kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Απογοήτευση σε τοπικά στελέχη της ΝΔ για τη μη ύπαρξη συνδυασμού στο Δήμο Κοζάνης με επικεφαλής προερχόμενο από το κυβερνητικό κόμμα

27 Αυγούστου 2023
08:55

 

Την απογοήτευσή τους εκφράζουν πολλά τοπικά στελέχη της ΝΔ για το γεγονός ότι σ’ αυτές τις εκλογές στο Δήμο Κοζάνης, στην “άτυπη” πρωτεύουσα της Δ. Μακεδονίας, δεν θα υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος προερχόμενος από το κυβερνητικό κόμμα και μάλιστα σε μια περίοδο παντοκρατορίας της ΝΔ σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι ευθύνες, όπως λένε, βαρύνουν, κυρίαρχα,  τους μέχρι πρότινος, “γαλάζιους” ενδιαφερόμενους (Γκανάτσιο, Σιόγκα, Τοπαλίδη, Κοεμτζόπουλο), που δεν κατάφεραν, εν τέλει, να τα βρουν μεταξύ τους, καταρτίζοντας έναν ενιαίο συνδυασμό, προτάσσοντας, εκ των γεγονότων, περισσότερο την ατομική επιθυμία παρά την εκπροσώπηση της παράταξης. Να σημειωθεί πως η πλειοψηφία όλων αυτών που ανακοινώθηκαν ή ακούσθηκαν στο πλευρό των προαναφερόμενων, δείχνει να  κατευθύνεται προς το συνδυασμό του Γ. Κοκκαλιάρη, είτε θέτοντας υποψηφιότητα είτε στηρίζοντας τη συγκεκριμένη αυτοδιοικητική προσπάθεια.

 

Η Χύτρα

83 σχόλια

    • Είμαι ΝΔ και στηρίζω Χάρη Κουζιάκη γιατί από τα 5 ψηφοδέλτια είναι το καλύτερο. Έχει τον καλύτερο επικεφαλής με τους καλύτερους συνεργάτες. Άλλωστε τους ξαναψηφισα το 2014.

      • Σίγουρα δεν είσαι ΝΔ. Αν θεωρείς τον Κουζιακη καλό μάλλον σου αρέσει και ο Παππάς.Αυτος με τις τηλεοπτικές άδειες.

        • Μαλούτας Φλώρος Κιτιδης Παλάσκας θέλετε να κάνουν κουμάντο αυτοί? Γιατί τον Μίλτο του έδωσαν τα αδέσποτα και τα σκουπίδια…

        • Ξεκολλάτε ρε, αυτή η νοοτροπία έφερε την περιοχή μας στην σημερινή κατάσταση. Και εγώ δεξιός είμαι και θα ψηφίσω Κουζιάκη. Τι σχέση έχει η τοπική αυτοδιοίκηση με την κεντρική πολιτική σκηνή. Θα αποφασίσει ο Δήμαρχος Κοζάνης για οικονομία, φορολογία, άμυνα, εξωτερική πολιτική και λαθρομετανάστες;

        • Ποιος Παππάς; Αυτός που θα έβαζε τους καναλάρχες να πληρώσουν; Ενώ τώρα δεν δίνουν μια.
          Αλλά εσύ γιατί νοιάζεσαι; τι ώφελος έχεις αν δεν είσαι καναλάρχης; Αλλά μάλλον είσαι δεξιουλης οπότε έτσι σου είπαν να λες. Πιάνει. Στα πρόβατα.

      • Χαχαχαχα. Είσαι Νέα Δημοκρατία και στηρίζεις ότι πιο αριστερό υπάρχει σε συνδυασμό. Μπράβο ρε φίλε. Μας έφτιαξες τη διάθεση. Χαχαχα.

    • Υπάρχει η φαντασία των Τσιαρτσιώνη, Νανόπουλου, ότι μόνο αυτοί μπορούν και κανένας άλλος…. Η επιλογή των Γκατζοφλια, Γκούπτα ότι μονο αυτοί ξέρουν και μπορούν να.δείξουν τον κατάλληλο.
      Ερώτημα: Αυτοί που ήταν υποψήφιοι δήμαρχοι Κοζάνης μετά που σταμάτησαν στήριξαν τίποτα άλλο εκτός από Πάρη και Λάζο ;

    • Υπάρχει η φαντασία των Τσιαρτσιώνη, Νανόπουλου, ότι μόνο αυτοί μπορούν και κανένας άλλος…. Η επιλογή των Γκατζοφλια, Γκούπτα ότι μονο αυτοί ξέρουν και μπορούν να.δείξουν τον κατάλληλο.
      Ερώτημα: Αυτοί που ήταν υποψήφιοι δήμαρχοι Κοζάνης μετά που σταμάτησαν στήριξαν τίποτα άλλο εκτός από Πάρη και Λάζο ;

  • «Οι ευθύνες βαραίνουν κυρίαρχα»..Αυτό το δηλώνει ο Στάθης Κωνσταντινίδης; Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος; Η τοπική Νέα Δημοκρατία; Τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας;

    Κύριοι υφυπουργοί στελέχη της ΝΔ αν ο χώρος της Νέας δημοκρατίας δεν έχει υποψήφιο ευθύνεστε εσείς γιατί εσείς είστε η αρμόδιοι εσείς είστε αυτοί που μπορούν να επηρεάσουν..
    Υστερόγραφο: Το να λέμε 4 υποψήφιοι όταν ο ένας δεν ανακοίνωσε ποτέ δημόσια ότι είναι υποψήφιος, ο δεύτερος πέρα από ένα κείμενο δεν ανακοίνωσε ποτέ υποψήφιο είναι σημαντικό να αφαιρεθεί .. Τώρα λοιπόν ξέρουμε ότι αυτοί ήταν « λαγούδες» συγκεκριμένου υποψηφίου..

  • Οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα το πολιτικο προσωπικο της νδ στην περιοχη ειναι πολυ κατωτερο σε σχεση με το μεγαλειο και την προσφορα του απλου κοσμου της παραταξης!!!!Αναξιοι!!!!Τοπαλίδη δεν φτανει που μεχρι αυτη την στιγμη δεν ανακοινωνεις οτι δεν κατεβαινεις κανεις πασες και στον μουτο !!!Υπουργε που εισαστε η θα μας παραπεμψετε στον Δημου για τον δημο?;:;?Μιχαλη που εισαι ,ααα ξεχασα υπαρχει και ο αλλος βαθμος αυτοδιοικησης !!!Οι κακες γλωσσες λενε μονο εσυ και η ιδιαιερα σου δεν θα κατεβειτε με τον Αμανατιδη !!!!!Προεδρε της ΔΕΕΠ Μεταξα ντροπη ,απογοητευση για εναν νεο ανθρωπο που του δοθηκε η ευκαιρια να να ηγηθει της παραταξης στην περιοχη!!!!Μητσοτακη παρε μαζι σου φουρκα οταν ανεβεις!!!!!

    • Εσυ λογικά μπερδεύεις Γκανάτσιο και ΚΟΕμ.. Οι παραπάνω του Τοπαλίδη πηγαίνουν Κοκκαλιάρη … χωρίς σχόλιο..

    • Ο Αμανατίδης που προσπαθεί να διασπάσει το κόμμα είναι κολλητός του Μαλούτα. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από τη συμπόρευση με αυτόν του Μιχαηλίδη και άλλων από τις ομάδες Μιχαηλίδη. Η συνεργασία του Αντάρτη με τον Μαλούτα είναι προφανής. Θέλουμε η περιφέρεια να μην είναι γαλάζια;

    • Ο Αμανατίδης που προσπαθεί να διασπάσει το κόμμα είναι κολλητός του Μαλούτα. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από τη συμπόρευση με αυτόν του Μιχαηλίδη και άλλων από τις ομάδες Μιχαηλίδη. Η συνεργασία του Αντάρτη με τον Μαλούτα είναι προφανής. Θέλουμε η περιφέρεια να μην είναι γαλάζια;

  • Σημειώνοντας εδώ ότι το καλό παιδί της ΝΔ κ. Γκανάτσιος στηρίζει Μαλουτα ,άρα η υποψηφιότητα του ήταν καθαρά λαγός , λειτουργώντας υπέρ του ΝΥΝ Δημάρχου. Ο κ. Τομπαλίδης που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ότι αποσύρεται , το άλλο καλό παιδί της ΝΔ, μέλος του ΔΣ της ΜΑΤΑΒΑΣΗ (το οποίο συνέχεια αναφέρει στο βιογραφικό του), και έχει εξαφανισθεί από προσώπου γης , στέλνει κόσμο στον Κουζιακη. Υπέροχες καταστάσεις

    • Όλοι έχουν ευθύνη για το χάλι της Ν.Δ στην κοζανη αρχής γινομενης από ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ)Και λοιποί Μεταξάς γιατί νέος άνθρωπος.και άλλοι πολύ.

  • Πιστεύω ότι η Κοζάνη χρειάζεται έναν νέο δήμαρχο με γνώση και εμπειρία. Η δυναστεία Μαλουτα – Κουκουλοπουλου πρέπει να τελειώσει.

  • Όλοι είναι στον Αμανατίδη… Μάλλον η περιφέρεια έχει καλύτερες,”καρέκλες” από το Δήμο……… Τώρα μας νοιάζει η περιφέρεια. Ποιός Δήμος τώρα!!!!!

  • ντροπή ντροπή ντροπή Αυτά βλέπει ο μαλούτας και παίρνει θάρρος Αλλά πού να ξέρει ότι θα πατώσει Αν και οι των αθηνων αυτόν θέλουν αλλά ξέρουν ότι δεν θα τους γίνει το χατίρι ο κόσμος είναι αγανακτισμένος η Κοζάνη παραπαίει Ακούστε τι έκανε

    έδιωξε τους πιλότους και δεν έκανε τίποτα για να τους κρατήσει
    δεν έκανε ένα περιφερειακό δρόμο
    δεν Μάζεψε κανένα αδέσποτο Εννοείται θα τα μαζέψει σε ένα μήνα
    δεν εφερε καμιά επένδυση για να δουλέψει ο κόσμος
    δεν έφερε κανένα νέο πράγμα
    είχε μπέρδεμα με τα φωτοβολταϊκά το ξέρει ολος ο κόσμος
    εβαλε τον εαυτό του προέδρο στη βιβλιοθήκη
    το δηπεθε το εκάνε μπάχαλο γελούσε όλη η Ελλάδα
    την πισίνα ακόμα τη φτιάχνει
    έχει 30 χρόνια τους ιδιους αντιδημάρχους και δεν κάνουν τίποτα
    δεν έφερε καμία νέα σχολή στο πανεπιστήμιο
    και άλλα τόσα που βαριέμαι να γράψω και έχει την απαίτηση να βγει

    προσπαθεί με διάφορα τσιτάτα, με σκέρτσα να μετατραπεί ΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ που τον ενδιαφέρει μόνο η παρτη του Ο Μαλούτας είναι ένα παλιό εισιτήριο και τα παλιά εισιτήρια δεν περνάνε στα καινούργια λεωφορεία της αυτοδιοίκησης

  • Και που να δείτε τι θα γίνει και στην περιφέρεια…Όταν το πρώτο λόγο έχει η Αθήνα αυτά συμβαίνουν. Μόνο διαγραφές ξέρουν να κάνουν. Τον εκλεκτό τους που γέμισε το ψηφοδέλτιο με υποψήφιους όλων των κομμάτων παρουσιάζοντας τους ως νεοδημοκρατες δεν του έκαναν τίποτε. Καιρός να πάρουν και ένα μάθημα και στις βουλευτικές.
    Ο Μητσοτάκης είπε θα έρθει ο ίδιος να υποστηρίξει τον εκλεκτό. Δεν τόλμησε γιατί το ψηφοδέλτιο μόνο νεοδημοκρατες δεν έχει. Έχει το θράσος όμως να στραφει εναντιον στελεχων του κομματος που ειναι νδ πριν απο αυτον, ντροπή.

      • Κάνεις ότι δεν κατάλαβες γιατί έτσι σε συμφέρει…εννοώ ότι το κόμμα μας επιτέλους πρέπει να μάθει να ακούει τη βάση και όχι ένα δύο άτομα. Επειδή δείχνει να μην το καταλαβαίνει με λόγια, έχει το θράσος και απειλεί κιόλας, πρέπει να το καταλάβει με πράξεις.
        Ο κασαπιδης που εσύ υποστηρίζεις την ίδια λογική ακολουθεί, γιατί φοβούμενος την ήττα έτρεξε σαν μικρό παιδί στο κόμμα. Κάτι ακόμα για να σε προλαβω αν ήταν καλός περιφερειαρχης δεν θα τολμούσε να κατέβει άλλος απο το χώρο γιατί η ΝΔ θα ήταν σύσσωμη μαζί του.
        Μετά τις εκλογές ή ΝΔ πρέπει να πει και ευχαριστώ γιατί η ήττα δεν θα λογιστές ότι προήλθε από την αντιπολίτευση, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

      • Να θυμάσαι ότι ο λαός της ΝΔ δεν α ψήφιζε Κασαπιδη ,είτε κατέβαινε είτε όχι ο Αμανατιδης. Αποδείχτηκε λίγος σε θέματα διοίκησης, γνώμη μου ως πρώην πολακης ψηφοφόρος του Κασαπιδη.

      • Για να στο κανω λιανά στον κασαπιδη αναφέρομαι, πόσους νεοδημοκρατες υποψήφιους έχει; Εχει υποψηφιους από αλλά κόμματα; Τους περισσότερους.

  • Το fake του Αμανατίδη και το original του Κασαπιδη. Είμαι με Κασαπιδη. Ο Κοκκαλιάρης δεν κάνει για δήμαρχος και ο Μαλουτας είναι κολλητός του Αμανατίδη.

  • Αμα δεν υπηρχε και γενικοτερα ΝΔ θα ηταν ακομα καλυτερα οχι μονο για την περιοχη μας αλλα και για την χωρα γενικοτερα.

    • Το 70% των υποψηφίων του Κοκκαλιάρη είναι κεντροδεξιοί. Με ονόματα αυτό. Το 99,7% του Χάρη Κουζιακη είναι ΣΥΡΙΖΑ και πιο αριστερά. Η επιλογή είναι δική σου αγαπητέ.

  • Να κάνουν αντάρτικα ξέρουν, να ασχοληθούν συλλογικά ομαδικά με τα του δήμου δεν ξέρουν. Οπως λεει και ο Κουτσούμπας …αυτοι είστε

  • Ήδη στελέχη του Μσλουτα μιλούν ανοιχτά υπέρ του Αμανατίδη. Εκεί που η ΝΔ έχει υποψήφιο δλδ στην περιφέρεια στηρίζω κασαπιδη και στον δήμο στηρίζω τον καλύτερο.

    • Έχεις γράψει 40 μηνύματα με την πρόταση στηρίζω τον κασαπιδη, δικαίωμα σου είναι. Αλλά μην κάνεις σαν τους συριζαιους προεκλογικά που ο καθένας σε κάθε ανάρτηση έγραφε 30 μηνύματα και νόμιζαν ότι ήταν πολλοί. Να φανταστείς το πίστεψαν και οι ίδιοι στο τέλος.

  • ………..και μάλιστα σε μια περίοδο παντοκρατορίας της ΝΔ σε πανελλαδικό επίπεδο………….

    και μάλιστα σε μια περίοδο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ της εντολοδόχου ΝΔούλας !!!

  • Στην περιφερεια οποιος και να βγει η ΝΔ θα βαφτισει το κρεας ψαρι και θα το παρει στο μαντρι. Στον Δημο πιο βολικος για την ΝΔ ειναι ο Μαλουτας, ο δε Τοπαλιδης που του δοθηκε μια καποθα ευκαιρια τελικα ειναι οχι μονο κατωτερος των προσδοκιων απλα αερας κοπανιστος. Δεν εχει καμια επιτυχια σε υποψηφιοτητα πλην της εκλογης του επι Αννας Νανοπουλου. Οι βουλευτες εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την μη καταρτιση νδημοκρατικου ψηφοδελτιου, επισης και η κεντρ. Πολιτικη επιτροπη που δειχνει να αδιαφορει απο την στιγμη πιυ γινεται η δουλεια της. Απο εκει και μετα ο κοσμος να ψηφισει ικανους και οχι απλα αρεστους….

    • Δεν του δόθηκε καμία ευκαιρία , ο ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ πήγε Μαλούτα , ο Ζκοεμ δηλώνει υποψήφιος ακόμη , ο ΣΙΩΓΚΑΣ ανακοίνωσε 22 Αυγούστου ουι αποχωρεί και ενώ πολλοί δικοί του πήγαν Κοκκαλιαρη από Αρχές Αυγούστου. ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ Νανόπουλου ΓΚΟΥΠΑΣ ΓΚΑΤΖΟΦΛΙΑΣ λένε ότι δεν είναι κατάλληλος ενώ κάποιοι είναι με το Λάζο. Ο Γκοβεδάρος λέει κάντε στην άκρα… Και συνεχίζουμε ΔΕΕΠ σφύριζε κλέφτικα και οι δυο υφυπουργοί από εδώ κι από κει!!

  • Έτσι είναι , όταν κάποιοι κατεβαίνουν δήθεν για να προσφέρουν στην περιοχή και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προσθέσουν στο βιογραφικό τους ότι ήταν υποψήφιοι Δήμαρχοι , προκειμένου να πάρουν κάποια θεσούλα και όχι να βοηθήσουν το κόμμα , αυτό τα λέει όλα . Νομίζουν ότι έτσι θα εξασφαλίσουν κάποια θέση αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Έχουνε γνώσει οι φύλακες….

  • Ναι δεν κάνει ο Κοκαλιαρης για δήμαρχος Κοζάνης, ενώ ο Μητσοτάκης κάνει για Προθυπουργος Αιντι Αιντι τοχτι χαμένου εικι στνουδουλα !!

  • Από την στιγμή που παρατρεχάμενοι και πρωτοπαλίκαρα εκλεγμένου τις περιοχής με την ΝΔ είναι το 50% του Κοκαλιάρη και των στηρίζουν υπόγεια οι νεοδημοκράτες πως να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος
    με την ΝΔ ?

    • Αυτό ακριβώς άμθρωποι της ΝΔ υποστηρίζουν υπόγεια άλλους.Ας το προσέξουν τα στελέχοι της ΝΔ.Η αίτια που δεν κατέβασε συνδυασμό είναι αυτή.Τα κάστρα γκρεμίζονται από τους εσωτερικούς!

  • στο δημο κοζανης ξεχωριζουν μαλουτας,κουζιακης,ο κοκκαλιαρης ειναι πιο πισω,στην περιφερεια ο κασαπιδης δυσκολευεται λιγο στην κοζανη, ομως προηγειται κατα πολυ στις αλλες περιφεριακες ενοτητες

  • Οι δεξιοί της Κοζάνης είναι αδέξιοι, και δουλεύουν τον κόσμο λέγοντας διάφορα, που στο τέλος είναι ένα τίποτα

  • Καλά θα κάνετε να δείτε τους ανακοινωμενους και μετά να γράφετε κατά τον πόθο σας. Μαλουτας και Κοκκαλιαρης προηγούνται ξεκάθαρα. Μεγάλο ρόλο παίζουν τα τοπικά συμβούλια στα οποία ο Κουζιακης θα έχει μεγάλες ελλείψεις. Ο Μαλουτας θέλει Κουζιακη στη 2η Κυριακή αλλά δυστυχώς για αυτον θα είναι ο Κοκκαλιαρης..

  • Ο Τοπαλιδης λέει κάποιος είναι στη μετάβαση Α.Ε και ποιόν ενόχλησε αυτό, ο Δήμος Κοζάνης πήρε πρόσφατα 10 εκατομμύρια ευρώ για αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας, ποιος ίσως βοήθησε;;Ο Μαλουτας, ο Κοκκαλιαρης,ο Κουζιακης,ή όλοι αυτοί που ψηφίσατε την προηγούμενη φορά και γέμισαν αναρχα φωτοβολταϊκά πάρκα παντού.

  • Οι σχέσεις Σημανδράκου Αυγενάκη δεν είναι καλές και αναμένεται άμεσα η αντικατάστασή του με στέλεχος κρητικής καταγωγής. Ο Βαγγέλης έστειλε τα στελέχη του στο Μαλούτα και θα είναι ελέω Μαλούτα ο Γρεβενιώτης δήμαρχος της Κοζάνης

  • Η δίψα των τοπικών ΝΔτων πολιτικών για εξουσία είναι αυτοκαταστροφική για την ΝΔ και μοιραία για τον τόπο

  • Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος φίλος τουλάχιστον αυτά που γνωρίζω στα τοπικά Ποντοκώμης,Μαυροδένδριου,Σιδερων,Λιβερων , Κοιλάδας,Ανθότοπου ο Κουζιακης τα έχει κερδισμένα με διάφορα και πολλά άλλα που φισικα εγώ δεν γνωρίζω ,στις συγκεκριμένες μάλιστα περιοχές ο Κοκκαλιαρης είναι ανυπαρκος!!!

  • Αγαπητή Χύτρα , νομίζω ότι αδικείς κατάφορα τον κ. Τοπαλίδη.
    Ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο αυτοπροσώπος, αλλά και με δημοσιεύματα (εγκυρότατα και όχι πληρωμένα, ή εντέχνως διαδιδόμενα) σε αθηναϊκές εφημερίδες είχε πάρει, ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι το χρίσμα από την Ν.Δ. (κι από τον ίδιο το Μητσοτάκη!). Είχαν εμφανιστεί δε και γκάλλοπ, στα οποία προηγούνταν με τεράστια διαφορά. Ταυτόχρονα στα τέλη του
    προγούμενου μήνα ή εστω αρχές του τρέχοντος και αφου δεν τα βρήκαν όπως λες οι συνυποψήφιοιί του, αποσύρθηκαν και ο Γιώργος συνέχισε, αγέρωχα, μόνος του πλέον.
    Ολόκληρο το μήνα δηλαδή κατά τον οποίο και οι υπόλοιπες παρατάξεις,ξεδιπλωσαν τις δράσεις τους. Και ο Γιώργος κατάφερε και έκανε το ακατόρθωτο για υποψήφιος δήμαρχος. Κατάφερε και μάζεψε ίσα με 30 ολόκληρους υποψήφιους
    δημοτικούς συμβούλους (ε, ενταξει άμα είναι και λιγο λιγότεροι, έστω και απ’ αυτούς του κ. Σιόγκα δε χάθηκε κι ο κόσμος). Τον αδικείτε κ. Χύτρα μου. Τον αδικείτε!

    • Ο ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ πήγε Μαλούτα , ο Κοεμ δηλώνει υποψήφιος ακόμη , ο ΣΙΩΓΚΑΣ ανακοίνωσε 22 Αυγούστου οτι αποχωρεί και ενώ πολλοί δικοί του πήγαν Κοκκαλιαρη από Αρχές Αυγούστου. ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ Νανόπουλου ΓΚΟΥΠΑΣ ΓΚΑΤΖΟΦΛΙΑΣ λένε ότι δεν είναι κατάλληλος ενώ κάποιοι είναι με το Λάζο. Ο Γκοβεδάρος λέει κάντε στην άκρα… Και συνεχίζουμε ΔΕΕΠ σφύριζε κλέφτικα και οι δυο υφυπουργοί από εδώ κι από κει!!
      Ο Κοκκαλιάρης είχε ένα τοπικό αρχές Αυγούστου, ο Γιωργος είχε 12 και υπήρχαν άλλα 8 συγκεκριμένης πολιτικής ομάδας. Σήμερα μετά την μαζική προσχώρηση στελεχών συγκεκριμένης πολιτικής ομάδας ΦΤΙΆΧΘΗΚΕ ένα ψηφοδελτιο το οποίο θα καταθέσουν.

  • Τα τοπικά στελέχη έθεσαν θέμα διαγραφής από το κόμμα για οποίων θα πήγαινε με των Αμανατίδη, και αυτοί οι ίδιοι πονηρουληδες είναι πρωτοπαλίκαρα στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων αριστερών δημάρχων με τις ευλογίες βέβαια και των βουλευτών μας , γιατί δεν πήγαν να στηρίξουν τους δεξιούς?

  • Ο καλύτερος από τους τρεις είναι ο Κουζιακης …Ο Κοκκαλιαρης είναι ανίδεος και άσχετος και ο Δήμος θα διαλυθεί αν εκλεγεί….Και φυσικά ο Μαλουτας πρέπει να φύγει διότι δεν έχει ούτε όραμα ούτε όρεξη στα 68 του…Τι να περιμένουμε δηλαδή??? Δυστυχώς όμως μάλλον ο Μουτος θα βγεί..

  • Για ποιους 4 υποψήφιους μιλάμε; Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, που ξαφνικα ξυπνησαν και ήθελαν να γίνουν δημαρχοι; Που το μονο τους προσόν ηταν οι αναμεταξύ τους γνωριμίες; Με ποια κοινωνική ή αλλη αναγνωρισημοτητα; Ένας ήταν ο μόνος αξιόλογος υποψήφιος, ο Γκανάτσιος. Ο οποίος αφού μάλλον είδε πώς προχωράει το πράμα και γνωρίζοντας την ιστορία των αποτυχιών της Νέας Δημοκρατίας για το δήμο της Κοζάνης, τα παράτησε και έφυγε έγκαιρα. Ηταν ο μόνος ο οποίος θα μπορούσε να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και να σταθεί, πιθανως επιτυχώς, απέναντι στο Mαλουτα. Οι υπόλοιποι απλά δειχνουν τα χαλια στα οποία βρίσκεται το κόμμα της ΝΔ και την αδυναμια της στη διαχείριση των τοπικών θεματων. Οπως και αυτο της περιφέρειας.

  • Ο Μαλουτας είναι ο εκλεκτός της ΝΔ, είναι δεξιός και κατεστημένο της περιοχης, όποιος δεν το βλέπει έχει κάποιο συμφέρον, μικρό ή μεγαλυτερο, αλίμονο στην Κοζάνη και σ ολόκληρο τον Δήμο.

  • Περιφέρεια θα έχουμε για πρώτη φορά γυναίκα και Δήμο τον Κουζιάκη. Η Ζεμπιλιαδου ήταν σοβαρή αντιπολίτευση όλη την τετραετία και ο Κουζιάκης (ο μόνος εναντίον όλων των διαπλεκόμενων).

  • Αφού εδώ και καιρό η ΝΔΟΥΛΑ στηρίζει Μαλουτακο για δήμαρχο…ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.