσα..

  • Δεν είναι μόνο τα σκαλοπάτια επικίνδυνα, είναι και κάποια δέντρα που τσακίζονται από τον αέρα, είναι και τα αυτοκίνητα που μπαίνουν μέσα, είναι και ο τελευταίος δρόμος που από τις βροχές έχει γίνει επικίνδυνος, καθώς δεν ασφαλτοστρώθηκε! Αφού γίνεται που γίνεται μια “αποκατάσταση” ζημιών, ας βελτιωθούν όλα τα κακώς κείμενα!

  • Γελάει ο κόσμος μαζί σας.

    Για την υποχρέωση και για τα αυτονόητα δελτίο τυπου, τόσο άγχος σας έχει πιάσει λίγο πριν φύγετε.

    Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι επιτελους αποφάσισαν να διορθώσουν τα σκαλοπάτια που τα είχαν αφησει στο έλεος τόσα χρόνια και ήταν επικίνδυνα για τόσο κόσμο.

    Σε λίγο θα βγάζετε δελτίο τυπου ότι μαζεύεται και τα σκουπίδια και θα θέλετε να σας ανεχόμαστε κιόλας.

  • Η δημοτική αρχή αντί να έχει όραμα για τη πόλη,άγεται και φέρεται από σωστες υποδείξεις πολιτων,ενώ αυτή δείχνει ότι δεν γνωρίζει και εν όψει των εκλογών για να πάρει ψηφους κάνει ότι μπορεί,αφού τα πάντα είναι αφημένα στην τύχη των
    Ευθιξία υπσρχει;

  • Δήμαρχε πότε θα γίνουν τα νέα κοιμητήρια ..Περιμένουν οι νεκροί στα ψυγεία ποτέ να αδειάσει μέρος…πιο αναξιος
    δήμαρχος δεν έχει βγει ποτέ…

  • Τότε δημιουργείται μία αποκατάσταση των ζημιών είναι σημαντικό για τους ανθρώπους που επισκέπτονται τους δικούς τους εκεί μέσα και θα αποφευχθεί ατύχημα. Πρέπει όμως να κλαδεύουν και τα δέντρα που είναι σε άθλια κατάσταση γιατί μπορεί να έρθει στο κεφάλι κάποιου. Να μην επιτρέπονται να μπαίνουν αυτοκίνητα γιατί έχουν πραγματοποιηθεί πολλές ζημιές σε μνήματα. Και φυσικά να δημιουργηθεί ένα νέο νεκροταφείο για να μην περιμένουν οι νεκροί στα ψυγεία και να ξεκουραστούν επιτέλους θα χώματα πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι