Και ο νυν πρόεδρος της Κοινότητας Καρυδίτσας Μαζί με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη και τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη». Μαζί και η Καραθανάση Βάγια και ο Λάλος Δημήτρης.

24 Αυγούστου 2023
20:53

Και ο νυν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρυδίτσας Μαζί με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη και τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη». Μαζί και η Καραθανάση Βάγια και ο Λάλος Δημήτρης.

Ο Γιάννης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Καρυδίτσα.

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Γκουντουβά του Κωνσταντίνου και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά 9, 17 και 21 ετών.

Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός, έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος 20 χρόνια και από το 2019 είναι υπάλληλος στην τεχνική υπηρεσία του Μαμάτσιου νοσοκομείου Κοζάνης με απόσπαση από το Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Είναι εθελοντής αιμοδότης από το 1994 .

Υπήρξε αθλητής του Αχιλλεύς Καρυδίτσας και ιδρυτικό μέλος του Νέου Αχιλλεύς το 2009 , είναι ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου και εθελοντής στην ομάδα πρώτων βοηθειών της Καρυδίτσας.

Η ακεραιότητα του και η θέληση του για προσφορά προς τον συνάνθρωπο και το καλό του χωριού του καθώς και η όρεξη για δουλειά είναι γνωστή στους κατοίκους της Καρυδίτσας,  τους οποίους  ευχαριστεί θερμά για την προτίμηση τους και την εκλογή του το 2019 και ζητάει εκ νέου την στήριξη τους στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές .

Μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για τα χωριά, για να είναι η καθημερινότητα και οι συνθήκες ζωής των κατοίκων και πρωτίστως των παιδιών μας καλύτερες.

Η Καραθανάση Βάγια του Χαρισίου γεννήθηκε το 1985 στην Κοζάνη. Έχει καταγωγή από την Καρυδίτσα, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών 11 και 13 ετών. Είναι απόφοιτος Τεχνολόγος Γεωπόνος Ζωικής παραγωγής.

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στο χώρο των τροφίμων ενώ δραστηριοποιείται παράλληλα και ως ανεξάρτητη σύμβουλος ομορφιάς με την προώθηση προϊόντων περιποίησης προσώπου.

Έχει διατελέσει πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης.  Επίσης συμμετέχει ενεργά ως μέλος σε δύο χορευτικά της πόλης.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί την ενδιαφέρει η ποιότητα ζωής στον τόπο της αλλά κυρίως να δυναμώσει η φωνή των γυναικών μέσα στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, γιατί  οι γυναίκες και ξέρουν και μπορούν και έχουν δύναμη και όρεξη για δουλειά. Τέλος, θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του χωριού  τον Ιωάννη Τσιφτσή για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό  της να συνεργαστούν για το κοινό καλό του τόπου, την Καρυδίτσα Κοζάνης. Γι αυτό πιστεύει ότι ήρθε η ώρα μαζί με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν νέα πνοή στην πόλη της Κοζάνης αλλά και  στην Καρυδίτσα.

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι