kozan.gr: Τεράστιος Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.52 μ. στην 6η προσπάθεια πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2023 στην Βουδαπέστη (Βίντεο)

24 Αυγούστου 2023
22:10

 

Τεράστιος Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.52 μ. στην 6η προσπάθεια πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2023 στην Βουδαπέστη.

5 σχόλια

  • Πολλά πολλά,συγχαρητήρια! Κάτι που έγινε εχθές και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!Ενώ παρακολουθούσαμε με αγωνία και βλέπαμε τις προσπάθειες σου Μίλτο και συγκεκριμένα όταν βλέπαμε στην κατάταξη ότι ήσουν δεύτερος και ήταν να κάνεις την τελευταία σου προσπάθεια.Η μητέρα μου και εγώ κάναμε τον Σταυρό μας και την ώρα εκείνη η μητέρα μου ευχήθηκε Αχ Άγιε Νικάνορα βοήθησε το Μίλτο.Έκανες την 6η και τελευταία προσπάθεια που ήταν επιτυχής.Όταν Καταλάβαμε τι είχε γίνει και συνειδητοποιήσαμε την επιτυχία, είπαμε Αχ Άγιε Νικάνορα το έκανες το Θαύμα σου.Εμείς αυτή την ευλογημένη επιτυχία την αφιερώνουμε στον Θεό,την Παναγία,στους Αγίους, του Αγίου Νικάνορα.
    Η οικογένεια μας είναι από τον Κρόκο Κοζάνης!

  • Ευλογημένη ψυχή ο Μίλτος μας!
    Δεν είναι μόνο δυνατός σωματικά.
    Έχει ψυχή πρωταθλήτρια !
    Εύγε!
    Εύγε και στην οικογένεια και στον προπονητή του!
    Εύγε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.