Η Βιβή Ευσταθίου, διαχειρίστρια της διαδικτυακής ομάδας στο facebook “Χαρίζω από καρδιάς”, μιλά για την υποψηφιότητά της με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη στο Δήμο Κοζάνης

26 Αυγούστου 2023
16:34

Η Βιβή Ευσταθίου, διαχειρίστρια της διαδικτυακής ομάδας στο facebook “Χαρίζω από καρδιάς”, μιλά για την υποψηφιότητά της με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη στο Δήμο Κοζάνης

 

6 χρόνια προσπαθούμε να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε ανθρώπους της πόλης μας και γενικότερα του νομού μας για να διευκολυνθεί λίγο ο τρόπος ζωής τους.Αυτό γίνεται μέσω χαρισμάτων,μέσω διαγωνισμών από καταστήματα του νομού μας και ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν όλη τη καλή διάθεση να προσφέρουν,με διοργανώσεις φιλανθρωπικών μπαζάρ,με συνεργασία συλλόγων κ.ο.κ.
Το γεγονός ότι θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και το αναφέρω στην ομάδα,δεν το κάνω για να εκμαιεύσω ψηφοφόρους αλλά για να παροτρύνω τους πολίτες της Κοζάνης ώστε να βρεθεί ένας τρόπος για καλύτερες συνθήκες ζωής.Άλλωστε αυτά τα χρόνια θεωρώ ότι με γνωρίσατε μέσω της ομάδας,κάποιοι λιγότερο κάποιοι περισσότερο,οπότε ξέρετε τι προσπάθεια έκανα αυτά τα χρόνια για να φανώ αντάξια σας.Εϊμαι ένας απλός άνθρωπος που από νεαρή ηλικία μου έμαθαν οι γονείς μου να βοηθάω τον συνάνθρωπο μου με όποιο τρόπο μπορώ και αυτό πιστεύω ότι κάνω μέχρι και τώρα.Μπορεί ο τρόπος μου να μην είναι επαρκής γιατί δεν έχω τη δυναμική που χρειάζεται μαζί με τους συνδιαχειριστές της ομάδας να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε ,παρόλα αυτά προσπαθούμε να επιτεύξουμε το στόχο μας για να προσφέρουμε ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη είτε είναι άνεργοι,είτε άποροι,είτε μόνοι,είτε με ένα μισθό είτε είτε είτε …
¨Ολοι μας έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και πιστεύω και είναι απόλυτα λογικό.Αν όμως αποζητάμε το κοινό καλό και κοιτάμε την ουσία των πραγμάτων, αφήνουμε τα πολιτικά μας θέλω έξω από όλο αυτό γιατί αυτό δεν είναι κομματικό αλλά ένας συλλογικός τρόπος για να βοήθησουμε ο ένας τον άλλον.
Ο σκοπός μου είναι να εξελίξω την ομάδα μας και να βοηθήσω τη πόλη μας αναπτύσσοντας το κομμάτι του εθελοντισμού και της παροχής βοήθειας έτσι ώστε να βελτιωθεί κάπως η ποιότητα ζωής κάθε ανθρώπου.
Σας ζητώ ταπεινά να με στηρίξετε για να ευωδοθεί η ανιδιοτελής προσπάθεια μου τόσων ετών αλλά και για να μπορώ να προσφέρω περισσότερα από όσα προσφέρω τώρα.Το ζητούμενο είναι η συλλογική δουλειά και όχι μια θέση κάπου…Μπορούσα κάλλιστα να εκμεταλλευτώ τη κοινωνική μου θέση αλλά ποτέ δε το έκανα και ούτε πρόκειται.Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή.Δεν ανεβαίνεις κοινωνικά πατώντας ψυχές ανθρώπων ,ισοπεδώντας ηθικές αξίες και αξιοπρέπειες ..Αν η ψυχή σου δεν είναι καθαρή δε πετυχαίνεις τίποτα .Αργά ή γρήγορα θα πέσεις απότομα.Η ψυχή μετράει ..Αυτό αφήνεις.¨Ολα έρχονται και παρέρχονται.
Αυτές τις μέρες με πλησιάζουν διάφοροι και μου λένε που παω ξυπόλητη στα αγκάθια και ότι θα με φάνε λάχανο κλπ κλπ..Η απάντηση μου είναι ότι δε θα αλλάξω τη ψυχή μου για κανέναν και για καμία θέση..Αν θέλουν να με φάνε ας το κάνουν όμως έτσι έμαθα να μη πατάω επί πτωμάτων για να πετύχω τους στόχους μου..
Αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι ότι και να μην καταφέρω να εκλεγώ ,θα συνεχίσω δυναμικά μαζί με τα παιδιά της ομάδας να προσφέρω όπως μπορώ και θα είμαι δίπλα σας για ότι με χρειαστείτε.
Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε καθημερινά και για την εκτίμηση σας στο πρόσωπο μου .Με συγκινείτε πραγματικά με τα μηνύματα σας ..¨Εχετε μια θέση στη καρδιά μου ο καθένας ξεχωριστά.Σας είμαι πραγματικά ευγνώμων !

3 σχόλια

    • Γιατί αυτό που διαβάζεις είναι δημοσίευση της κυρίας στην σελίδα του Facebook που είναι διαχειρίστρια και κατά κάποιον τρόπο δικαιολογεί την επιλογή να κατέβει υποψήφια. Να “εξαργυρωσει” δηλαδή το φιλανθρωπικό έργο που όντως έκανε. Όχι ότι είναι κακό. Αλλά οκ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι