Νέες υποψηφιότητες για τον Λάζαρο Μαλούτα

25 Αυγούστου 2023
16:00
Για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Χαραυγής ανακοινώνουμε σήμερα τις υποψηφιότητες των Χατζαβερίδη Γεωργίου, Κοντοζίδη Δημήτρη, Μπούρμπουλα Φένιας, Ναθαναηλίδη Δημήτρη και Στράντζαλη Χριστίνας. Μαζί τους στη φωτογραφία και ο Γιώργος Κιτσάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με καταγωγή από τη Ν. Χαραυγή.
Ο Γιώργιος Χατζαβερίδης ζει στη Νέα Χαραυγή. Είναι παντρεμένος, πατέρας τριών αγοριών. Σήμερα είναι συνταξιούχος.
Κατά την αυτοδιοικητική περίοδο 2014-2019 διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΠΝ.
Από το 2019 είναι πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαραυγής.
Επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Χαραυγής.
Η Φένια Μπούρμπουλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη και ζει στη Νέα Χαραυγή. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.
Σπούδασε Αισθητική. Σήμερα εργάζεται στο χώρο της εστίασης.
Διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Χαραυγής και συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα.
Από το 2019 είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Νέας χαραυγής.
Η Χριστίνα Στράντζαλη κατάγεται από τη Ν. Χαραυγή και ζει εκεί.
Από το 2019 είναι αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας.
 Για δώδεκα χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με Πολιτιστικούς Συλλόγους.
Προχωράμε όλοι μαζί με Ενότητα!
==========================================================
Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Ιωάννη Σκόρδα του Χρήστου με το συνδυασμό μας.
Ο Γιάννης ζει στην Καρυδίτσα Κοζάνης. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Ντέρου και έχουν τρία παιδιά.
Εργάστηκε στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και σήμερα είναι συνταξιούχος.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Εργοδηγών Μηχανολόγων, κάτοχος διπλώματος δημοσιογραφίας και διπλωματούχος της Σχολής Ποδοσφαίρου UEFA Β.
Διετέλεσε πρόεδρος στην Κοινότητα Καρυδίτσας για δύο αυτοδιοικητικές περιόδους, από το 2011 έως το 2019.
Διετέλεσε πρόεδρος στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Έλυμος.
Εξελέγη δύο φορές στο Γυμναστικό Σύλλογο Βόλεϋ Κοζάνης.
Ίδρυσε τη δεύτερη Ακαδημία ποδοσφαίρου Έλυμος στην ευρύτερη περιοχή Κοζάνης με έδρα τον Κρόκο.
Ήταν προπονητής ποδοσφαίρου για 17 χρόνια στους Συλλόγους Φίλιππος Κρόκου, Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής, Αχιλλεύς Καρδίτσας, Δόξα Λευκόβρυσης, Μακεδονικός Κήπου, Ακαδημία ποδοσφαίρου Έλυμος Κρόκου, Ακαδημία ποδοσφαίρου Αργίλου.
Με διαρκή ενασχόληση με θεσμούς και σωματεία, συνεχές ενδιαφέρον για τα κοινά, σήμερα είναι έτοιμος να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση προσφέροντας χρόνο, διάθεση και εμπειρία και με στόχο να συμβάλει στην πρόοδο του τόπου.
Ο Ρούσης Ρουσιάδης στις εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ροδιανής με την Ενότητα.
Προχωράμε μαζί!

47 σχόλια

  • “Κάθε ανεμογεννήτρια χρειάζεται 100 τ. μ. τσιμέντο και σε βάθος τουλάχιστον 3 μέτρων και για κάθε πυλώνα χρειάζεται να πέσουν 500 περίπου κυβικά μέτρα μπετόν.”

  • Συγχαρητήρια κ.Γιωργο κάνατε σε τέσσερα χρόνια όσα δεν έγιναν σε δεκαετίες για το χωριό μας.Ειμαστε μαζί σου

  • Τόσα χρόνια είχαμε την καραμέλα ότι ο δήμος δεν κάνει τίποτα για την χαραυγή.αντε να δούμε τώρα που θα είναι στον ίδιο συνδιασμό

  • ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΑΝ…ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΑΡΑΥΓΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ; ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ…ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΜΑΛΟΥΤΑΚΙΑ.

  • Άσχετα με κόμματα και παρατάξεις κύριε Γιώργο εσύ και η ομάδα σάς αυτά τα 4 χρόνια κάνατε πολλά για το χωριό

  • Αυτά μας έφαγαν τόσα χρόνια και μυαλό δεν βάζετε, κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος! Χωρίζετε ακόμα τους ανθρώπους σε χρώματα και παρατάξεις, ΛΥΠΑΜΑΙ! Καλή επιτυχία κ. Γιώργο και σε όλη την ομάδα, η Χαραυγή πήγε 1 βήμα μπροστά μαζί σας. Καλή επιτυχία αν και η νίκη είναι δεδομένη!!!!

  • Γιατί τι έκανε για το χωριό;τα τελευταία 2 χρόνια οι μόνες χωματουργικές εργασίες που έγιναν στο χωριό ήταν μπροστά από το σπίτι του

  • Γιατί ντράπηκε το Κλείτος ;; μια χαρά πρόεδρος είναι ο Γιώργος. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώγεστε….Καλύτερα να ντρέπεστε για τα δικά σας χάλια , που είστε τόσα χρόνια στο χωριό σας κ δεν φτιάξατε κοιμητήριο. Ο Γιώργος είναι αξιόλογος άνθρωπος κ ό,τι ωρα του ζητήσεις κατι, τρέχει να εξυπηρετήσει. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

  • Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι νοιάζεστε για τον τόπο σας ! Στησατε μια ομάδα με σκοπό τι κοινο καλό ! Όλοι σας έχετε αποδείξει ποσο καθαροί είστε και ποσο σας ενδιαφέρει να κάνετε το καλύτερο δυνατό !! Για τους καημένους που σχολιάζουν αρνητικά ένα θα πω …ας βγάζετε το πρόσωπο σας μπροστά και με πράξεις να δείχνατε ότι είστε καλύτεροι ..από τον καναπέ αραχτοί όλοι έχουν άποψη !!την άποψη σας λοιπόν πείτε την ανοιχτά και με όνομα ανθρωπάκια !μπροστα στο κοινο καλό δεν υπάρχουν χρώματα υπάρχουν ομάδες με σκοπο το καλύτερο δυνατό !

  • ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;…ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΕΡΓΟ;ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΛΟΥΤΑΚΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.

    • Μάλλον φιλαράκι εσύ ήσουν εξαφανισμένος γιατί κάθε μέρα τους έβλεπες όλους
      Ο Γιώργος είχε μαζέψει όλα τα νέα παιδιά και έκανε δουλειές στο χωριό μάλλον εσύ δεν τους είδες
      Εσύ τι έκανες για το χωριό μπορείς να μας πεις αγωνιστή του πληκτρολογίου

    • Τι λες βρε τυχαίο ανθρωπάκι ;;που κογικα δεν μένεις καν στη χαραυγη ..για πες ονοματεπώνυμο να το συζητήσουμε σωστά

      • ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΜΙΑ ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ….ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.

    • Γειά σάς με ξέρετε λογικά γιατί παρόλο τα λόγια σας είμαι παρών στο χωριό και σε όλα μέσα!είναι ωραίο να κάθεστε στον καναπέ κ να σχολιάζετε παιδιά που δουλεύουν στο μεροκάματο και αφιλοκερδώς κοιτάνε να κάνουν και ότι μπορούν στο χωριό?Αν θέλετε στείλτε μου ένα μήνυμα να ξέρω και εγώ και η οικογένεια μου που μάς ξέρετε καλά ποίος μάς κατηγορεί τι λέτε?

  • Όλοι έχετε κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία και πέσατε πάνω σε έναν άνθρωπο που έχει κάνει τα πάντα για το χωριό μας εάν έχετε παντελόνια βγείτε επώνυμα να σας δούμε τι έχετε κάνει όλοι εσείς και να μας πείτε τι δεν κάνανε τα παιδιά
    Λυπάμαι δεν θα πάμε ποτέ μπροστά με τα μυαλά που κουβαλατε

  • Οσο καλοι κι αν λετε οτι ειναι η ηταν κλπ, με την επιλογη να πανε με το πεπαλαιωμενο κατεστημενο του 67χρονου Δημαρχου που εχει βαλτωσει την περιοχη, χανουν την εξωθεν καλη μαρτυρια και δεν πειθουν για την επιλογη τους.

  • Επειδή κάποιοι σχολιάζετε ότι δεν έχει περάσει καλύτερος πρόεδρος και ότι όσα δεν έκανε αυτός δεν τα έχουν κάνει άλλοι.να σας πω ότι κάποτε είχαμε και έναν κύριο Τουλουμενιδη που αν δεν ήταν και αυτός ακόμα πετρέλαιο θα ήμασταν γιατί αυτά είναι μεγάλα έργα για το χωριό και όχι τα χόρτα

  • Αν ενημερώνεστε δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές επίσης όποιος θέλει να προσφέρει δεν τα κοιτάει αυτά αντιθέτως όποιος θέλει να κάνει την τρίχα τριχιά τα κοιτάει.

  • Για να μην λέτε κακίες την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι θα πάει με Μαλουτα και απο σήμερα άρχισαν τα μεγάλα έργα! πλύσιμο κάδων

  • Όποιος θέλει να προσφέρει συνεργάζεται με ανθρώπους και από διαφορετικούς χώρους εφόσον δεν υπάρχει υποψήφιος από την Νέα Δημοκρατία κάπου θα πήγαινε εξάλλου για να μην κάνεις λάθη πρέπει να μην κάνεις τίποτα!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι