Άλλες 7 νέες υποψηφιότητες του Γιώργου Αμανατίδη

24 Αυγούστου 2023
11:07

Αγαπητοί Δυτικομακεδόνες, φίλες και φίλοι,

η παράταξη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη», με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη, ανακοινώνει τα επόμενα πρόσωπα  που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Δυτικομακεδόνων, ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Α/Α Ονοματεπώνυμο Περιφερειακή Ενότητα Επάγγελμα/Ιδιότητα
1 Αμαραντίδης Ευθύμιος (Μάκης) Κοζάνης Υποστράτηγος ε.α. Ελληνικής Αστυνομίας
2 Ιωσηφίδου Βαλασία Κοζάνης Εφαρμοσμένα Μαθηματικά
3 Παπαδοπούλου Συμέλα (Μελίνα) Κοζάνης Διαιτολόγος
4 Τζιλίνη Θωμαή Κοζάνης Ιδιωτική Υπάλληλος
5 Παπαδοπούλου Κυριακή Γρεβενά Νομικός, εκπαιδευτικός κοινωνικών επιστημών και Αγγλικής φιλολογίας
6 Κρέστου Αθηνά Φλώρινα Επίκουρος καθηγήτρια Παν. Δυτικής Μακεδονίας/Τμ. Μηχανολόγων Μηχανικών
7 Σταύρου – Λιθοξοΐδου Κατερίνα Φλώρινα Λογίστρια

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ελεύθερα μαζί μας για να συνδράμετε στην κοινή μας προσπάθεια τηλεφωνικά στο 2461022500 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected].

«Συμμαχία για την Ανάπτυξη»                                                                       Κοζάνη 24/8/2023

 Γραφείου Τύπου

26 σχόλια

  • 74 υποψήφιοι κοσμούν μέχρι στιγμής το ψηφοδέλτιο του ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ
    Μένουν άλλοι 11 που θα ανακοινωθούν σύντομα όταν κάποιοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κλείσουν ψηφοδέλτια.
    Στηρίζουμε ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ για ένα καλύτερο αύριο και μια ισχυρή Δ. Μακεδονία!!!!

  • Κύριε Αμανατίδη, νομίζω πως πλέον ο μόνος σας αντίπαλος είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε ως αυριανός Περιφερειάρχης.

  • Ο αποτυχημένος βουλευτής (με έργο κοντά στο μηδέν την τετραετία) και υποψήφιος βουλευτής (τρίτος και καταϊδρωμένος) , απέναντι στον αποτυχημένο περιφερειάρχη(με έργο κάτω από το μηδέν την τετραετία). Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι!!!

    • Πιο μηδέν έργο βρε ανεγκέφαλε με κατατεθειμένες πάνω από 75 τροπολογίες? Ασχετε… Ενημερώσου και μετά μίλα…

      • Πανέξυπνε, οι 75 τροπολογίες είναι έργο. Σχετικέ γράψε μας να μάθουμε και εμείς οι αδαείς, τι αποτελέσματα έφεραν στην περιοχή; Αύξησαν την απασχόληση, τον πληθυσμό, έγιναν μεγάλα και μικρά έργα (δρόμοι, σιδηρόδρομοι, νοσοκομεία, σχολεία). Ενημέρωσε μας και μίλα!!!

        • Μπορείς να πάρεις το προεκλογικό του φυλλάδιο και να διαβάσεις όσες λεπτομέρειες θες και να μάθεις. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Διάβασε το. Ελπίζω να έχεις την υπομονή γιατί είναι πολυσέλιδο και ξαναμιλάμε.

      • Γιώργο αν δεν βγεις περιφερειάρχης, κατέβα για υποψήφιος για πρόεδρος σε κάποιον πολιτιστικό σύλλογο. Θα είναι πιο εύκολα για σένα! Καμιά υποψηφιότητα δεν είναι ντροπή!

    • Ετσι θελεις να νομιζεις
      Τιποτα απ΄οσα γραφεις για τον ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ δεν ισχύει
      Αρχικά αυξηση τα ποσοστα του κατα 40% σε σχεση με τις εθνικες εκλογες του 19 και δεν εξελεγη λογω του εκλογικου νομου (με τον νομο της 1η Κυριακης εκλεγοταν).
      Επειτα εργο μηδεν για τον ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ που λες ειναι ανευ σχολιασμου.

  • Και τα 5 σχολια ειναι απο το ιδιο ατομο,οπως και καθε μερα.Στο τελος τον ξυριζουν το γαμπρο.Και οι δυο δουλευουν για τη Γεωργια και καλα κανουν,οπως ολοι οι υποψηφιοι δημαρχοι για του Λαζου.

    • Ότι και να λες η Ελπίδα δεν έχει καμμιά ελπίδα. Όσο για τα σχόλια παραπάνω εγώ έγραψα ένα. Τα άλλα 4 ψάξε να τους βρεις. Μας ζάλισες κάθε μέρα γατόνι. Σε ενοχλεί η πραγματικότητα? Μείνε στο παραμύθι σου. Άντε να σου πω και τι έγραψα.

      Αμανατίδης από την 1η Κυριακή…όλη η Δυτική Μακεδονία μαζί σου…

      αντε γεια…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.