Υπογραφή της σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ»

21 Αυγούστου 2023
14:17
Κανένα σχόλιο

 

Υπογράφηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Βοΐου, η σύμβαση προϋπολογισμού 699.716,54€ του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ» από τον Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κκ Αθανάσιο,Πρόεδρο του Ιδρύματος «ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΟΥ», τον Δήμαρχο Βοΐου κ Χρήστο Ζευκλή και τον κ Οδυσσέα Τράντο εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΡΑΝΤΟΣ ΟΕ -ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ» που είναι και ο ανάδοχος του έργου.

Η χρηματοδότηση του έργου επιμερίζεται στα ποσά των:

  • 358.828,99€, ποσοστό 51,28% επί του συνόλου της σύμβασης από το Ίδρυμα «ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΟΥ»
  • 340.887,55€, ποσοστό 48,72% επί του συνόλου της σύμβασης από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016.

Αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση της Πλατείας Εμπορίου, που βρίσκεται εντός του πυρήνα του ιστορικού τόπου στην συνοικία «Χώρα» της Σιάτιστας, ώστε αυτή να αποτελεί στο μέλλον έναν σύγχρονο οργανωμένο χώρο που θα σέβεται τον παραδοσιακό χαρακτήρα του οικισμού. Το έργο είναι ένα από αυτά που συγκροτούν τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής που συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση της Σιάτιστας και στην αναβάθμιση του Δήμου μας, ως τουριστικού προορισμού.

Οι εργασίες του έργου προβλέπεται να ξεκινήσουν άμεσα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.