Ο Ιωάννης Χαρακτσής για την εκ νέου υποψηφιότητά του με τον Παναγιώτη Πλακεντά

23 Αυγούστου 2023
19:48
Πριν από 4 χρόνια αποφάσισα για πρώτη φορά να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Παναγιώτη Πλακεντά Ενωμένη Εορδαία. Καθοδηγούμενος από την έντονη υποστήριξη, αγάπη και βοήθεια του κόσμου με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού σε κάθε πολίτη και συνέπειας δηλώνω εκ νέου την υποψηφιότητα μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 με την παράταξη του Παναγιώτη Πλακεντά Ενωμένη Εορδαία.
Καλή δύναμη, έντιμο αγώνα σε όλους τους υποψήφιους
Ιωάννης Χαρακτσής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

9 σχόλια

  • Ιατρέ άργησες να ανακοινώσεις την εκ νέου υποψηφιότητά σου.Αν και ήταν γνωστό ότι θσ ήσουν με Πλακεντά πάλι. Τέσσερα χρόνια Πρόεδρος Δ.Σ. ήταν μιά χαρά. Δεν είδαμε κάποια σοβαρή πρότασή σου όμως.
    Τι έγινε μήπως η υποψηφιότητα Τζιμίκα με τον Ιωακειμίδη σλλάζει τα δεδομένα των δημοτικών εκλογών;
    Εχει και συνέχεια.

    • Γιατρε ησουν ενα απολυτο τιποτα στο δημοτικο συμβουλιο . Απλα σαν προεδρος ησουν εκτος τοπου και χρονου. Ευχομαι να μην βγεις απλα . ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

      • Κάθε άποψη σεβαστή αρκεί να είναι τεκμηριωμένη. 4.5 χρόνια σε κανένα δημοτικό συμβούλιο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Υπήρχε σεβασμό σε κάθε πρόσωπο και σε όλες τις απόψεις, όπως όφειλα.

        Φυσικά κάθε άλλη επικοινωνία είναι δεκτή.

        Φιλικά, Χαρακτσής Ιωάννης

      • Κάθε άποψη σεβαστή αρκεί να είναι τεκμηριωμένη, κάτι που προφανέστατα δεν αποτελεί το “εκτός τόπου και χρόνου”. 4μιση χρόνια σε κανένα δημοτικό συμβούλιο δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα, με σεβασμό σε κάθε άτομο ξεχωριστά.

        Κάθε επικοινωνία είναι δεκτή.

        Φιλικά, Χαρακτσής Ιωάννης

    • Δεκτή η άποψη σας, ωστόσο δεκτή θα έπρεπε να είναι και η πρόθεση μου να κατέβω στις εκλογές. Έκφρασης όπως το “Ν αποσυρθείς” δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και εγώ αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου, αν ο κόσμος κρίνει ότι δεν κάνω για τοπική αυτοδιοίκηση θα φανεί στις κάλπες. Ωστόσο να σημειώσω πως 4μιση χρόνια ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου φρόντισα με σεβασμό σε κάθε άτομο και με την βοήθεια όλων των δημοτικών συμβούλων να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα εντός του δημοτικού συμβουλίου.

      Φιλικά, Χαρακτσής Ιωάννης

  • 31 Μαρτίου 2019
    Μέσα σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαίδα ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς παρουσιάσε τις αρχές και τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης «Ενωμένη Εορδαία»

    Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο συνδυασμό «Ενωμένη Εορδαία», δεσμευόμαστε σήμερα μπροστά σας ότι όλοι όσοι διαθέτουν θέση ευθύνης με αντιμισθία θα βάζουν κάθε μήνα στην άκρη ένα ποσό που θα ανακοινωθεί και θα συμφωνηθεί και όταν συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό θα το δαπανήσουμε για να τοποθετήσουμε μια παιδική χαρά και μια παιδική χαρά ΑμΕΑ, επιστρέφοντας μέρος της αντιμισθίας αυτής στους πολίτες.

    Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης Δήμου – πολιτών, χωρίς να μηδενίζουμε το έργο που προσέφεραν όλες οι απελθούσες δημοτικές αρχές υπό τους Φραγκουλίδη, Τσιούμαρη, Βρυζίδου και Ζαμανίδη, καθώς όλες έβαλαν το λιθαράκι τους στην ανάπτυξη του τόπου.

    Εμείς φιλοδοξούμε να προσθέσουμε μια πέτρα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, το Κράτος παλεύει να ορθοποδήσει μέσα στην κρίση και η Αυτοδιοίκηση του Α’ Βαθμού είναι το πρώτο καταφύγιο του πολίτη.
    Τι λες εσυ Γιαννη για ολα αυτά ? Γιατί θα ερθουν και αλλα ερωτήματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.