kozan.gr: Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες σημερινής λήψης)

25 Αυγούστου 2023
13:09

 

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης. Βίντεο & Φωτογραφίες σημερινής λήψης

12 σχόλια

    • Αφού θές σχόλιο θα τα έχεις. Τι να τα κάνεις τα άδεια ντουβάρια όταν το νοσοκομείο μας αδυνατεί να αντιμετωπίσει σοβαρά περιστατικά λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού, και όλοι οι νέοι γιατροί Κοζανίτες έχουν φύγει Γερμανία, αφού εδω οι μισθοί είναι πείνας;

      • Δεν είναι οι μισθοί των γιατρών το πρόβλημα φίλε μου. Ίσα-ίσα που οι μισθοί είναι με το επίδομα της περιφέρειας είναι δελεαστικοί για τους νέους γιατρούς. Αλλού είναι το πρόβλημα.

  • προεκλογικά τα ΕΚΑΒ δεν έφταναν στην ώρα τους, ραντσα παντού γιατροί πουθενά τώρα όλοι βουβα αλλά έτσι εκλογές μπας και τσιμπήσει για χάρη των μηδενιστων της ακατανιμαστης αντιπολίτευσης από τα φερεφωνα τους εργατοπαπουδεςτης!!!

  • Κτίρια σε κορεσμένο οικόπεδο και κορεσμένη περιοχή από τεράστιες ροές στις οποίες προσθέτουν νέες χωρίς να δημιουργηθούν υποδομές υποδοχής τους , αλλά πρώτα πρώτα χάραξαν κίτρινες γραμμές γύρω δεσμεύοντας και τα ελάχιστα πάρκινγκ που υπήρχαν. Ζιμπάμπουε; Όχι γιατί μας προσπέρασε κι αυτή αφήνοντας μας πίσω.

    • Σωστός! Και έκοψαν και τα ελάχιστα δέντρα, γιατί άλλωστε το οξυγόνο δεν βοηθάει στην υγεία…τόσα ξέρουν τόσα φτιαν’…

    • Έτσι ακριβώς!!!Χωροταξικό λάθος η επέκταση Νοσοκομείου χωρίς παρκιν μέσα σε πόλη και φυσικά τα ντουβαρια χωρίς γιατρούς συγχρονα ιατρεία εργαστήρια χειρουργεία και μηχανήματα(στελεχωμένα και λειτουργικά )είναι καθρεφτακια προς τους ιθαγενείς!!

  • ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΚΑΤΟ ΧΡΌΝΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΡΕ.

  • Τα νοσοκομεία γίνονται έξω από της πόλεις όχι μέσα στην πόλη αυτο γινεται μόνο στην Κοζάνη χωρίς παρκινκ τι να πω συμφέροντα ανικανότητα η κάτι άλλο δεν θα γίνουμε ποτέ σοβαρό κράτος δυστυχώς και βέβαια στελεχωμένα με ιατρικό και νοσοκομειακό προσοπικό .

    • Και να ήταν μόνο αυτό!!
      Το 2023 δεν υπάρχει περιφερειακός δρόμος με ότι συνεπάγεται αυτό !!
      Η πυροσβεστική βρίσκεται σε κτήριο που κάποτε πριν από 60 χρόνια ήταν οι παρυφές της πόλης αλλά σήμερα είναι μέσα σ’ αυτήν!!
      Ακόμα και το ΚΤΕΛ η κίνηση που έκανε τότε να βγει έξω από την πόλη αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι δεν ήταν χωροταξικά η ιδανική μιας και σε λίγα χρόνια βρέθηκε πάλι μέσα στους οικιστικό ιστό!!
      Το νοσοκομείο φυσικά με όλα τα σχετικά της κατάστασης!!!
      Η περιοχή του σταθμού που …είναι εκεί για να μας θυμίζει κάτι??
      Και φυσικά ενόψει εκλογών ρίχνουμε λιγη άσφαλτο σκάβουμε και μια από τις άθλιες πλατείες και καλή Αποκριά…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι