kozan.gr: Αρνητικός ο Δήμαρχος Λ. Μαλούτας κι η Δημοτική Αρχή στο αίτημα 108 κατοίκων των χωριών Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου για διαγραφή οφειλών από τους λογαριασμούς ύδρευσης της περιόδου 2012 – 2013 για το ακατάλληλο κι επικίνδυνο νερό για το εξασθενές χρώμιο (Βίντεο)

23 Αυγούστου 2023
08:30

Μετά από σχετικό ερώτημα τού επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νόντα Στολτίδη, αρνητικός εμφανίστηκε, στην χθεσινή (22/8) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας  σε σχέση με το αίτημα – εξώδικη δήλωση 108 κατοίκων των χωριών Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου για διαγραφή οφειλών από τους λογαριασμούς ύδρευσης της περιόδου 2012 – 2013 για το ακατάλληλο κι επικίνδυνο νερό για το εξασθενές χρώμιο (διαβάστε εδώ την εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία των 108 κατοίκων). Όπως ανέφεραν, σε γενικές γραμμές, τόσο ο Δήμαρχος Λ. Μαλούτας, όσο κι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Κώστας Κυτίδης: “Αυτοί που δεν έχουν πληρώσει είναι το 20%. Το 80% των κατοίκων του χωριού, είναι συνεπές στις υποχρεώσεις του, δηλαδή έχουν πληρώσει. Η  χρήση του νερού αυτών των ποσοτήτων έγινε, άρα η ΔΕΥΑΚ έκανε τις δαπάνες για να παραχθεί αυτό το νερό. Κι οι κάτοικοι ήξεραν το τι νερό τροφοδοτούμε το δίκτυο γιατί ταυτόχρονα τροφοδοτούνταν και με καθαρό νερό εμφιαλωμένο και με βυτία του Δήμου Κοζάνης για τις υπόλοιπες ανάγκες της κατανάλωσης και της οικιακής  χρήσης.  Άρα αυτό το νερό που παράχθηκε κόστισε στην ΔΕΥΑΚ  και χρησιμοποιηθηκε για άρδευση των αγρών. Παράλληλα αφαιρέθηκαν όλες οι προσαυξήσεις για να μπορέσουν να ανταποκριθούν όλοι οι κάτοικοι”. Δείτε το σχετικό βίντεο

kozan.gr

16 σχόλια

  • Μα καλά, δεν του φτάνουν τα έσοδα από τα φωτοβολταϊκά που εξασφάλισε ο ο Δήμος Κοζάνης (ή μήπως όχι;), θέλει να πάρει αμοιβή και για το μολυσμένο νερό που έπιναν οι κάτοικοι Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου;

    Τύφλα να ‘χουν οι αφέντες στο Μισισιπή.

      • Εσυ δεν το έπινες, ο Δήμος σου έδινε εμφιαλωμένο.. Εσύ με το νερό ποτιζες τον μπαχτσέ σου, έκανες μπάνιο έπλενες και δεν θες να πληρώσεις. Τωρα που το λέω…. σαν το Πρωτοχώρι ένα πράγμα.

        • Ρε χαμένε τι να πληρώσουμε που ποτιζαμε και πλενομασταν αποδεδειγμένα με δηλητήριο? Άμα το ξέραμε θα γινόντουσαν όλα αυτά? Τους Πόντιους λέτε αλλά εσύ είσαι πιο στόκος και από το στοκο

      • “Ρυάκιο”: Δεν έχω αντίρρηση ότι όλοι κάποια στιγμή καταναλώσαμε σκ@τ@. Αλλά δεν είχαμε και όλοι Mercedes, 4×4 pickup, δουλειά στη ΔΕΗ και επιδοτήσεις ταυτόχρονα. προφανώς και είναι εκτός λογικής το αίτημα αυτό.

  • Να υποστηρίξετε εκει τους υποψηφίους του Μαλούτα που του δίνουν και το χέρι και χαμογελούν ! Αν τον ψηφίσετε σας αξίζει να τραβήξετε κι άλλα !

  • Λάζαρε το “παιχνιδάκι” τελείωσε. Μάζεψε την ομάδα σου (όσοι σου έμειναν) και τους συγκυριακούς συνεργάτες σου και πήγαινε στην Αθήνα εκεί όπου δραστηριοποιείσαι. Η Κοζάνη αποφάσισε και ψηφίζει Χάρη Κουζιάκη.

  • οχι τζαμπατζηδες, καλα σας ειπε και ο Μαλουτας και ο Κυτιδης. Θα πληρωσετε.

    Σας διναν ποσιμο νερο και αυτο το νερο που δεν ηταν καλο ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    Πως γινεται να μην το πληρωσετε λοιπον τωρα;

    Ο τζαμπα μαγκας μας τελειωσε

    • “Ο τζαμπα μαγκας μας τελειωσε”
      Κυκλοφορεί οτι ο Μαλούτας αφού εξασφάλισε του υποψήφιους τώρα κάνει ότι θελει. Γιατί δεν τα έλεγε αυτά από πριν?

      Στον Ελλήσποντο δεν αξίζει να έχει δήμαρχο τον Μαλούτα.

  • Ο Μαλούτας υπηρετούσε στη Νομαρχία στη διεύθυνση περιβάλλοντος. Υπάρχει περίπτωση να έχει και υπηρεσιακές ευθύνες?

    kozan.gr: Λ. Μαλούτας για το ενδεχόμενο δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στα πρώην ΜΑΒΕ: “Η λίμνη Πολυφύτου είναι γεμάτη από αμίαντο. Δεν θα ανακαλύψουμε τώρα τον αμίαντο. H λίμνη Πολυφύτου δεν κινδυνεύει από τον αμίαντο αλλά η λίμνη έχει ήδη αμίαντο μέσα “(Βίντεο)

    https://kozan.gr/archives/324667

  • Το δηλητηριασμένο νερό το πίναμε για χρόνια εμείς και τα παιδιά μας γιατί ο Δήμος δεν έκανε ως όφειλε ελέγχους στο δίκτυο…Πόσιμο νερό μας δίναν για κάποιους μήνες μέχρι να μας βάλουν στο δίκτυο της Ερμακιας και του Βαθυλάκκου…Ποτιζαμε τα ζώα και τους κήπους γιατί έτσι μας έλεγαν οι επιστήμονες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και δε γινόταν να ξεραθούν οι κήποι ή να ψοφήσουν τα ζώα γιατί δε θα μας αποζημιώνες εσύ ο κουβαρντας.

  • Για αυτούς πού απαντούν στα αρνητικά σχόλια ποιος να μας πάρει στα σοβαρά όταν διεκδικούμε χθές και την άλλη μέρα βγαίνουμε φωτογραφίες και υποψήφιοι; το ίδιο σχόλιο υσχυει και για Ακρινή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.