kozan.gr: Στην Κοζάνη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 27/8 ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς (Bίντεο & Φωτογραφίες)

27 Αυγούστου 2023
14:26

 

Στην Κοζάνη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 27/8 ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, προκειμένου να προωθήσει την υποψηφιότητά και τις θέσεις του για το πως οραματίζεται το νέο ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα, αντίστοιχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και στην Πτολεμαΐδα.

 

19 σχόλια

  • Αυτός ο καλλιτέχνης δεν είναι καταδικασμενος;. Η γνωστή λαοθαλασσα της κουλτούρας μαζεύτηκε για να ανταλλάξει τις γνωστές θεωρίες του σύριζα.

  • Καλά ρε παιδιά οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν όλοι μαζί στην Κοζάνη και απλά εμφανίζονται με διαφορά μιας μέρας ο ένας απο τον άλλον ? Επίσης για ακόμα μια φορά έγινε χαμός με την συμμετοχή του κόσμου και ειδικά των νέων ανθρώπων . Οι ίδιοι που ήταν στον Τσακαλώτο ήταν στην Αχτσιογλου και σήμερα στον Παππά .
    Ξέρεις κανείς από τους συντρόφους αν ο Τσιπρας γύρισε από τις ΗΠΑ ? Κοντευούν δυο μήνες που έφυγε και ακόμα δεν έχουμε νέα του .

  • Κουζιακη δεν βλέπω. Τι υποκρισία. Ρε Χάρη αφού όλοι ξέρουμε που ανήκεις, τώρα λόγω εκλογών το παίζεις ανεξάρτητος. Θέλει τόλμη η πολιτική και από ότι φαίνεται δεν την έχεις.

    • Ο Κοκκαλιαρης που είχε πάει και στον Χαρίτση πέρυσι πάλι στο αναψυκτήριο και είναι και η γειτονιά του κιόλας όπως είπε και είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν πήγε?

    • Φαε τον σανουδακο σου Πετρακη μου και μην νοιαζεσαι. Κατσε εκει με τον αλλο που σας πεταει ενα μαρκετ πας της ντροπης και να λες νιωθω σταθεροτητα. Ο 13-0 εβαλε να πληρωσουν οι μπαταχτσηδες που εμαθαν μια ζωη στην αμαλαγιά να μην πληρωνουν αλλα αυτα φαινεται στην χωρα των μητσοτακεων ειναι ψιλα γραμματα. Πλεον επιβιωνουν μονο οι μπαταχτσηδες και οι φεσαδοροι.

      • μνημόνιο Ν ο3 capital Gontrol κατάργηση εκας ψέμα ψέμα ο κοντός! και τώρα στο κέντρο του καπιταλισμού 2μηνες με την περιστέρια του και τον Ερνέστο!

      • Το νέο market pass περιλαμβάνει όλα τα είδη ξυδιού ειδική προσφορά του Μητσοτάκη στους Ζαβοζαιους . Τρέχα να προλάβεις !!!

      • Εσύ που έρχεσαι με φόρα πάρε και τον Καλογρίτσα μαζί να χτυπήσεις την διαφθορά μία και καλή. Πολύ εύκολα ξεχνάς. Ο 13-0 εύχομαι να γίνει αρχηγός και να μας δείξει τον τρόπο πως “μπορούμε να δώσουμε και μία άδεια σε κάποιο δικό μας”. Όσο για τον Μητσοpass εσείς μας τον φορτώσατε με όλη του την φάρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι