Κύριε Μαλούτα αναρωτιέμαι πραγματικά το λόγο της άρνησής σας στο ζήτημα μας να μην πληρώσουμε το μολυσμένο νερό; (του Δημήτρη Αραπίδη)

24 Αυγούστου 2023
11:11
Κύριε Μαλούτα αναρωτιέμαι πραγματικά το λόγο της άρνησης σας στο ζήτημα μας να μην πληρώσουμε το μολυσμένο νερό;; Και όσο που έχει χρησιμοποιηθεί -καταναλωθεί το νερό εκείνη την περίοδο είναι ξέρετε και άλλες ανάγκες που δεν μπορέσετε να καλύψετε με το εμφιαλωμένο νερο που μας παρείχατε (1 λίτρο την Ημέρα) και τα βυτία (βγάζοντας μας έξω από το σπίτι μας με κουβάδες να περιμένουμε να γεμίσουμε νερό).
Είναι το πλυντήριο ρούχων ,τουαλέτα και μπάνιο και όχι μόνο το γκαζόν κ οι κήποι.
Όσο αφορά την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ δεν θα σχολιάσω κάτι μας έστειλε στα δικαστήρια να βρουμε το δίκαιο μας αλλά γνωρίζοντας κ την απόφαση του δικαστηρίου όποτε δεν έχω να πω κάτι
Υ.Γ. Το 80% των πολιτών το πληρώσαμε γτ κάθε εξάμηνο μας στέλνατε τους λογαριασμούς με τόκο αν θυμάστε καλά όποτε φοβηθήκαμε κ τα πληρώσαμε όχι ότι αποδεχτήκαμε το μολυσμένο νερο που μας παρείχατε κύριε Δήμαρχε.
Περιμένω έστω κ αύριο να τοποθετηθεί κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος για το θέμα αυτό που είναι πάνω από δέκα χρόνια πλέον αλλά ξέχασα αν γινόταν στην πόλη της Κοζάνης θα υπήρχαν κ απαλλαγές χρεών και πολλές προτάσεις επιπλέον εμείς ήμαστε δυο χωριά μικρά και προφανώς δεν έχουμε ίσα δικαιώματα…..

Καληνύχτα

kozan.gr: Αρνητικός ο Δήμαρχος Λ. Μαλούτας κι η Δημοτική Αρχή στο αίτημα 108 κατοίκων των χωριών Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου για διαγραφή οφειλών από τους λογαριασμούς ύδρευσης της περιόδου 2012 – 2013 για το ακατάλληλο κι επικίνδυνο νερό για το εξασθενές χρώμιο (Βίντεο)

8 σχόλια

    • Δηλαδή πως μας βόλεψε για πες;Μας μοίρασε λεφτά;Έχουμε τζάμπα ρεύμα;Έχουμε τηλεθέρμανση; Είσαι κακομαθημένος μίζερος ρε φίλε αλλά δεν είσαι ο μόνος δυστυχώς….Να φανταστώ είσαι κι από αυτούς που περιμένουν στη σειρά με το υπόλοιπο τσούρμο να αλλάξουν ταυτότητα;

        • Κάθεστε στα κλουβιά σας στην Κοζάνη ,ζεσταίνεστε τον απαυτό σας τζάμπα με τηλεθέρμανση 8 μήνες το χρόνο από τα χωράφια μας παρακαλω και δε θα σας απαντάμε κιόλας όταν λέτε μπούρδες ότι μας βόλεψε η ΔΕΗ .Κακομαθημενοι 5000€ έδωσα για πέλλετ εγώ ο βολεμενος

  • Δημήτρη Μαλούτας, Σημανδράκος, Μιχαηλίδης και Αμανατίδης είναι πακέτο. Δες ποιοί υποψήφιοι πήγαν από τον έναν στον άλλον. Ο τόπος χρειάζεται νέους με γνώση και όρεξη για δουλειά. Μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια δίνεται η δυνατότητα να ορίσουμε τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν. Το σημαντικό κριτήριο είναι η εντιμότητα η γνώση και η όρεξη για δουλειά. Για να μην γκρινιάζουμε στο μέλλον λοιπόν και στο επίπεδο της ατομικής μας ευθύνης πρέπει να ψηφίσουμε σωστά.

  • Να χαίρεστε τον Μαλούτα σας και να ψηφίσετε με όρεξη τους τοπικούς υποψήφιούς του !Ο μπάρμπα Λάζος αφού τον ψηφίσουν μετά τους ξεχνάει όλους πέρα απο την κλίκα του..Θα το διαπιστώσετε και θα τραβάτε τα μαλλιά σας , αν έχετε οι υποψήφιοι του ! Θα πέσει πολύ γέλιο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.