Ο ιερός ναός Αγίων Πέτρου και Παύλου κοίλων κοζάνης διοργανώνει ιερή προσκυνηματική εκδρομή στην Αίγινα αλλά και στο Μήλεσι Αττικής με σκοπό την επίσκεψη μας στα μοναστήρια των Αγίων Νεκτάριου,Μηνά και Πορφυρίου.

Η ημερομηνία της εκδρομής μας είναι 8,9, και 10 Σεπτεβρίου ενώ η αναχώρηση θα γίνει την πέμπτη στις 7 του μηνός και ώρα 22:00 δίπλα από την εκκλησία του χωριού.

Παρακάτω σας παραθέτουμε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το κόστος της εκδρομής :

1η ΗΜΕΡΑ 07/09 ΠΕΜΠΤΗ     ΚΟΖΑΝΗ-ΚΟΙΛΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ :

  Βραδινή αναχώρηση στις 22¨00 από την Κοζάνη και τα Κοίλα μέσω Λάρισας – Λαμίας  και με τις απαραίτητες στάσεις Λάρισα –Λαμία , φτάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά.

2η ΗΜΕΡΑ 08/09 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΙΓΙΝΑ:

   Άφιξη το πρωί στον Πειραιά. επιβίβαση στο καράβι στις 08:20  και απόπλους για το νησί της Αίγινας. Άφιξη στην Αίγινα 09:35 επιβίβαση στα λεωφορεία και επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Μηνά, από τα νεότερα γυναικεία μοναστήρια της Αίγινας, σήμερα γνωρίζει μια ιδιαίτερη πνευματική άνθηση και είναι καταφύγιο πολλών προσκυνητών που αναζητούν τη γαλήνη, την ηρεμία και τον πνευματικό ανεφοδιασμό τους.

Η Αίγινα άλλωστε έχει δικαίως χαρακτηριστεί και ως το « Άγιον Όρος » του γυναικείου Ορθόδοξου μοναχισμού, καθώς έχει μόνο γυναικείες μονές. Έπειτα θα έχουμε αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ 09/09 ΣΑΒΒΑΤΟ  – ΑΙΓΙΝΑ:

   Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή του Αγίου Νεκταρίου, μια μονή κτισμένη περίπου στο 1904-1910, από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο, όπου το1961 ανακηρύχθηκε Άγιος. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές. Οπου και θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία

(06¨30-08¨30) (παράκληση στις 11¨00 )

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια βόλτα στην Αίγινα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, φαγητό ή μπάνιο εξ ιδίων ότι επιθυμεί ο καθένας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ 10/09 ΚΥΡΙΑΚΗ –  ΑΙΓΙΝΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΟΖΑΝΗ:

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Αίγινας επιβίβαση , 10¨15 Απόπλους για Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά 11¨30  και επιβίβαση στο λεωφορείο μας. Αναχώρηση για τον Άγιο Πορφύριο στο Μήλεσι στο  Σχηματάρι . Αναχώρηση Κοζάνη κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

(Το πρόγραμμα μπορεί και να διαφοροποιηθεί χωρίς κάποια πληροφόρηση,παντα όμως με την καθοδήγηση της εκκλησίας μας)

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ :150 ευρώ

ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 200 ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Δυο  (2) Διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο Γαλήνη στην Αγία Μαρίνα με πρωινό.

Τα εισιτήρια του πλοίου Πειραιάς –Αίγινα –Πειραιάς σε DECK.

Τις μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του ταξιδιωτικού γραφείου.

Ειδικό φόρο διαμονής ξενοδοχείου του άρθρου 53/Ν.4389/2016 .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις.

εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

Προαιρετικές εκδρομές και ότι άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6976681781