Ο συνδυασμός “Eδώ Κοζάνη” ανακοινώνει την υποψηφιότητα  της  Σόνιας Τσοπανίδου στην Κοινότητα Καπνοχωρίου

23 Αυγούστου 2023
21:19

Ο Συνδυασμός »εδώ Κοζάνη «ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα  της  Σόνιας Τσοπανίδου στην  Τοπική Κοινότητα Καπνοχωρίου.

Η Σόνια είναι μόνιμος κάτοικος Καπνοχωρίου. Είναι  ιδιωτική υπάλληλος  , και πτυχιούχος Βρεφονηπιοκόμος. Με νέους και δραστήριους ανθρώπους , αλλάζουμε την καθημερινότητα μας και δίνουμε βήμα στη νεολαία μας  με πράξεις, για να σχεδιάσουμε το μέλλον της περιοχής μας.

 

19 σχόλια

  • Σόνια σε γνωρίζω. Χαίρομαι που έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με τα κοινά αλλά απογοητεύτηκα με όλη την ειλικρίνεια της καρδιάς μου που έβαλες υποψηφιότητα με τον συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης. Θεωρώ πως δεν σε αντιπροσωπεύει.Όταν αναφέρεστε πτυχιούχος βρεφονηπιοκόμος μια διευκρίνηση εννοείτε πτυχιούχος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είτε προέρχεται από πτυχίο ΕΠΑΛ είτε ΙΕΚ ή απόφοιτή ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου παρακαλώ να το διευκρινίζετε ώστε να είναι ξεκάθαρο.

    • Συγνώμη αλλά το πρόβλημα σου εσένα είναι το επίπεδο εκπαίδευσης της κοπέλας; Συνέχισε να ψηφίζεις μόνο ΠΕ εσυ είδαμε τα χαΐρια του…

    • Το πρόβλημα σου εσένα είναι το ακριβές επίπεδο εκπαίδευσης της κοπέλας; Συνέχιζε να ψηφίζεις μόνο ΠΕ είδαμε τα χαΐρια τους…. Μόνο κακία αντιλαμβάνομαι στο μπερδεμένο, ασταθές και κακοπροαίρετο σχόλιο σου, λυπάμαι!!

      • Ακριβώς έτσι!!! Κακία και μόνο κακία! Ο κύριος ανώνυμος!!!! Νούμερα μεγάλα!!!!! Το παίζουν ότι κάτι είναι! Οι δήθεν!!!! Και τα βάζουν με νέους ανθρώπους!!! Οι αλάνθαστοι! Που από πού τους πιάσεις βρωμάνε!!! Έχουν και άποψη για όλα!!! Κατά τα άλλα ξέρει το κοριτσάκι!!!! Κοίταξε την οικογένεια σου κύριε ανώνυμε!! Και άσε τι κάνουν οι άλλοι!!!

  • Μπράβο κούκλα έτσι πρέπει να συμμετέχετε είναι αλλά σε καθαρές προσπάθειες και χωρίς ανταλλάγματα σ’ αυτές τις εκλογές και τι δεν ακούσαμε η πιο καθαρή προσπάθεια στο δήμο ας εκτιμηθεί συγχαρητήρια και πάλι

  • Ο κύριος με τα ανώνυμα τα μηνύματα δεν έχει ονοματεπώνυμο??? μάθατε όλοι να βγάζετε την κακία σας και τα κομπλέ που κουβαλάτε ανώνυμα!!!! Λύστε πρώτα τα δικά σας προβλήματα και μετά να ασχοληστε με το τι κάνει ο άλλος!

    • Εσείς έχετε κ.Ανώνυμε έχετε ονοματεπώνυμο που γράψατε το συγκεκριμένο σχόλιο!Ξεκινάμε από αυτό!Όχι και τόσο καλή η προσπάθεια σας να στηρίξετε τον συνδυασμό!Όταν ισχυρίζεται ως συνδυασμός ότι υπηρετεί την αλήθεια και οι αντίπαλοι σας το ψέμα.Εσείς όταν δεν αναφέρετε την πλήρη κατάρτιση και συγκεκριμένα την βαθμίδα εκπαίδευσης τι να σκεφτώ ως εν δυνάμη ψηφοφόρος;Η υποψήφια παρουσιάζεται ως πτυχιούχος βροφονηπιοκόμος και σταμάτα εκεί δεν αναφέρεται σε πια σχολή και πόλη!Προσωπικά την εκτιμώ και την αγαπώ το σχόλιο για την βαθμίδα εκπαίδευσης προέκυψε για να δει με τι ανθρώπους συναναστρέφεται για να μην εκτεθεί γιατί στο περιβάλλον την γνωρίζουν δεν θέλω να εκτεθεί η προσωπικότητα της.Εσείς με τα άνω σχόλια υποστήριξης προς τον συνδυασμό αλλά εκτείνεται το κορίτσι με την συγκεκριμένη παρουσίαση.Πραγματικά.αποδείξατε ότι δεν την αγαπάτε αλλά κοιτάτε να συμπληρωθεί όπως όπως ο συνδυασμός.Οι εκλογές θα φύγουν όμως το όνομα και η αξιοπρέπεια;

      • Χαχαχα εγώ ανώνυμα γιατί δεν σχολιάζω αρνητικά για κανέναν!!!! Και εάν την αγαπάς όπως λες… θα το έλεγες με όνομα! γι’αυτό κοίτα την δουλειά σου και κράτησε την άποψη σου για σένα!!!

      • Ακριβώς έτσι!!! Κακία και μόνο κακία! Ο κύριος ανώνυμος!!!! Νούμερα μεγάλα!!!!! Το παίζουν ότι κάτι είναι! Οι δήθεν!!!! Και τα βάζουν με νέους ανθρώπους!!! Οι αλάνθαστοι! Που από πού τους πιάσεις βρωμάνε!!! Έχουν και άποψη για όλα!!! Κατά τα άλλα ξέρει το κοριτσάκι!!!! Κοίταξε την οικογένεια σου κύριε ανώνυμε!! Και άσε τι κάνουν οι άλλοι!!!

  • Πόσα κομπλεξ κουβαλάς μέσα σου!!!! Όταν τα βάζεις με νέους ανθρώπους!!! Έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα! Ενώ αυτός που είχατε βγάλει είχε πολύ μόρφωση!!!χαχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.