Η Κυριακίδου – Βασιλειάδου Ελένη θα είναι υποψήφια με την “Ενότητα”

21 Αυγούστου 2023
14:13
Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα της Κυριακίδου – Βασιλειάδου Ελένης με το συνδυασμό μας!
Η Ελένη κατάγεται από τον Άγιο Δημήτριο και κατοικεί στο Ρυάκιο Κοζάνης.
Είναι παραγωγός παραδοσιακών προϊόντων ποντιακής διατροφής.
Διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του πρώην Δήμου Ελλησπόντου.
Στο πλαίσιο της πολυετούς ενασχόλησής της με τον πολιτισμό, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για δύο θητείες.
Με την Ελένη στις εκλογές του Οκτώβρη θα είμαστε μαζί!

8 σχόλια

  • Όποια και όποιον κατεβάσεις ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΚΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ, ΤΑ ΚΟΙΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΟΥΖΙΑΚΗ. Επειδή Μαλούτα είσαι βραστερούλης, ΒΡΑΣΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΟΥ! Εμείς σαν κάτοικοι των Κοίλων θα αυξήσουμε τον διακόπτη της θερμοκρασίας ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ! Το φασόλι του Μαγγιρίδη ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ! Τα υπόλοιπα στην κατσαρόλα! ΚΑΛΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΝΑ ΧΕΙΣ!

  • Ήρθε και έδεσε τώρα
    Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Κάποτε ας κάνουν πίσω οι παλιοί ότι ήταν να προσφέρουν το είδαμε,νέα παιδιά μπροστά μπας και αλλάξει τίποτα σε αυτό τον τόπο.

  • Ο Ελλήσποντο δεν ψηφίζει Μαλούτα αυτό μερικοί δεν το καταλάβατε αλλά θα το καταλάβετε μία και καλή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Μαύρο σε όλους τους υποψηφίους του μαλούτα.

  • Εκτός από κολοτουμπα κάνουν και κατακόρυφο; Ο κουνιάδος τής ήταν υποψήφιος με τον Σιογκα και τώρα πήγαν με το Μαλουτα τι παίζει ρε παιδιά…μύρισε η πίτα… τώρα βγήκε από το φούρνο. Μαύρο Μαύρο Μαύρο Μαύρο. Φτάνει πια η κοροϊδία
    Ρεζίλι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.