Ο Γιώργος Καραϊσκος για την υποψηφιότητά του με τον Παναγιώτη Πλακεντά στο Δήμο Εορδαίας

25 Αυγούστου 2023
13:14
Φίλες και φίλοι, μετά από τόσα χρόνια στα δημοτικά δρώμενα αλλά και ως ενεργός πολίτης, θέτω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Εορδαίας. Οι γνώσεις που έχω αποκτήσει, και συνεχίζω διαρκώς να αποκτώ από την εμπειρία μου για τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελούν την πυξίδα, για να πετύχουμε σε μεγαλύτερο βαθμό ,με βάση την παρούσα δημοτική αρχή, ένα σύγχρονο και ποιοτικό μέρος για εμάς.
Με αυτές τις βάσεις,λοιπόν, θα αγωνιστώ για ένα σύγχρονο διευρυμένο Δήμο που έχει βασική προτεραιότητα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Οι δημοτικές εκλογές δεν είναι κομματικές, τα προβλήματα, όπως και τα σύγχρονα έργα που χρειάζονται να γίνουν για να βελτιώσουν την καθημερινότητα, δεν είναι κομματικά. Χρειάζεται μόνο ένα μείγμα ανθρώπων με ικανότητες, με εμπειρία, με γνώσεις, με όρεξη, και νέες προτάσεις. Ευελπιστώ δε, όπως συνηθίζω και εγώ τόσα χρόνια να λειτουργώ, να είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων που δεν κατηγορούν, δεν προσβάλλουν, δεν φαντάζονται τοξικές μυθοπλασίες για να κερδίσουν. Ο σεβασμός είναι μεγάλη αρετή, γιατί από τις λεπτομέρειες φαίνονται οι ικανότητες μας . Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία στον Δήμαρχο μας Panagiotis Plakentas και την παράταξη μας Γιώργος Καραίσκος!!!

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι