H Κατερίνα Πολιτίδου υποψήφια με τον συνδυασμό του Σταύρου Καμπουρίδη

21 Αυγούστου 2023
14:17

Φίλες και φίλοι γεια σας, ονομάζομαι Πολιτίδου Κατερίνα και είμαι 48 χρόνων . Γεννήθηκα στην Γερμανία και από την ηλικία των πέντε ετών ζω και δραστηριοποιούμαι στην Κοζάνη. Έχω έναν γιο, τον Νικόλα Χασαπη 21 ετων. Είμαι τελειόφοιτη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον αφιερώνω στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά αποτελώντας ενεργο μέλος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας». Επίσης φροντίζω να συνδυάζω τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά με την ιδιαίτερη αγάπη μου για τον αθλητισμό και κυρίως τον ερασιτεχνικό. Ο συνδυασμός αυτός είναι ζωτικής σημασίας και μου προσφέρει ηρεμία και χαρά. Βλέποντας ότι ζούμε σ’εναν κόσμο και σε μια κοινωνία και σε περίοδο που όλοι θελουμε την αλλαγή , κάποιοι πρέπει να γίνουμε η αλλαγή! Για τον λόγο αυτό δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση – πρόκληση να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές για τον Δήμο Κοζάνης με τον συνδυασμό Εδώ Κοζάνη του υποψηφίου δημάρχου Σταύρου Καμπουρίδη! Το πείσμα μου και η εσωτερική μου δύναμη μαζί με το όραμα του Σταύρου Καμπουρίδη ,το πρόγραμμα του συνδυασμού και η δυναμική των συνυποψήφιων ,είναι ενας ακόμη λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας! Ενός Δήμου που έχει δυνατότητες , κοινωνικές δυνάμεις και ευκαιρίες αρκεί να θέλεις να τις κανεις πράξεις για το κοινό καλο! Ζητω την εμπιστοσύνη, την στήριξη, την βοήθεια και την ψήφο σας!

15 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.