Κύριε Μαλούτα αναρωτιέμαι πραγματικά το λόγο της άρνησης σας στο ζήτημα μας να μην πληρώσουμε το μολυσμένο νερό;; Και όσο που έχει χρησιμοποιηθεί -καταναλωθεί το νερό εκείνη την περίοδο είναι ξέρετε και άλλες ανάγκες που δεν μπορέσετε να καλύψετε με το εμφιαλωμένο νερο που μας παρείχατε (1 λίτρο την Ημέρα) και τα βυτία (βγάζοντας μας έξω από το σπίτι μας με κουβάδες να περιμένουμε να γεμίσουμε νερό).
Είναι το πλυντήριο ρούχων ,τουαλέτα και μπάνιο και όχι μόνο το γκαζόν κ οι κήποι.
Όσο αφορά την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ δεν θα σχολιάσω κάτι μας έστειλε στα δικαστήρια να βρουμε το δίκαιο μας αλλά γνωρίζοντας κ την απόφαση του δικαστηρίου όποτε δεν έχω να πω κάτι
Υ.Γ. Το 80% των πολιτών το πληρώσαμε γτ κάθε εξάμηνο μας στέλνατε τους λογαριασμούς με τόκο αν θυμάστε καλά όποτε φοβηθήκαμε κ τα πληρώσαμε όχι ότι αποδεχτήκαμε το μολυσμένο νερο που μας παρείχατε κύριε Δήμαρχε.
Περιμένω έστω κ αύριο να τοποθετηθεί κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος για το θέμα αυτό που είναι πάνω από δέκα χρόνια πλέον αλλά ξέχασα αν γινόταν στην πόλη της Κοζάνης θα υπήρχαν κ απαλλαγές χρεών και πολλές προτάσεις επιπλέον εμείς ήμαστε δυο χωριά μικρά και προφανώς δεν έχουμε ίσα δικαιώματα…..

Καληνύχτα

kozan.gr: Αρνητικός ο Δήμαρχος Λ. Μαλούτας κι η Δημοτική Αρχή στο αίτημα 108 κατοίκων των χωριών Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου για διαγραφή οφειλών από τους λογαριασμούς ύδρευσης της περιόδου 2012 – 2013 για το ακατάλληλο κι επικίνδυνο νερό για το εξασθενές χρώμιο (Βίντεο)