Για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αμανατίδη (Συνυπογράφουν οι σ. Χάρης Βαρδάκας & Αστέρης Χριστοδούλου σ. Καθηγητής)

28 Αυγούστου 2023
12:28

Με πολλή μεγάλη λύπη αιφνιδιαστήκαμε από την ΑΝΤΑΡΣΙΑ/ΠΡΟΔΟΣΙΑ του διαγραφέντος τ. Βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Αμανατίδη, η οποία δεν έχει καμιά λογική, αλλά ούτε και ηθική βάση.

Όλοι οι Νεοδημοκράτες και κυρίως όσοι τον ψήφισαν, εξοργίστηκαν με το ΑΔΙΚΟ και ΠΑΡΑΛΟΓΟ των ενεργειών του Γ. Αμανατίδη.

Ήταν απολύτως σωστή η διαγραφή του από τη Ν.Δ. -που πρέπει να γίνει διά βίου- άλλωστε ήρθε στο κόμμα σε αυτή την ηλικία από σκοπιμότητα καθαρά συμφεροντολογική, όπως απέδειξε με τις πράξεις του.

Τα κόμματα είναι συστατικό στοιχείο του Δημοκρατικού πολιτεύματος και οι πολιτικές τους αποφάσεις πρέπει να είναι σεβαστές από τα μέλη τους!

Ο κόσμος της Ν.Δ. είναι αγανακτισμένος και λέει ότι:

– επειδή δεν εκλέχτηκε Βουλευτής,

– επειδή δεν διορίστηκε σε μια ΜΕΓΑΛΗ θέση, ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ κατά της επιτυχημένης Κυβέρνησης Μητσοτάκη που μόλις ΚΑΤΗΓΑΓΕ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΝΙΚΗ στις Εκλογές, για ιδιοτελείς λόγους, για εκδίκηση ή για να εξυπηρετήσει συμφέροντα επιχειρηματιών, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Υπονομεύει, Πλήττει, Χτυπάει, βάζει τρικλοποδιά, «τσαλακώνει» την Κυβέρνηση της Ν.Δ. ώστε να ανακοπεί η δύναμή της για δημιουργικό έργο, αλλά και νέες πολιτικές νίκες.

– Καλλιεργούσε ο Γ. Αμανατίδης εδώ και πολλούς μήνες, με «δημοσιεύματα» τρίτων την εναλλακτική λύση, αν αποτύγχανε στις Βουλευτικές εκλογές, να πάει στην Περιφέρεια ως υποψήφιος αποστατώντας από τη Ν.Δ.!

– Συνέτεινε στη δημιουργία αρνητικού κλίματος για το έργο του Γ. Κασαπίδη.

Το είχε προγραμματισμένο, δεν ήταν τυχαίο!!

ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ-ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΒΑΛΕ Ο Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ;

Ότι δήθεν δέχθηκε πιέσεις από κάποιες εκατοντάδες(?) γνωστών του όλων των κομμάτων!!!! και από κάποιες επιχειρήσεις !!!!!! [ποιες επιχειρήσεις ? Ας μας πει! Ας τις κατονομάσει] ή και ότι ήταν αφόρητες οι πιέσεις !!! ???

ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!!!

Τους 10.850 ψήφους που έλαβε από ΝεοΔημοκράτες τους ρώτησε; ή τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια; ή απλά και με πολλή ευκολία τους πρόδωσε;

Τον Κ. Μητσοτάκη που του έκανε το ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ για πρώτη φορά στην ζωή του τον ρώτησε;

Οι παραπάνω λόγοι που επικαλείται ο Γ.Αμανατίδης είναι ΑΣΤΕΙΟΙ χωρίς καμιά λογική.

Δεν πρόβαλε ποτέ πολιτικούς λόγους σοβαρούς, τυχόν λάθη, παραλείψεις ή ατασθαλίες, δεν διαφοροποιήθηκε, ούτε συγκρούστηκε με τη Ν.Δ. και τον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη.

Δεν πήγε ποτέ, στα 4 χρόνια, στον Γ. Κασαπίδη να του επισημάνει κάποιο λάθος του ή αναγκαίες αλλαγές σε πολιτικές!!! Αλλά πάντα επικροτούσε το έργο του Περιφερειάρχη και όλα τα εύρισκε καλά!!

Μήπως όμως πήγε να ζητήσει από τον Περιφερειάρχη να μη φέρει αντιρρήσεις, ώστε να καταστραφεί το Δάσος Μεσιανής -στον τόπο καταγωγής του- για να μπούν Φωτοβολταϊκά;;;

Ίσως τον πίεσαν, επίσης, κάποιοι πρώην Αντιπεριφερειάρχες για να εκδικηθούν τον Κασαπίδη γιατί δεν τους έδωσε και 2η διετία στη θητεία τους!

Αυτά όμως είναι ευτελείς μικροπρέπειες, μικροεγωισμοί και ιδιοτέλειες.

Οι ανωτέρω δυσαρεστημένοι τ. Αντιπεριφερειάρχες υπερψήφισαν όλες τις προτάσεις του Κασαπίδη και δεν διαμαρτυρήθηκαν για τίποτε, ούτε εμποδίστηκαν από τον Κασαπίδη να παράγουν έργο ως Αντιπεριφερειάρχες, ούτε διαφοροποιήθηκαν ποτέ.

Δεν είναι πολιτικοί οι λόγοι και της δικής τους αποστασίας;

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χωρίς λογική.

Οι πρώην ψηφοφόροι του Αμανατίδη Γ. λένε τώρα:

– υπήρξε αχάριστος

– μας εξαπάτησε

– μας εκμεταλλεύτηκε

– πάντα ήταν ΠΑΣΟΚ και με απίστευτη ευκολία ΠΡΟΔΩΣΕ τη Ν.Δ., τον Κυρ. Μητσοτάκη και όλους εμάς, που τον ψηφίσαμε

– ήταν ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ που μπήκε στη Ν.Δ. για να τη ΔΙΑΛΥΣΕΙ

– δεν υπήρξε συνεπής

– ο μεγάλος εγωισμός του είναι κακός σύμβουλος

Και τρέφει τώρα την αφελή σκέψη ότι θα ξαναγίνει δεκτός στη Ν.Δ.;

Στον Μητσοτάκη δεν αρέσουν καθόλου οι προδοσίες και οι ανταρσίες -είναι εξοργισμένος.

Αν δεχόταν μια μελλοντική κωλοτούμπα-επανάκαμψή του στη Ν.Δ. θα δημιουργούσε ένα πολύ κακό προηγούμενο και για πολλούς άλλους επίδοξους εκβιαστές, πράγμα που θα δρούσε διαλυτικά στη Ν.Δ.

Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

Οι πολίτες ζητούν από τούς πολιτικούς και τα κόμματα να διακρίνονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ όπως ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, αλλά, οι προδότες όλα αυτά τα καταπατούν.

Και δυστυχώς η κοινωνία μας από καιρό βρίσκεται σε πορεία ηθικής κατηφόρας.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ-Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Ο Γ. Αμανατίδης υποστήριξε πάντα, και έδωσε μάχες για όλες τις πολιτικές αποφάσεις της Κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη και τα ψήφιζε όλα, ποτέ δεν διαφοροποιήθηκε.

Ο Γ. Κασαπίδης στήριζε τις πολιτικές της Ν.Δ. και επιπλέον προγραμμάτισε, μελέτησε, σχεδίασε, κατασκεύασε και δρομολόγησε πλήθος άλλων έργων στη Δυτική Μακεδονία, πολλά των οποίων καθυστερούν λόγω της γραφειοκρατίας και των λίγων Δημοσίων υπαλλήλων που έμειναν στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και της υπολειτουργίας των Υπηρεσιών επί 40 μήνες (Μάρτ.2020-Μάϊος.2023) λόγω του κορωνοϊού, έχοντας πάντα την άμεση υποστήριξη της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Σημειωτέον ότι η ενεργειακή κρίση από τον πόλεμο της Ουκρανίαςεπι βάρυνε πολύ την οικονομία.

Ο Γ. Κασαπίδης εργάζεται με φιλότιμο και εντιμότητα από νύχτα σε νύχτα χωρίς διακοπές, ούτε καν ολιγοήμερες, χωρίς να καταχραστεί δεκάρα και, παράλληλα, βοηθώντας πολλούς εμπερίστατους συνανθρώπους μας αφανώς, ενδιαφερόμενος πάντα για όλους.

Ο Γ. Κασαπίδης άφησε πριν 4 χρόνια τη βέβαιη εκλογή του ως Βουλευτή και συνειδητά επέλεξε το πολύ βαρύ φορτίο της Περιφέρειας όπου και παρήγαγε σημαντικό έργο.

Και λίγο σεβασμό στη σκληρή δουλειά του! Είναι άδικο να εκτοξεύονται ψευδείς και αόριστες κατηγορίες!

Ποιες προτάσεις, δικές τους, πρόβαλαν ο Γ. Αμανατίδης και οι συνεργάτες του; ΚΑΜΙΑ! Απλώς κήρυξαν την ανταρσία και τώρα ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες.

Μερικοί προβάλλουν το αφελές ψευδοδίλημμα: «Ο τόπος μας είναι πάνω από τη Ν.Δ.»!!!

Η Ν.Δ. δεν είναι εχθρός της Δ.Μ. αλλά εργάζεται σκληρά για την Ανάπτυξή της και έχει δρομολογήσει πλήθος έργων και επενδύσεων πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, με επιδοτήσεις που φθάνουν το 70% οι οποίες είναι σε εξέλιξη. Σημειωτέον ότι όλα αυτά είναι χρονοβόρα. Προβλέπεται δε σε λίγα χρόνια να μην βρίσκουμε χέρια εργασίας, όπως ήδη γίνεται στους οικοδόμους και την γεωργία!

Ο Γ. Αμανατίδης και οι περί αυτόν τι περισσότερο θα επιτύχουν κηρύσσοντας τον πόλεμο και παρουσιάζοντας ως εχθρό την Κυβέρνηση της Ν.Δ. Μάλλον το αντίθετο θα καταφέρουν!

Άδικα κατηγορείται ο Γ. Κασαπίδης για την ανεργία εξ αιτίας της Απολιγνιτοποίησης. Αυτή αποφασίστηκε από όλες τις Κυβερνήσεις (ΠαΣοΚ, Ν.Δ., ΣυΡιζΑ+ΑνεξΕλ) των 20 τελευταίων ετών και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, η οποία παρά τούτο έκανε 2019-2023 πολλές παρεμβάσεις για βελτιώσεις.

Δεν θα επιβραβευθεί ο αντάρτης Γ. Αμανατίδης που επιχειρεί να ταπεινώσει την Κυβέρνηση της Ν.Δ. -ενώ επί 4 χρόνια ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!!

Όταν έχουμε Κυβέρνηση της Ν.Δ., συμφέρει στη Δυτ. Μακεδονία να έχουμε Περιφερειάρχη Ν.Δ.

Όταν έχουμε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συμφέρει στη Δυτ. Μακεδονία να έχουμε Περιφερειάρχη ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασαπίδης υπηρετώντας με καθαρότητα το Δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον του λαού και των τοπικών κοινωνιών έχει συγκρουσθεί με συμφέροντα εταιριών και επιχειρήσεων, οι οποίες τον κυνηγούν και τον δυσφημούν με ψεύδη και ανακρίβειες.

Πριν καταλήξουμε στο μόνο λογικό ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι η ανταρσία του Γιώργου Αμανατίδη έχει ένα και μόνο λόγο: την «καρέκλα» και την υπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων, ας μας απαντήσει ο Γ. Αμανατίδης:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Δ.Μ., ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ & ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ 4ΕΤΙΑ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;

Ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης και οι συνεργάτες του παρήγαγαν πολύ σημαντικό έργο, παρά τα όποια λάθη και τις καθυστερήσεις, πράγματα ανθρώπινα και φυσικά διορθωτέα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ:

  • ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: Προστίθεται νέα πτέρυγα 5.500 τ.μ. προϋπ/σμού 16,3 εκατ. €, υπό κατασκευή. Είναι σε εξέλιξη η μελέτη στατικής ενίσχυσης και η ανακαίνιση του παλαιού κτηρίου του Νοσοκομείου.
  • ΥΨΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ: Στα μέσα Σεπτεμβρίου 2023 ολοκληρώνεται μεγάλη ενίσχυσή της, ώστε να δοθεί σε πλήρη κυκλοφορία. Με πρωτοβουλία από το 2019 του Περ/χη Γ. Κασαπίδη και σε στενή συνεργασία του Πολυτεχνείου Θεσ/κης, της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ», των Τεχν. Υπηρεσιών, της «ΗΛΙΔΑΣ»-Τεχν. Συμβούλων και του Προέδρου των Γεφυροποιών Ελλάδος για την αντιμετώπιση αυτού του εξαιρετικά πολύπλοκου και ειδικού έργου έγιναν πολλές μελέτες, μετρήσεις, έλεγχοι κλπ και η Γέφυρα σώζεται. Επίσης έχει δρομολογηθεί προκήρυξη μελέτης ελέγχων ενοργάνωσης & συντήρησης της όλης γέφυρας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

  • Διαπλάτυνση της οδού, Είσοδος Κοζάνης-Αεροδρόμιο με 4 λωρίδες κυκλοφορίας, με νησίδα και 2 πεζοδρόμια [μήκος 2,5 χλμ πλάτος 20,50 μ.]. Η μελέτη είναι σε φάση ολοκλήρωσης από Τεχνικό Γραφείο Θεσ/κης.
  • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ) ολοκληρώθηκαν και λειτουργούν τα πρώτα κτήρια. Είναι δε υπό κατασκευή νέα κτήρια του ΠΔΜ και αναβάθμιση υφισταμένων, καθώς και εξοπλισμός προϋπ/σμού 34.354.954 € (από το ΠΕΠ Δ.Μ.)
  • Επαρχιακή Οδός Καστοριάς-Πτολεμαΐδας κατασκευάζεται τμήμα 10,4 χλμ με τη σήραγγα Κλεισούρας [μήκους 1.365 μ.]
  • Αρδευτικό Δίκτυο Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου, προϋπ/σμού 75.000.000 €. Εγκρίθηκε, εντάχθηκε, η μελέτη είναι έτοιμη και με την έγκριση της ΜΠΕ [Μελ. Περιβ. Επιπτώσεων] δημοπρατείται άμεσα. Έργο πολύ σημαντικό που ήταν παγωμένο επί 30 χρόνια.
  • Κατασκευή οδικού τμήματος Κοζάνης-Ρυμνίου, ήτοι Κήπος-Γέφυρα Ρυμνίου, μήκους 4,8 χλμ, προϋπ/σμού 230.000 €. Μετά από την αναμενόμενη έγκριση της ΜΠΕ δημοπρατείται.
  • Ε.Ο. Κοζάνης-Ελασσόνας: Με εισήγηση της Περιφέρειας εκδόθηκε απόφαση από το Υπ. Υποδομών-Μεταφορών αλλαγής των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της Ε.Ο. ώστε να μπορέσει επιτέλους μετά από 60 χρόνια να ολοκληρωθεί η νέα χάραξη της Οδού από το Τριγωνικό ως την Ελασσόνα.
  • Ανάπτυξη 4 Επιχειρηματικών πάρκων στη Δυτ. Μακεδονία προϋπ/σμού 29.772.000 €. Χώροι οργανωμένων υποδομών για επενδύσεις επιχειρήσεων. Είναι σε μελετητική ωρίμανση και προέγκρισης Ε.Π. Σχεδίου από το ΥΠΕΝ.
  • Ενεργειακή αναβάθμιση και πολεοδομική τακτοποίηση 3 Διοικητηρίων Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας προϋπολ. 5.000.000 €, υπό κατασκευή της Καστοριάς και της Φλώρινας και σε μελετητική ωρίμανση της Κοζάνης,
  • Τηλεθερμάνσεις [2 συγκροτήματα λεβήτων κλπ ] προϋπ/σμού 4.000.000 €, το έργο ολοκληρώθηκε. Σύνδεση του ΑΗΣ Καρδιάς, από τον ΔΕΣΦΑ, με αγωγό Φ.Α. μέχρι τον Κόμβο Φυσικού Αερίου Περδίκκα για τη μελλοντική λειτουργία των Τ.Θ. Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Αμυνταίου.
  • Πεζοδρόμιο-Πεζόδρομος: κόμβος Τρίκου-ΤΕΙ-Κοίλα. Είσοδος της Κοζάνης. Μετά από πρωτοβουλία και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια κατασκευάζεται ήδη σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης.

Σε τεύχος του Φεβρουαρίου 2023 περιγράφονται 380 ΕΡΓΑ, που κατασκευάζονται ή έχουν δρομολογηθεί για τη Δυτική Μακεδονία σε συνεργασία Κυβέρνησης και Περιφέρειας.

Στα σημαντικά, επίσης, γεγονότα της περιόδου 2019-2023 συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

  1. το Συνέδριο με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις (δηλ. Φεβ2020, στο ξενοδοχείο Παντελίδης, Υπουργοί Ενέργειας & Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης & Αδ. Γεωργιάδης) που έθεσε τις βάσεις για τη Μεταλιγνιτική περίοδο και τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση (ΔΑΜ)
  2. τα 2 Συνέδρια της Περιφέρειας Δ.Μ., δηλ. Οκτ2019 και Φεβ2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΕΒΕ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, πριν & μετά των αναγκαστικών περιορισμών λόγω Covid-19 με τα αποτελέσματά τους, που κατέταξαν την ΠΔΜ στην πρωτοπορία μεταξύ των 13 Περιφερειών της χώρας!

Άφωνοι έμειναν οι Φάμελλος (ΣυΡιζΑ) & Σπυράκη (ΝΔ) ακούγοντας για 1η φορά τον Γ. Κασαπίδη για το Η2!

  1. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. & οι Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας & Πελοποννήσου θέσπισαν την ισότιμη συμμετοχή των δικών τους Πανεπιστημίων στην παρακολούθηση του Προγρ/τος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΠΔΑΜ), ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών για συμμετοχή τους στη λήψη των αποφάσεων για τις Περιφέρειές τους (βλ. Ειδ.Υπηρ.-ΔΑΜ: eydam.gr)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για να δει προκοπή ο τόπος μας πρέπει πάνω από όλα οι Πολιτικοί να μένουν πιστοί σε ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, να έχουν ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.

Χωρίς αυτά, όλα τα άλλα καθίστανται «προβληματικά» και αβέβαια.

Σε μια κοινωνία σε ηθική κατάπτωση γρήγορα έρχεται και η οικονομική κατάπτωση, λέει η Ιστορία.

Σήμερα οι Δυτικομακεδόνες βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ΔΙΛΗΜΜΑ στις Εκλογές της 8-10-2023 να ψηφίσουμε:

α) Τον υποψήφιο που δήλωσε ότι τον στηρίζουν Επιχειρηματίες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα κερδοσκοπικά συμφέρονται αυτών σε βάρος της κοινωνίας ή

β) Τον Υποψήφιο που στην 4ετή θητεία του συγκρούστηκε με επιχειρηματικά συμφέροντα υπέρ του λαού και της κοινωνίας και επέδειξε εντιμότητα και φιλότιμο, όπως και στη 16ετή Βουλευτική του θητεία.

Στηρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο του συνδυασμού του Γ. Κασαπίδη καλούμε τους συμπολίτες μας, με ψυχρή λογική, να εκτιμήσουν όλα τα αληθινά δεδομένα, αποφεύγοντας την παραπληροφόρηση και να ψηφίσουν δίκαια τον καλύτερο, μακράν ιδιοτελών συμφερόντων!

Χάρης. Βαρδάκας σ. Πολ. Μηχ/κός, πρ. Πρόεδρος Συλ. Μηχανικών

Αστέρης Χριστοδούλου σ. Προϊστ/νος των επαρχ. Γ/σίων & Λυκείων Ν. Κοζάνης, Μαθηματικός

73 σχόλια

  • ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ.

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΉΦΙΖΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΕ.

    ΝΤΡΟΠΗ

    • ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ :

      Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΆ ΤΗΣ Ν.Δ.,
      ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ &
      ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
      ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ,
      ΑΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΕΓΩΪΣΜΟΥΣ ΚΑΙ
      ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

      • Ρωταω έχετε εξουσιοδότηση και εκπροσωπειτε τη ΝΔ κοζανης; Εμένα ως παλιό νεοδημοκρατη δεν με εκφράζουν τα παραπάνω. Επομένως μην επικαλείστε την πλειοψηφία της ΝΔ.
        Είναι προσωπική γνώμη σας και μόνο. Η οποία είναι σεβαστή. Ο καθένας ως σκεπτόμενος πολίτης μπορεί να εκφράσει την αντίθεσή του…
        Παρακαλώ τη Νοδε Κοζάνης και οι τοπικοί βουλευτες να πάρουν θέση αν συμφωνουν με τα λεγομενα. Να γνωρίζουμε και εμείς που βαδίζουμε.

  • Για να μην εχουμε τετοιους μπαρμπαδες να μας κανουν κουμάντο στειλτε τον Ροδονερο να βοσκαει κοτουλες και ασπρους δράκους. Αρκετα μας πηγαν πίσω.

  • Μα πόσο γραφικοι; Βγήκαν οι προύχοντες της ΝΔ να μιλήσουνε εναντίον ενός ανθρώπου και στελεχών που θα ζήλευαν πολλά ψηφοδέλτια και σε κεντρικό επίπεδο.
    Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.
    Τέρμα οι συκοφαντίες και η λάσπη στον ανεμιστήρα. Παραδοχή ήττας από τον Κασαπίδη απλα.

    • καλά κάνανε, που έχουνε άδικο εδώ? έλεος, είναι σοβαρά τα πράγματα. Που το ξανάδαμε αυτό? για λόγους εκδίκησης να πάνε κόντρα σε ότι έχει με τόσο κόπο γίνει? αίσχος, ο κόσμος βλέπει

  • Για τον Δήμο Κοζάνης που δεν έχει καν υποψήφιο η ΝΔ θα πείτε κάτι? Ή εκεί είναι καλά που υποστηρίζετε υποψήφιους από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ?

  • Η δημογεροντία και το ζοριιιιιιιιι της. Είναι δυνατόν να έχουν γράψει ένα κατεβατό για τον Αμανατίδη; Τόσο δεν είναι ούτε το πρόγραμμα του Κασαπιδη

  • Για τον εαυτό σας μπορείτε να μιλάτε, όχι για τη νέα Δημοκρατία. Ποιος σας εξουσιοδότησε να μιλάτε για όλους τους νεοδημοκρατες; Πάτε να ψηφίσετε όπου θέλετε. Αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να επικαλείστε το σύνολο.

  • Ερωτηθηκατε;
    Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνουν εκλογές. Εκλέγομαι;;
    Θέτεις τον εαυτό σου υποψήφιο και ζητάς την ψήφο τους.
    Αρκετά με τις μπαρουφες που βγάλατε στην δημοσιότητα.
    Πρέπει να κινηθεί εναντίον σας για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Για ποιες έργα Κασαπίδη που αυτά είτε είχαν ετοιμαστεί από την προηγούμενη είτε απλά τα αναφέρετε ότι αναμένονται.
    Σοβαρευτείτε είστε μεγάλοι άνθρωποι.

  • Μάγκες βάλτε υποψηφιότητα να γίνει το μποστάνι πλήρες. Να σας δούμε αν έχετε κοτσια. Με Κοσματοπουλο, Κατάνα, Τσοτσο, Κιανα, Τραχανά να φτιάξετε ένα ψηφοδέλτιο Νίκης
    Σαν δε ντρεπομαστε

  • Μπορείτε να μου πείτε ποιος ρωτήθηκε στην περιφέρεια για να δοθεί το χρησμα στον κασαπιδη; Η πλειοψηφια του λαου της ΝΔειναι αντίθετοι με την υποψηφιότητα του κασαπιδη. Και όσο το κόμμα συμπεριφερεται κατά αυτόν τον τρόπο θα έχει θέμα στην περιφέρεια. Εαν συνεχισει ετσι την απάντηση θα τη πάρει και στις βουλευτικές.

  • Ενώ Με Μιχαηλιδη Κεχαγιά και Και Επιχειτηματικες προτάσεις Παντελιδη θα παμε μπροστά Τωρα η έδρα της Περιφέρειας στην Πτολεμαιδα Τωρα αμέσως !!!!

  • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ .

    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ,
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ .

  • Όλη η αλήθεια σε ένα κείμενο. Τα προσωπικά συμφέροντα του Αμανατιδη και των υποψηφίων του και οι προσωπικές πικρίες δεν πείθουν την κοινωνία. Θέλουμε ηρεμία, εντιμότητα, συνέπεια, σταθερότητα.

  • “Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”
    Καλλίνικος 310-240 π.χ
    Εκάζεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το είχε αναρτημένο στο γραφείο του. (..οχι βέβαια ότι προσθέτει καμμιά επιπλέον βαρύτητα στο ρητό αυτή η πληροφορία, αλλά ο κ. Αμανατίδης χρόνια ΠΑΣΟΚ θα το είχει ακούσει μάλλον και αποφάσισε να το επιβεβαιώσει!)

  • Εσείς με ποιο δικαίωμα αναφέρεστε στο σύνολο της ΝΔ, ποιος σας έξουσιοδοτησε; Τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι γνώμες των δύο σας και μόνο.
    Εφόσον θεωρείστε οι σωστοί και μιλάτε για περιφεριαρχη της ΝΔ γιατί δέχεστε να είναι υποψήφιοι στο συνδυασμό από τον καμένο, από τη νίκη,από τον εμφιετζογλου κ.α.;

  • Άρχισαν την λάσπη, τι έχουμε να ακούσουμε ακόμη…Εμείς οι υγιώς σκεπτόμενοι κεντροδεξιοί επιμένουμε, οι υπόλοιποι στο μαντρί τους.

  • Synxoreste me, agapitoi filoi kai oi dyo sas, alla ta lefta apo to ESPA, gia to mamatseio nosokomeio, den ta ebgale o Kasapidis. To de ergo, den egine epeidi to kinigise h periferia, alla kapoios allos.(sas grafo se latinika giati den exo prosbasi se ellhniko alfavito)

  • Για όλους αυτούς τους ΝΔ γαλάζια στελέχη που στηρίζουν των Σιτίζει υποψήφιο δήμαρχο δεν ισχύει αυτό ? Ααααα ξέχασα εκεί είναι άλλο λένε !!!

  • -Διαπλάτυνση της οδού, Είσοδος Κοζάνης-Αεροδρόμιο (ούτε η μελέτη δεν είναι έτοιμη ακόμη)
    -Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ) (δεν είναι δικό του έργο)
    -Επαρχιακή Οδός Καστοριάς-Πτολεμαΐδας (όντως είναι δικό του ΑΝΟΥΣΙΟ έργο , αντί να κάνει όμως καμία περιφερειακή οδό στην Κοζάνη κάνει ανούσια έργα που θα εξυπηρετεί κανένας δε ξέρει τι)
    -Κατασκευή οδικού τμήματος Κοζάνης-Ρυμνίου (ούτε η μελέτη δεν είναι έτοιμη ακόμη)
    -Ε.Ο. Κοζάνης-Ελασσόνας (ούτε η μελέτη δεν είναι έτοιμη ακόμη)
    -Ανάπτυξη 4 Επιχειρηματικών πάρκων στη Δυτ. Μακεδονία (ούτε η μελέτη δεν είναι έτοιμη ακόμη

  • Οσο υπάρχουν άτομα στο κόμμα που έχουν τέτοιες ιδέες και το κόμμα τους θεωρεί εκπροσώπους του, τόσο θα απομακρύνουν από το κόμμα εμάς τους παραδοσιακούς και γνήσιους νεοδημοκρατες.
    Μια υπενθύμιση, κάπου μιλάτε για διαγραφή και μάλιστα οριστική, να υπενθυμίσω και ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ από το κόμμα. Άρα δεν έχει δικαίωμα να το εκπροσωπεί.

  • Με αυτά ο Αμανατιδης θα βγει από την πρώτη. Χειρότερα δεν θα μπορούσε να είναι η Περιφέρεια. Το λόμπυ γύρω από την Περιφέρεια μας παρουσιάζουν ωραίο αμπαλάζ όσον αφορά τα νυχθημερόν του Περιφερειαρχη όμως συνεχίστε εσείς και καποιοι του κλάδου σας να μας ρίχνετε στάχτη στα μάτια. Τα αποτελέσματα τα γευόμαστε και εμείς νυχθημερόν.

  • Ψηφίζουμε Αμανατίδη γιατί το αξίζει!! Δεν θεωρείται προδότης. Είναι Άξιος και εργατικός, αποτελεσματικός σε ότι πιάσει στα χέρια του!! Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να φεύγουν. Έχει ασχοληθεί με πάρα πολλά και τα αποτελέσματα έχουν φανεί!!

  • H NΔ εχει περισσοτερους Πασοκους απο οτι το ιδιο το ΠΑΣΟΚ. Το σανο στα προβατα κυριοι της ΝΔ .Ο Αμανατιδης θα ειναι ο νεος Περιφεριαρχης.

  • Αυτα ειναι συκοφαντιες στο προσωπο του κυριου αμανατιδη και αγγιζουν το αξιοποινο. Δεν θα επρεπε να ανεβαινουν τετοια αρθρα δεν ηταν ενας και δυο που το ζητουσαν και θα το δειτε κυριοι. Επισης πολλα ορθογραφικά. Και τωρα που το ξανα σκεφτομαι τετοια αρθρα πρεπει να τα βλεπει ο κοσμος γιατι ειναι παραδείγματα προς εποφυγη οι εν λογω κυριοι και το καθεστως που υπηρετουν και ασπαζονται

  • Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι ο κύριος Χριστοδούλου, ο οποίος είναι ένας σοβαρός και σωστός άνθρωπος να ΕΚΦΡΆΖΕΤΑΙ και να συνυπογράφει ένα τέτοιο κείμενο.
    Κρίμα γιατί τον είχα σε τρομερή εκτίμηση. Οι ψηφοφόροι δεν χρειάζονται κύριοι κανένα πολιτικό δερβέναγα και καθοδηγητή για το τι θα ψηφίσουν. Έχουν γνώση, ξέρουν και κρίνουν με βάση την καθημερινότητα, την αξιοπιστία των προσώπων και την αγωνία για το μέλλον του τόπου τους.
    Από διχασμούς η χώρα μας έχει χορτάσει, οπότε αυτόκλητοι υποστηρικτές με επικίνδυνους χαρακτηρισμούς για προδοσίες κλπ, καλό είναι να εκλείψουν. Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις, είμαι ΝΔ.
    Ευχαριστώ.

  • Πονάει δεξιουληδες του γλυκού νερού; Εμείς δεξιοί είμαστε και θα στηρίξουμε Αμανατίδη..εσείς τελειώσατε..α να δούμε ποιος θα ψηφίσει ΝΔ στην Κοζάνη τις επόμενες εκλογές με κάτι τύπους σας εσάς!

  • Δεν ντρέπεστε ΒΑΡΔΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΛΗ για αυτά που γράφετε σε ηθαγενεις απευθύνεστε;
    Φτάνει πια γνήσιοι νεοδημοκρατες αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει τι θα κάνει. Όλα για το συμφέρον σας τα κάνετε,εάν θέλετε να τον βοηθεισετε βάλτε υποψηφιότητα εσείς

  • Άσε μας ρε Χάρη Βαρδάκα που έχεις άποψη για όλα. Ποιος ζήτησε την άποψη σου για το συγκεκριμένο θέμα? Ποιος ζητάει την άποψη σου γενικά? Δεν μας ενδιαφέρει η άποψή σου γενικότερα για κανένα θέμα. Μας έχεις κουράσει!

  • ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ .ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ.ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΜΕ ΜΈ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.

  • Περιμένω το κόμμα των Αθηνών να πάρει θέση, όπως και οι τοπικοί βουλευτες αν συμφωνούν με τα παραπάνω. Να μας πουν εάν οι παραπάνω κύριοι εκπροσωπούν την ΝΔ κοζανης και πόσο συμφωνους τους βρίσκουν αυτά που γράφονται. Δεν κατακρίνουν μόνο τον Αμανατιδη αλλά και την πλειοψηφία των οπαδών του κόμματος που ψήφισαν και θέλουν να ψηφίσουν Αμανατιδη.
    Διαφορετικα να το κατακρίνουν.
    Η σιωπή τους θα σημαίνει συναίνεση στα παραπάνω.

  • Πολύ λάσπη ρίχνετε στον κύριο Αμανατίδη… τόσο πολύ τον φοβόμαστε; Όταν είναι κάποιος πολύ καλός σε αυτό που κάνει κάποιοι δεν το θέλουν και το πολεμάνε μέχρι τέλους. Αυτό δεν χαρακτηρίζεται τίμιος αγώνας. Για το κοινό καλό θα πρέπει να μην υπάρχουν φανατισμοι και λασπολογιες. Ο κόσμος που τον στήριξε τον κύριο Αμανατίδη ήξερε τι έκανε. Η εμπιστοσύνη του κόσμου προέχει.

  • Ο κόσμος της ΝΔ και γενικότερα οι ψηφοφόροι θα κρίνουν και θα ψηφίσουν ανεξαρτήτου της γενικότερης γραμμής του κόμματος, τον καταλληλότερο να τους εκπροσωπεί στην Περιφέρεια. Οι γράφοντες μιλούν ως τι ακριβώς και με ποιανού εξουσιοδότηση?

  • Μια ερώτηση.Ειλικρινά πιστεύει κανεις ότι τα γραφόμενα από τους αποτυχημένους συνταξιούχους της πολιτικής είναι δικά τους;Ποσα πήρατε κύριοι;Οι επικοινωνιολόγοι εξ Αθηνών πιάσανε δουλειά.30.000 είναι αυτά με απευθείας ανάθεση,μη ξεχνιόμαστε.Ντροπή να προσβάλλεται έτσι το σύνολο της ΝΔ που είναι στο πλευρό του Αμανατίδη.Απορώ για τις θέσεις σας,αλλά τι λέω αυτές μας έφτασαν να μην έχουμε υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Κοζανης.Ντροπή σας.Ότι και να κάνετε η νίκη του Αμανατίδη θα είναι σαρωτική.Τα ακούτε εκεί στην Αθήνα;Και μη χρησιμοποιείται τα γεροντάκια.Κρίμα είναι.

  • Εγώ Αμανατίδη στη θέση σου θα έβαζα αυτό το άρθρο με χορηγούμενη προώθηση. Καλύτερη διαφήμιση από αυτή δεν θα μπορούσες να έχεις

  • Μάλλον οι υπογράφοντες του άρθρου μ αυτή τη δημοσίευση θέλουν να αποτελειωσουν τον Κασαπιδη. Το κατάλαβαν….;;;;

  • “Στον Μητσοτάκη δεν αρέσουν καθόλου οι προδοσίες και οι ανταρσίες -είναι εξοργισμένος.”
    κ.κ Βαρδάκα καί Χριστοδούλου προφανώς κάνετε χιούμορ.
    “Η Αγία οικογένεια” που εγκαταστάθηκε στην χώρα εδώ και 80 χρόνια και θεωρεί την χώρα κτήμα της ,είναι ταυτόσημη στην συλλογική συνείδηση με την προδοσία,την ανταρσία και την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η ΝΔ στηρίζει ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ και ΜΑΛΟΥΤΑ ταυτόχρονα.
    Υ.Γ. Μάλλον δεν καταλάβατε ότι αυτές οι εκλογές δέν είναι απλές εκλογές αυτοδιοίκησης, αλλά μόνον
    BUSINESS για το σύνολο των εδαφών της Δυτικής Μακεδονίας.

  • Παραταξη Κασαπίδη : ” Η επανασταση της 3ης ηλικιας”

    8 Οκτωβρίου τελειωνει το σκοταδι κ η φορμολη για την Περιφερεια Δυτικης Μακεδονιας!!

  • Οι επικοινωνιολόγοι εξ Αθηνών πιάσανε δουλειά,αλλά το μόνο που καταφέρνετε με τέτοιες τοποθετήσεις είναι να μας πείσμωνετε ακόμη περισσότερο.Αμανατιδης από την 1η Κυριακή.Ξεκάθαρα.Η Δυτική Μακεδονια μπροστά….

  • Τρέμει η καρέκλα του Κασαπίδη και πολλών βολεμένων άχρηστων παρατρεχάμενων… Το συγκεκριμένο άρθρο είναι και η καλύτερη προβολή του Αμανατίδη εν όψει εκλογών. Ο πανικός σας οδηγεί σε αψυχολόγητες και σπασμωδικές κινήσεις για κάτι που δεν περιμένατε γιατί μάθατε στο γλύψιμο και την άνευ όρων τήρηση των “γραμμών” του διεφθαρμένου κόμματος…

  • Έχουν άποψη οι συνταξιούχοι γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!!! Έκθεση ιδεών από ελεύθερα σκεπτόμενους βολεμένους με παχιά σύνταξη…!!! Κανονικά οι άνω των 75 ετών δεν θα έπρεπε ούτε να ψηφίζουν αλλά ούτε καν να εκφέρουν γνώμη !!! Μπας και δούμε βελτίωση της ποιότητας ζωής μας επιτέλους!!!

  • Με τέτοιες αντιλήψεις αγαπητοί γι αυτό θα μείνετε μόνο οι συνταξιούχοι στη δυτική Μακεδονία!!! Οι νέοι ήδη άρχισαν να φεύγουν μακριά για ένα καλύτερο μέλλον!!!

  • Είστε δύο “ξεπερασμένοι πολιτικά αρτηριοσκληρωρικοι παλαιοκομματικοι που σταζετε χολή και νομίζετε ότι με αφορισμούς και φοβερές και αφορισμούς θα πείσετε. Ε λοιπόν σας πληροφορω ότι κανείς δεν σας λαμβάνει υπόψη καθώς φέρετε πέρα από μια στυγνή κοζανιτικη ξεροκέφαλος αλλά και μια εμμονικη συμπεριφορά απέναντι στην ελεύθερη βούληση του κάθε πολίτη να ψηφίζει ελεύθερα και όχι κατά τον πόθο σας. Προσφέρετε στον κ. Κασαπιδη κακίες υπηρεσίες και όταν αυτός θα χάσει εσείς απλώς θα απορείτε . Φέρνετε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα και όσο νωρίτερα αποσυρθειτε από πολιτικοί συμβουλατορες του νυν Περιφερειάρχη τόσα περισσότερα θα περισώσει χωρίς βέβαια να καταφέρει να σωθεί.

  • Ενα απο τα καλυτερα αρθρα με αληθειες και μαλιστα επων υμα.Κανεις απο τους σχολιαστες δεν τολμα να γραψει το ονομα του,ενω σχολιαζει ενα κειμενο επωνυμο.;Γιατι;απλα δε μπορουμε να αντιπαρατεθουμε στην αληθεια.Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.

    • Ειδαμε και εσυ επωνυμα το εγραψες χαχαχαχα ασε μας ρε φιλε. Την αποψη μας λεμε σιγα μην σου δωσουμε και ταυτοτητα. Διαβαζουμε απο ανθρωπους αυτες τις αποψεις παμε ολο και πιο κοντα στον αμανατιδη

  • Αμάν ποια με τα κόμματα και τα κομματοσκυλα και τα 420 δις χρέος. Δεν βάζετε μυαλό με τίποτα, χούλιγκαν του πολιτεύματος μας καταντησατε με πισωπλατες μαχαιριές.Ανεξάρτητοι υποψήφιοι να βγουν πρώτοι σε δήμους και περιφέρειες.

  • ΧΑΡΗ αναρωτηθηκες ποτέ γιατι ενας ανθρωπος που εκλεγόταν 15 χρονια βουλευτής ενδεδυμένος τον τιτλο του καλού παιδιού καταφερε σε 3,5 χρόνια να χει τόσες αντιπάθειες και αντιπαραθέσεις με όσους ο ίδιος προσκάλεσε να συστρατευτούν ως περιφερειακή αρχή; Επίσης να ξερεις οτι ο Μητσοτάκης τον έκανε περιφερειάρχη για να τον βγάλει εκτός βουλευτικού αξιώματος καθότι ειχε γινει γραφικός με τις τοποθετήσεις του.Ο ιδιος ο κασαπίδης ποτέ δεν το θέλησε να γινει περιφερειάρχης αντιθέτως εξαιτίας αυτής της καραμπόλας ο Αμανατίδης -που θα ηταν υποψήφιος περιφερειάρχης με τις ευλογίες της ΝΔ- έγινε βουλευτής με τη συμφωνη γνώμη του ίδιου του πρωθυπουργού.

  • Ήρθε η ώρα ο Κασαπίδης να κάτσει σπιτι του. Αρκετά. Κούρασε και η ιστορία έδειξε ότι δεν ειναι ικανός. Πούλησε το καλό παιδί αλλά πλέον όλοι τον έχουν καταλάβει. Άντε σπιτάκι του επιτέλους. Ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας σύντομα θα το δείξει στην κάλπη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι