Αγαπητοί φίλοι.

Η κρισιμότητα των Αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη, ξεκινά από την επιλογή των σωστών προσώπων που μπορούν να εγγυηθούν την πρόοδο της επόμενης ημέρας.

Η αλλαγή που όλοι οι υποψήφιοι επικαλούνται και επιζητούν, δε μπορεί να έχει εκκίνηση στο παρωχημένο παρελθόν, αλλά απαιτεί, άφθαρτα πρόσωπα που λειτουργούν με αληθινό πατριωτισμό και διαφάνεια.

Η κάθοδός μου στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, στην παράταξη της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, είναι απολύτως συνειδητή επιλογή.

To όραμα του συνδυασμού ¨ΕΛΠΙΔΑ¨«Να γίνουμε μια Περιφέρεια που παράγει με την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Μέσων για να δημιουργηθούν δουλειές για τους Δυτικομακεδόνες και πλούτος για τον τόπο. Για να μείνουν και να προκόψουν τα παιδιά μας στον τόπο τους»,  όχι μόνο με βρίσκει σύμφωνο, αλλά με βρίσκει και έτοιμο να αγωνιστώ, ώστε το όραμα να γίνει πραγματικότητα.

Η ανάπτυξη ενός τόπου αφορά όλους τους πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας του μέλλοντος, καλείται μέσα από την ανάλυση των δομών και της λειτουργίας της, να υποστεί μία βαθιά και προοδευτική ποιοτική μεταρρύθμιση (οργανωτική – διοικητική –λειτουργική), προκειμένου να είναι σε θέση να εκπληρώνει αποτελεσματικά την αποστολή της.

Σε αυτή την αποστολή, θέλω να είμαστε μαζί.

Με υπομονή, επιμονή, προσπάθεια και ΕΛΠΙΔΑ.

Να αγωνιστούμε, να καταρτίσουμε και να υλοποιήσουμε ένα πλάνο, που θα απαντά δραστικά στην οικονομική, ενεργειακή και υγειονομική κρίση,

την ανεργία

την απολιγνιτοποίηση

την έλλειψη ενδιαφέροντος

την συρρίκνωση

την αποδόμηση θεσμών και χρηματοδοτικών μέσων

τον γενικό μαρασμό.

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η Γεωργία Ζεμπιλιάδου καθημερινά προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη κάθε πολίτη που αισθάνεται την ευθύνη για το μέλλον του τόπου του.

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ δεν έχει ανάγκη να αλλάξει όνομα για να γίνει πιο πειστικός, γιατί είναι ένας συνδυασμός που έχει δώσει δείγματα αγώνα και συνέπειας.

 Μοναδικό μας μέλημα είναι να αλλάξει ο τόπος, η Περιφέρειά μας και να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξη και την προοπτική.

       Ισαάκ Νικολαΐδης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

              Π.Ε. Κοζάνης