kozan.gr: Στήριξη Μιχάλη Παπαδόπουλου, με δημόσια δήλωση, στην υποψηφιότητα τού Γ. Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2023
12:06

Επιχειρώντας να δώσει μια απάντηση σε όλους αυτούς που τον κατηγορούν ότι στηρίζει ατύπως τον Γιώργο Αμανατίδη,  αφού πολλά τοπικά στελέχη της ΝΔ που πρόσκεινται σε εκείνον έχουν επιλέξει να συμπορευθούν με τον πρώτο, ο βουλευτής Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλος, παρουσία κλιμακίου Υπουργών αποτελούμενο από Σκρέκα, Σδούκου & Κωνσταντινίδη, που βρίσκεται σήμερα Δευτέρα στην περιοχή, ανέφερε σε δηλώσεις του, από το κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, στην ΖΕΠ, ότι στηρίζει  την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη

40 σχόλια

  • πολλοί υποστηρικτές του όμως γιατί πήγανε με Αμανατίδη?

    δηλαδή αυτοί που μοιράζανε προσκλήσεις για την πολιτική ομιλία του Παπαδόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης τζάμπα τις μοιράζανε? του άδειασε ο κύριος υφυπουργός?

    • Τι να κάνει ο άνθρωπος. Ο άλλος κλαιγεται όλη την ωρα στην Αθήνα. Τα γκάλοπ τον δείχονουν πάνω από 20 μονάδες πίσω. Ψηδοφέλτιο δεν συμπληρώνει.

      • Ε ναι δεν συμπληρώνει ο Κασαπίδης 20 χρόνια πρώτος βουλευτής και ΝΥΝ περιφερειαρχης. Οκ παιδιά 8/10 … θα δούμε.

        • Κασαπίδη το α ψεμματα τελειωσαν. Πηγαινε με τα συμφεροντα των ασπρων δρακων και αφησε σε κανεναν που να ξερει το αθλημα χωρις εξαρτησεις.
          Α και που σαι. Ευτυχως έχεις λιγα στελεχη που θα καψεις διοτι οι περισσοτεροι που εβαλες ειναι ηδη καμενοι. Στη θεση σου θα παρακαλουσα ανθρώπους από Αθηνα κλπ κομματικούς. Τουλαχιστον θα χασεις που θα χασεις να μην ντρεπονται να κυκλοφορήσουν εδω.

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ έχει τελειώσει και δεν το ξέρει ή μάλλον το έχει καταλάβει αν δει κανείς τις κινήσεις απελπισίας που κάνει.
    ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ το μέλλον της Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  • Στελνουν υποψηφιους στον Κασαπιδη απο την Αθηνα. Το προβλημα του ειναι μεγαλο. ΝΥν περιφερειαρχης και δε βρισκει υποψηφιους. ΚΑασαπιδη σε περιμενουν οι κοτουλες και υα τροανταφυλλα.Επιμενεις να θεωρεις τον εαυτο σου οτι πετυχε. Αποτυχια ηταν η θητεια σου.

  • Καλά είστε. Να το παραδεχτεί ,να του δώσει ο κουλης τα παπούτσια στο χέρι και να καταλήξει ανεξάρτητος. Εδώ στο μαντρί και παραλίγο να μείνει έξω!!!

  • Έτσι για να γίνει ξεκάθαρο το ήθος και το επίπεδο δημόσιας κοροϊδίας πίσω από την υποψηφιότητα Αμανατίδη.

  • Μιχάλη στην προσπάθεια το κόμμα να στηρίξει εσένα,και αυτό φάνηκε από όλες τις συγκεντρώσεις που έκανες που δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα, βλέπουμε τώρα τα αποτελέσματα. Ο νόμος της φυσικής λέει “όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση” αυτά πληρώνει τώρα η ΝΔ στην Περιφέρεια. Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν κράτησε στάση αμερόληπτη σε όλους τους υποψηφίους στις εκλογές του Μαϊου.

  • Άρα είτε εσύ αδειάζεις όλο το γραφείο σου, είτε όλο το γραφείο σου αδειάζει εσένα, είτε εσύ μαζί με το γραφείο σου κοροϊδεύετε το κόμμα σας και τους ψηφοφόρους της Δυτικής Μακεδονίας…
    Οργανωθείτε λίγο ρε παιδιά

  • Οπότε στηρίζει και τις επιλογές του στο θέμα της γέφυρας Σερβίων; Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα κύριε πρώην υφυπουργε.

  • Ό Κ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ θά συνεχίσει να είναι περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονία γιατί τά έργα μιλούν από μόνα τους.
    Τά λαμόγια ας πάνε εκεί που ξέρουν για τής λαμογες

  • Αμανατιδης – Ζεμπελιαδου θα ειναι το διπολο για τις εκλογες που ερχονται. Εσυ τωρα Μιχαλακη παρε κανα τρενο και πηγαινε εκει στο σταθμο να πιεις κανα καφε με τον προισταμενο να σου λεει τελος τελος…ξερεις εσυ!

  • Σας φτύνουν και ανοίγετε ομπρέλα. Δεν σε θέλουμε ούτε εσένα ούτε τον Κασαπιδη.Φτανει πια! Δυσφήμηση κάνετε στη ΝΔ! Δεν σας αντέχω άλλο! Μα καλά ο Πρωθυπουργός δεν βλέπει τι γίνεται????

    Στις εθνικές ψήφισα ΝΔ γιατί ήθελα σοβαρότητα και σταθερότητα, τι χάλια είναι αυτά τώρα????

    Πρωθυπουργέ, χάνεις την αξιοπιστία σου με δαύτους!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.