Ψηφοφορία για το νέο τουριστικό σήμα του προορισμού “Πρέσπες”

19 Αυγούστου 2023
19:13
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στo πλαίσιo ανάπτυξης της Ταυτότητας Προορισμού (Destination Branding) των Πρεσπών ως ενιαία περιοχή μετά τη λειτουργία της συνοριακής διάβασης του Λαιμού σας καλεί να ψηφίσετε το νέο τουριστικό σήμα του προορισμού “Πρέσπες” στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/wbgQwBGWjkYvUKtQ7
Η δράση αυτή εντάσσεται στο «Περίγραμμα Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ταυτότητας Προορισμού (Destination Branding) και Τουριστικής Ανάπτυξης, για την περιοχή των Πρεσπών» του έργου «Prespa Lake Area border guard station: Preparatory activities for the establishment of the border crossing point between Greece and the Republic of North Macedonia at the Prespa Lake Area» και ακρωνύμιο “ΒoRPres”, που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG IPA CBC «Greece – Republic of  North Macedonia 2014 – 2020. Κύριος σκοπός του έργου είναι οι προπαρασκευαστικές ενέργειες κατασκευής της Διασυνοριακής Διάβασης Πρεσπών, ενός έργου αναπτυξιακού προσανατολισμού που στοχεύει να διευκολύνει την επικοινωνία / πρόσβαση στο σημείο αυτό και να ενθαρρύνει την επίσκεψη σε µια ευρύτερη περιοχή μοναδικής φυσικής ομορφιάς και αποτελεί μόνιμο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

3 σχόλια

 • … … Republic of North Macedonia at the …
  Δεν έπρεπε οι τίτλοι κλπ να αναφέρονται και στα ελληνικά;
  Εκανε το μέσα δίκτυο η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και θέλει να ανοίξει κι άλλους δρόμους;
  ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ … ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΥΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ … Πολυμύλου ή Σιάτιστας.
  Ξεκίνησε η Ανάδειξη του ταμιευτήρα Ιλαρίωνα;
  ΈΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΔΕΗ Α.Ε.;
  … … …

  Υπάρχει συνεργασία με τους Δήμους για δρόμους (χωματόδρομοι εν έτει 2023), συγκοινωνίες-γιατροί, δασικοί δρόμοι, αντιπυρικές ζώνες κλπ κλπ

  Ενας κάτοικος ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.

 • Κοιτάξτε να κάνετε σιδηροδρομική σύνδεση με ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΡΙΚΑΛΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ανοίξτε μετά νέους ορίζοντες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.