Παραδοσιακό Μικρασιατικό γλέντι το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στα Κουβούκλια του Δήμου Σερβίων

27 Αυγούστου 2023
08:39
Κανένα σχόλιο
Πιστοί στο ραντεβού που δίνουμε εδώ και 30 χρόνια με όλους τους Κουβουκλιώτες και τους φίλους των Κουβουκλιωτών, διοργανώνουμε και φέτος Τα «Κουβουκλιώτικα 2023». Ακριβώς πριν από 30 χρόνια, ο αείμνηστος εμπνευστής των εκδηλώσεων μας, Στράτος Αγερίδης, θέλησε να καθιερώσει το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη ως την ημέρα που θα ανταμώνουν οι απανταχού Κουβουκλιώτες.
30 χρόνια μετά, γνήσιοι συνεχιστές της παράδοσης μας, δεν ξεχνάμε το χρέος μας απέναντι στους ηρωικούς πεσόντες κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Τιμούμε την παράδοση μας και καλούμε όλους τους Κουβουκλιώτες, όλους τους Μικρασιάτες, όλους τους Πρόσφυγες της Ανατολής και όχι μόνο, αλλά κυρίως, όσους θέλουν να ταξιδέψουμε μαζί σε μουσικά παραδοσιακά μονοπάτια και να γλεντήσουμε παρέα σ ένα γνήσιο
Μικρασιατικό γλέντι με τους αγαπημένους μας Κυριακος Γκουβεντας, Artemis Matafia, Ιωάννα Ρήγα και Βασίλη Σιμάνη.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στα Κουβούκλια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι