Νίκος Μπουκουβάλας: “Οι ανοησίες περί Σερβιωτών και Χωριατών σχημάτισαν ένα ψευδές πρόπλασμα επί του οποίου επιτίθενται οι πονηροί εξ Αθηνών και οι αφελείς εντόπιοι”

21 Αυγούστου 2023
08:11
Δημότες του Δήμου Σερβίων θα πω δυο λόγια για την προεκλογική κατάσταση στον Δήμο μας .
α ) Δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση στο Δ.Σ του Δήμου μας , και αυτό είναι πρωτόγνωρο εδώ και 60 χρόνια .
β ) Η παράταξη του κ. Κωνσταντόπουλου έχει καταρρεύσει και οι δημοτικοί του Σύμβουλοι τον έχουν εγκαταλείψει για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν , εκθέτοντας αυτόν και εαυτόν .
γ ) Οι ανοησίες περί Σερβιωτών και Χωριατών σχημάτισαν ένα ψευδές πρόπλασμα επί του οποίου επιτίθενται οι πονηροί εξ Αθηνών και οι αφελείς εντόπιοι .
δ ) Η επίκληση του ήθους , της καθαρότητας και άλλων αντιρρυπαντικών δεν άγεται αφ ημών , προκύπτει απ τη δράση υμών .
ε ) Δεν είναι αργά , 50 ημέρες προσφέρονται χρονικά για να μη χτυπάμε το κεφάλι μας 5 χρόνια .
στ ) Εκτός αν η προσωπική τύφλα και ο άφατος εγωισμός υπερισχύσουν της οικοφιλίας , την οποία με μεγάλη προσπάθεια μπόλιασε αυτή η Δημοτική Αρχή σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας .
ζ ) οι κραυγές ” πάμε γερά ” , ” δώσε μας τα κλειδιά ” , σφραγίζουν την αφελή και επικίνδυνη προσέγγιση τους για την επόμενη μέρα του Δήμου μας . Δε θα το επιτρέψουμε .
Νίκος Μπουκουβάλας
Γέφυρα στο Μέλλον

20 σχόλια

  • α. Η αξιωματική αντιπολίτευση στο δήμο Σερβίων-και σε κάθε δήμο-υφίσταται μέχρι 31.12.2023. Αυτό που είναι πρωτόγνωρο είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να έχει την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο! Αν αγνοεί ο κ. Μπουκουβάλας τι σημαίνει Δημοτικό Συμβούλιο και τι Δημοτική Αρχή ας κάτσει να διαβάσει. *

    β. Κανένας δεν έχει εγκαταλεύψει τον κ. Κωνσταντόπουλο καθώς η παράταξη του ΔΕΝ είναι προσωποπαγής. Αυτό φυσικά αδυνατεί να το αντιληφθεί κάποιος που δεν έχει μετάσχει σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ σχήματα ποτές την ζωή του. Σύμβουλοι του δημοτικού συμβουλίου θα κατέλθουν στις ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ εκλογές με όποιο σχήμα επιθυμούν, ελεύθεροι είναι, κανείς δεν είναι δέσμιος κάποιου. Για να το αντιληφθεί κάποιος αυτό θα πρέπει να έχει διαδραματίσει πολιτικό ή κοινωνικό ρόλο μέσω συμμετοχικών διαδικασιών γεγονός άγνωστο στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (που αποκάλεσε δημόσια τον ευατό του «το καλύτερο δεκάρι που έχει βγάλει η περιοχή»…). Φανταζόμαστε ότι οι “μομφές” αφορούν και νυν δημοτικούς συμβούλους που δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στις εκλογές με την παράταξη του Ελευθερίου- η οποία έχει πάψει να είναι συμμετοχική από το δεύτερο μήνα της θητείας της νυν δημοτικής αρχής. Οι νυν πρόεδροι Κοινοτήτων που εκλέχθηκαν το 2019 ήταν με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ που καμία σχέση δεν είχαν με τους συνδυασμούς των υποψηφίων δημάρχων. Αν δεν τα ξέρει ο κ. Μπουκουβάλας ας κάτσει να διαβάσει.

    γ. Οι “πονηροί εξ Αθηνών και οι αφελείς εντόπιοι” όπως τους αποκαλείτε τα έχουν ακούσει με τα αυτάκια τους. Άλλωστε ο διχαστικός και υπεροπτικός σας λόγος αποδεικνύει το ήθος σας.

    δ. Επειδή το ήθος προκύπτει από δράση, η ανακοίνωση γνωστού συνδικαλιστικού επαγγελματικού φορέα για ρατσιστικές και σεξιστικές δηλώσεις κορυφαίων θεσμικών οργάνων της νυν δημοτικής αρχής του δήμου Σερβίων τα λέει όλα. Το ίδιο και ανακοινώσεις συνδικαλιστικών φορέων εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση. Φυσικά για να αντιληφθεί κάποιος την βαρύτητα αυτών θα πρέπει να έχει συμμετάσχει έστω μια φορά σε συνδικαλιστικό φορέα ή έστω να έχει επίγνωση της ιστορίας, της θεσμικής βαρύτητας, της αναγκαιότητας του συνδικαλισμού.

    ε. Συμφωνούμε. Για αυτό θα παραδοθεί η δημοτική αρχή σε πρόσωπα ήθους, ταπεινότητας, ενωτικά και ανιδιοτελή.

    στ. Κούφια λόγια, κενολογίες, γενικότητες που όποιος ζει στις κοινότητες του δήμου μας απλά κοιτάζει την ερήμωση, την προσπάθεια δημιουργίας χυταμ από την πίσω πόρτα, την άγνοια περί φ/β στην Μεσσιανή και γελάει πικρά.

    ζ. Οι κραυγές και οι χαρακτηρισμοί υποψηφίων των αντίπαλων από εσάς παρατάξεων σαν “περισσεύματα”, “υπολείμματα”, “ούτε νεκροί δεν τους ψηφίζουν” αποδεικνύει γιατί είτε το επιστρέψετε ή όχι (με ποιον τρόπο αλήθεια;) η δημοτική αρχή θα αναγκαστεί να αφήσει στην άκρη το καλάμι και να επιστρέψει ο τόπος μας στις δημοκρατικές διαδικασίες, τον διάλογο, την ενότητα με δήμαρχο την κυρία Σπυρίδου.

    * Αυτό που είναι πρωτόγνωρο όχι τα τελευταία 60 χρόνια αλλά από καταβολής Δήμων είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να έχει λάβει την στήριξη λιγότερου του 1/4 των μελών του δημοτικού συμβουλίου (6 ψήφοι στους 27) και να μην έχει την ευθιξία, το ΦΙΛΟΤΙΜΟ, να παραιτηθεί λόγω ελλείψεως εμπιστοσύνης από το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    Εν κατακλείδι: Κενολογίες, πομφόλυγες, αμετροέπεια, φληναφήματα (αυτά για να μην νομίζει κάποιος ότι μπορεί να γράφει μόνο αυτός “δύσκολες” λέξεις …)

  • κ. Κωνσταντόπουλε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σου τύποις είναι μαζί σου γιατί δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην παράταξη της Σπυρίδου.
    Σας εγκατέλειψαν κ. Κωνσταντόπουλε ΝΑΙ σας εγκατέλειψαν.
    Οπως σας εγκατέλειψαν και όλοι οι Πρόεδροι που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο όταν έγινες Δήμαρχος και στις αμέσως επόμενες που ήσουν αντιπολίτευση.
    Γιατί κ. Κωνσταντόπουλε δεν έπραξαν τώρα, όπως τα δικά σου πρωτοκλασάτα στελέχοι; Να πάνε στο ψηφοδέλτιο της κας Σπυρίδου, αλλά προτίμησαν το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου;

    • Βρε άσχετες στις προηγούμενες εκλογές οι πρόεδροι δεν ήταν στα ψηφοδέλτια των δημάρχων. Άσχετοι.
      Για πες μας όμως συμφωνείς με αυτά που γράφει το Μπουκουβάλα;

  • Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι σύμβουλοι του Κωνσταντόπουλου και δεν το ξερουμε; Τι γράφετε; Αγνοειτε ακόμα και τις διαδικασίες; Πώς δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση; Όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι άξια συγχαρητηρίων διότι κάνει άψογα την δουλειά της για την οποία εκλέχτηκε! Κάθε διοίκηση πρέπει να ζητά αντιπολίτευση και κριτική γιατί έτσι διοικεί ορθά. Όχι να αποκρύπτει στοιχεία η να ζητά τον λόγο από την αντιπολίτευση γιατί κάνει αντιπολίτευση!
    Και ωραία φρασεολογία! “Προσωπική τυφλα”, αφατος εγωισμός”, “πονηροί εξ Αθηνών(!)”, “αφελείς εντόπιοι”!! Ωραίους χαρακτηρισμούς δίνετε σε όσους έχουν άλλη άποψη από εσάς!
    Και στο τέλος λέτε δεν θα το επιτρέψουμε!!!!!δηλαδή τι θα κάνετε θα ακυρωσετε τις εκλογές; Θα κάνετε πραξικόπημα; Ντροπή σας!

  • Μαλλον δεν εισαι με τα καλα σου, προεδρε του δημοτικου συμβουλιου.
    Εκθετεις το δημαρχο και ολη τη παραταξη σου.
    Και ερχονται εκλογες!!!

  • Ρέ Μπουκουβάλα και εγώ Σερβιώτης είμαι γέννημα-θρέμμα και στηρίζω την Σπυρίδου.Απο πού βγαίνει ότι εσύ αγαπάς τον τόπο μας και όχι εγώ;Πού πουλάνε αυτό το αγαπόμετρο να πάω να το αγοράσω;Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να αποκαλείς συνδημότες μας πονηρούς και αφελείς;

  • Ερωτήσεις προς τον Μπουκουβάλα
    Εάν έχω γεννηθεί και ζήσει 15 χρονια άλλου αλλά τα τελευταία 15 χρόνια ζω στα Σέρβια επιτρέπεται να με ενδιαφέρει η περιοχή;
    Εάν αγαπάω τον Βαθύλακκο, η τα Λεύκαρα, η τον πολυραχο η το τριγωνικό αλλά όχι τα Σέρβια επιτρέπεται να με ενδιαφέρει η περιοχή;
    Εάν ψηφίζω Σπυρίδου η Γεωργακόπουλο είμαι εγωιστής η αφελής η πονηρός;
    Εάν κερδίσει η Σπυρίδου τις εκλογές το τα κάνετε να μην το επιτρέψετε;

    Από τη στιγμή που αυτά τα λέει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και νο2 στον δήμο πίσω από τον δήμαρχο ο οποίος δεν βλέπω να δώσει αγώνες σημαίνει ότι τον εκφράζουν και αυτόν
    Από μένα λοιπόν είναι ΟΧΙ Μέχρι εδώ και πολύ σας ειναι

  • οι κραυγές ” πάμε γερά ” , ” δώσε μας τα κλειδιά ”
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ! ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ!!!!
    (Την Κυριακή 7 Μαϊου, στο δημαρχείο της Κοζάνης, ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου ανέφερε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη πως “θα περιμένω 15 ημέρες και μετά θα παραδώσω τα κλειδιά του δημαρχείου”, διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση παράδοσης στην κυκλοφορία της γέφυρας των Σερβίων.)

  • Από το ψηφοδέλτιο της γέφυρας πόσοι έφυγαν; Γιατί δεν τους μετράει αυτούς ο Μπουκουβάλας-που-μάλωσε-με-όλο-τον-κόσμο-και-έχει-δεσμούς-περισσότερο-με-Λάρισα-παρά-με-Κοζάνη-πού-μισεί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.