kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ προγραμματίζει ο Γιώργος Αμανατίδης

27 Αυγούστου 2023
14:29

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, πιθανότατα εντός της εβδομάδας,  προγραμματίζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης, προκειμένου να να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες σε σχέση με την απόφασή του να ασχοληθεί με το δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης αλλά και το όραμά του για την Δ. Μακεδονία.

Η Χύτρα

71 σχόλια

  • το εχει αποδειξει το οραμα του με τα οσα εκανε ως βουλευτης τα προηγουμενα 4 χρονια,ανθρωπος της δουλειας,της ευπρεπειας,της συνεπειας,της προσφορας,οχι αλλαζονας,οχι υπεροπτης,οχι τα ξερω ολα εγω,οχι μηδενιστης εναντι των αλλων,καλη επιτυχια φιλε γιωργο απο καρδιας

  • Εμεις ακριβως τι πρεπει να κανουμε ;Σπαγγατο;Να παρουμε τα βουνα;Να σκισουμε τα ρουχα μας απο χαρα;Ολα τα παραπανω;?;?Τετοια πολιτικη προσωπικοτητα χρονια ειχε να φανει……..

    • τι μας λες δηλαδή ότι η ΝΔ επινοεί μόνη της τους αντιπάλους της? σιγά μη χαλασαν τόση φαιά ουσία και ανθρώπινη σκέψη για να βάλουν τον Αμανατίδη υποψήφιο….σιγά τα ωα ωρε πατριώτη

  • Μην την κάνεις θα ξεβρακωθεις. Συνέχισε να πουλάς ανεξαρτησία και μετά ξανά φιλελε δεξιός. Ξέρει ο Κούλης.

    • Ο Κασαπίδης έχει σκοπό να προβεί σε ανάλογη κίνηση η ακόμα περιμένει τον Κυριάκος να έρθει να μας μαλώσει.Προχωρά Γιώργο.Μη μασάς τίποτα.Πάρτους σβάρνα.

  • Αντε να δουμε σε τι θα διαφοροποιηθει απο την κεντρικη εξουσια( βλεπε ΝΔ) αφου μεχρι και 5 μηνες πριν ηταν υποψηφιος βουλευτης της.

  • Το πρόγραμμά του και το όραμα του για τη Δυτική Μακεδονία το ξέρουμε και μπορούμε να το δούμε αν δούμε γύρω μας, ήταν γενικός διευθυντής της ΑΝΚΟ επί 30 χρόνια τι καινούργιο έχει να μας προσφέρει;

    • ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑ…Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ;ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ;Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 8/10.

  • μην μας τον παρουσιαζετε σαν παντογνωστη, μεσσια δεν προκειται να γινουμε σοφοτεροι και ουτε μπορει να μας λυσει τα προβληματα .

  • Πριν τις βουλευτικές ο κύριος Αμανατιδης έκανε δηλώσεις παλι στα ΜΜΕ που έλεγε δεν τον ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση, τωρα τι θα μας πει παλι ; Εχει αυτοαναιρεθεί εχει δώσει σαφή σημάδια οτι επειδή δεν εξελέγη βουλευτής παει κόντρα και το καλύτερο ειναι πιο ευάλωτος στην Γιουλα τον Νίκο τον Ιακωβο, κάθε παραπονεμένο και εννοείται στον Φουρθιωτη παρα στον ίδιο τον Μητσοτακη. Γιατί ; Ενα μεγάλο ερωτηματικό ειναι η στάση του Αμανατίδη μεσα σε ολα αυτά

    • Ο Κατανας ήταν αντάρτης από τον Οκτώβρη μέχρι τις 14 Αυγούστου;Ναι η όχι ρε τρολακια;Ξαφνικά θυμήθηκε τη ΝΔ;Βρε άντε κάντε μας τη χαρη.Χαιρετισμούς στην Πατριωτική Ένωση να δώσετε και στον Σώρρα.ΑΑληθεια με το ψηφοδέλτιο τι κάνετε;Δύσκολα τα πράγματα μαθαίνω.Πολύ δύσκολα.

  • Μη ξεχάσει να πει ποσο ”ανταρτης” ειναι μπας και το χαψουν τα αιγοπροβατα που ετοιμαζονται να τον ψηφισουν , ετσι κι αλλιως μετα τις εκλογες θα ξαναγυρισει παλι δειλα δειλα στην μεγαλη μπλε αγκαλια. Αντε τωρα..λες και δεν τα εχουμε μαθει αυτα τοσα χρονια. Κινησεις για το θεαθηναι μπας και αρπαξουν κανενα ψηφαλακι με το μανδυα του δηθεν ανεξαρτητου και δηθεν ”ανταρτη” που ταχα πηγε κοντρα στη κομματικη γραμμη.
    Ναι και υστερα ηρθαν οι μελισσες. Οσο εγω ειμαι αστροναυτης αλλο τοσο εγινε και ανεξαρτητος ο Αμανατιδης

      • Εγω που ειμαι μοσχαρι λοιπον θα στηριξω Ζεμπελιαδου Νικολακη αιγοπροβατο γιατι εδω και χρονια η Γεωργια και ωραια τα λεει και προ παντων δεν μετακινειται να το παιζει ανεξαρτητη και δηθεν ανταρτισα
        εσυ βολεψου με τους δηθεν επαναστατες
        παιξτε παλι το βρωμικο παιχνιδακι σας οτι ειστε ταχα φιλελευθεροι και μετα τις εκλογες ξαναγινετε παλι φανατικοι νουΔΟΥΛΟΙ , ετσι σας καταντησε ο Μητσοτακης και η παρειτσα του.

  • Μου θυμίζει την πορεία Κασαπίδη με τη φέτα, τότε που διαγράφηκε. Η ιστοριά επαναλαμβάνεται. Άλλος ένας πιστός στρατιώτης που παριστάνει τον επαναστάτη, ενώ όλοι έχουν δει τις δημοσκοπήσεις και θέλουν να κρατήσουν τον κόσμο στο κομματικό μαντρί.

  • παρακαλούμε να μας απαντήσει στο ερώτημα: ηταν προτεραιότητά του η Περιφέρεια ή κατεβαίνει επειδή τον κατέβασαν οι πολίτες από το βουλευτικό τρένο? Για να καταλαβαινόμαστε όλοι το ερώτημα πιο απλά:
    Αν έβγαινε βουλευτής θα παραιτούνταν για την περιφέρειά μας? Ναι ή Όχι?

    Αναζητούνται ευθείες και τίμιες απαντήσεις

    • Να τεθούν όταν κάνει συνέντευξη και θα απαντηθούν. Ο Γιώργος πάντα ήταν ειλικρινής όχι σαν τον Κασαπιδη αλλά έλεγε και άλλα έκανε.

    • Γιατί δεν κανεις την ίδια ερώτηση και στον Κατανα;Θέλεις και ευθείες απαντήσεις….κωλοτούμπες ε κωλοτούμπες…

  • Ξέρετε τι θα πει
    Ότι 30 χρόνια που ήταν στην ανκο διευθυντής δεν έκανε τίποτα,
    Ο κασαπιδης θα είναι ξανά περιφεριαχης να ξέρετε κάποιοι.

  • το πρόβλημα του Αμανατίδη είναι πολύ απλά ότι δεν βγήκε βουλευτής και δεν τον κάνανε γενικό γραμματέα κάπου
    (στο ΝΑΤΟ, στον ΟΗΕ? που ήθελε δεν ξέρω).. από εκεί και μετά ήταν ευάλωτος και υπέκυψε

  • Προς όλους τους παραπάνω….ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ από την 1η Κυριακή ….Φωνάξτε οσο θέλετε,συκοφαντήστε όσο θέλετε,αλλά στις 8 Οκτώβρη ένα θα είναι το αποτέλεσμα.

  • Γιώργο είναι πλέον πασιφανές ότι ο τρόμος που έχεις προκαλέσει στο μικρό στρατόπεδο του υπερσυνδυασμου είναι τεράστιος.Η απόγνωση,ο πανικός και η αμηχανία τους είναι εμφανής πια.Συνέχισε και μη κοιτάς τα πληρωμένα σχόλια 2 ατόμων.Άσε τα παιδιά να βγάλουν λίγα χρήματα.Η πορεία προς την πανωλεθρία τους δεν σταματιεται.Όςη λάσπη και να ρίξουν,όσες κραυγές και νά βγάλουν ο κόσμος είναι μαζι σου.Το ξέρουν πολύ καλά και οι ίδιοι.8 Οκτωβρίου θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.Αμανατιδης Περιφερειάρχης.

    Υ.Σ Από την πρώτη Κυριακή

  • Το παρόν και το μέλλον μιας χώρας και των πολιτών της στα σχόλια μιας ανάρτησης για κάποιον κλασικό κομματικό καρεκλάνθρωπο που δεν έχει κάνει κάτι άλλο στην ζωή του ούτε γνωρίζει κάτι αλλο και έτσι πασχίζει με κάθε τρόπο να κρατήσει κάποια καρέκλα αφού αυτό ξέρει και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς “προσφέρει “για το καλό όλων μας(!!!)και στηρίζεται από κάποιους που του βρίσκουν “προσόντα” αναντικατάστατου!!!!
    Θα μπορούσε να είναι παιδική θεατρική παράσταση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.