Με πολλή μεγάλη λύπη αιφνιδιαστήκαμε από την ΑΝΤΑΡΣΙΑ/ΠΡΟΔΟΣΙΑ του διαγραφέντος τ. Βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Αμανατίδη, η οποία δεν έχει καμιά λογική, αλλά ούτε και ηθική βάση.

Όλοι οι Νεοδημοκράτες και κυρίως όσοι τον ψήφισαν, εξοργίστηκαν με το ΑΔΙΚΟ και ΠΑΡΑΛΟΓΟ των ενεργειών του Γ. Αμανατίδη.

Ήταν απολύτως σωστή η διαγραφή του από τη Ν.Δ. -που πρέπει να γίνει διά βίου- άλλωστε ήρθε στο κόμμα σε αυτή την ηλικία από σκοπιμότητα καθαρά συμφεροντολογική, όπως απέδειξε με τις πράξεις του.

Τα κόμματα είναι συστατικό στοιχείο του Δημοκρατικού πολιτεύματος και οι πολιτικές τους αποφάσεις πρέπει να είναι σεβαστές από τα μέλη τους!

Ο κόσμος της Ν.Δ. είναι αγανακτισμένος και λέει ότι:

– επειδή δεν εκλέχτηκε Βουλευτής,

– επειδή δεν διορίστηκε σε μια ΜΕΓΑΛΗ θέση, ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ κατά της επιτυχημένης Κυβέρνησης Μητσοτάκη που μόλις ΚΑΤΗΓΑΓΕ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΝΙΚΗ στις Εκλογές, για ιδιοτελείς λόγους, για εκδίκηση ή για να εξυπηρετήσει συμφέροντα επιχειρηματιών, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Υπονομεύει, Πλήττει, Χτυπάει, βάζει τρικλοποδιά, «τσαλακώνει» την Κυβέρνηση της Ν.Δ. ώστε να ανακοπεί η δύναμή της για δημιουργικό έργο, αλλά και νέες πολιτικές νίκες.

– Καλλιεργούσε ο Γ. Αμανατίδης εδώ και πολλούς μήνες, με «δημοσιεύματα» τρίτων την εναλλακτική λύση, αν αποτύγχανε στις Βουλευτικές εκλογές, να πάει στην Περιφέρεια ως υποψήφιος αποστατώντας από τη Ν.Δ.!

– Συνέτεινε στη δημιουργία αρνητικού κλίματος για το έργο του Γ. Κασαπίδη.

Το είχε προγραμματισμένο, δεν ήταν τυχαίο!!

ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ-ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΒΑΛΕ Ο Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ;

Ότι δήθεν δέχθηκε πιέσεις από κάποιες εκατοντάδες(?) γνωστών του όλων των κομμάτων!!!! και από κάποιες επιχειρήσεις !!!!!! [ποιες επιχειρήσεις ? Ας μας πει! Ας τις κατονομάσει] ή και ότι ήταν αφόρητες οι πιέσεις !!! ???

ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!!!

Τους 10.850 ψήφους που έλαβε από ΝεοΔημοκράτες τους ρώτησε; ή τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια; ή απλά και με πολλή ευκολία τους πρόδωσε;

Τον Κ. Μητσοτάκη που του έκανε το ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ για πρώτη φορά στην ζωή του τον ρώτησε;

Οι παραπάνω λόγοι που επικαλείται ο Γ.Αμανατίδης είναι ΑΣΤΕΙΟΙ χωρίς καμιά λογική.

Δεν πρόβαλε ποτέ πολιτικούς λόγους σοβαρούς, τυχόν λάθη, παραλείψεις ή ατασθαλίες, δεν διαφοροποιήθηκε, ούτε συγκρούστηκε με τη Ν.Δ. και τον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη.

Δεν πήγε ποτέ, στα 4 χρόνια, στον Γ. Κασαπίδη να του επισημάνει κάποιο λάθος του ή αναγκαίες αλλαγές σε πολιτικές!!! Αλλά πάντα επικροτούσε το έργο του Περιφερειάρχη και όλα τα εύρισκε καλά!!

Μήπως όμως πήγε να ζητήσει από τον Περιφερειάρχη να μη φέρει αντιρρήσεις, ώστε να καταστραφεί το Δάσος Μεσιανής -στον τόπο καταγωγής του- για να μπούν Φωτοβολταϊκά;;;

Ίσως τον πίεσαν, επίσης, κάποιοι πρώην Αντιπεριφερειάρχες για να εκδικηθούν τον Κασαπίδη γιατί δεν τους έδωσε και 2η διετία στη θητεία τους!

Αυτά όμως είναι ευτελείς μικροπρέπειες, μικροεγωισμοί και ιδιοτέλειες.

Οι ανωτέρω δυσαρεστημένοι τ. Αντιπεριφερειάρχες υπερψήφισαν όλες τις προτάσεις του Κασαπίδη και δεν διαμαρτυρήθηκαν για τίποτε, ούτε εμποδίστηκαν από τον Κασαπίδη να παράγουν έργο ως Αντιπεριφερειάρχες, ούτε διαφοροποιήθηκαν ποτέ.

Δεν είναι πολιτικοί οι λόγοι και της δικής τους αποστασίας;

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χωρίς λογική.

Οι πρώην ψηφοφόροι του Αμανατίδη Γ. λένε τώρα:

– υπήρξε αχάριστος

– μας εξαπάτησε

– μας εκμεταλλεύτηκε

– πάντα ήταν ΠΑΣΟΚ και με απίστευτη ευκολία ΠΡΟΔΩΣΕ τη Ν.Δ., τον Κυρ. Μητσοτάκη και όλους εμάς, που τον ψηφίσαμε

– ήταν ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ που μπήκε στη Ν.Δ. για να τη ΔΙΑΛΥΣΕΙ

– δεν υπήρξε συνεπής

– ο μεγάλος εγωισμός του είναι κακός σύμβουλος

Και τρέφει τώρα την αφελή σκέψη ότι θα ξαναγίνει δεκτός στη Ν.Δ.;

Στον Μητσοτάκη δεν αρέσουν καθόλου οι προδοσίες και οι ανταρσίες -είναι εξοργισμένος.

Αν δεχόταν μια μελλοντική κωλοτούμπα-επανάκαμψή του στη Ν.Δ. θα δημιουργούσε ένα πολύ κακό προηγούμενο και για πολλούς άλλους επίδοξους εκβιαστές, πράγμα που θα δρούσε διαλυτικά στη Ν.Δ.

Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

Οι πολίτες ζητούν από τούς πολιτικούς και τα κόμματα να διακρίνονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ όπως ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, αλλά, οι προδότες όλα αυτά τα καταπατούν.

Και δυστυχώς η κοινωνία μας από καιρό βρίσκεται σε πορεία ηθικής κατηφόρας.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ-Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Ο Γ. Αμανατίδης υποστήριξε πάντα, και έδωσε μάχες για όλες τις πολιτικές αποφάσεις της Κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη και τα ψήφιζε όλα, ποτέ δεν διαφοροποιήθηκε.

Ο Γ. Κασαπίδης στήριζε τις πολιτικές της Ν.Δ. και επιπλέον προγραμμάτισε, μελέτησε, σχεδίασε, κατασκεύασε και δρομολόγησε πλήθος άλλων έργων στη Δυτική Μακεδονία, πολλά των οποίων καθυστερούν λόγω της γραφειοκρατίας και των λίγων Δημοσίων υπαλλήλων που έμειναν στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και της υπολειτουργίας των Υπηρεσιών επί 40 μήνες (Μάρτ.2020-Μάϊος.2023) λόγω του κορωνοϊού, έχοντας πάντα την άμεση υποστήριξη της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Σημειωτέον ότι η ενεργειακή κρίση από τον πόλεμο της Ουκρανίαςεπι βάρυνε πολύ την οικονομία.

Ο Γ. Κασαπίδης εργάζεται με φιλότιμο και εντιμότητα από νύχτα σε νύχτα χωρίς διακοπές, ούτε καν ολιγοήμερες, χωρίς να καταχραστεί δεκάρα και, παράλληλα, βοηθώντας πολλούς εμπερίστατους συνανθρώπους μας αφανώς, ενδιαφερόμενος πάντα για όλους.

Ο Γ. Κασαπίδης άφησε πριν 4 χρόνια τη βέβαιη εκλογή του ως Βουλευτή και συνειδητά επέλεξε το πολύ βαρύ φορτίο της Περιφέρειας όπου και παρήγαγε σημαντικό έργο.

Και λίγο σεβασμό στη σκληρή δουλειά του! Είναι άδικο να εκτοξεύονται ψευδείς και αόριστες κατηγορίες!

Ποιες προτάσεις, δικές τους, πρόβαλαν ο Γ. Αμανατίδης και οι συνεργάτες του; ΚΑΜΙΑ! Απλώς κήρυξαν την ανταρσία και τώρα ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες.

Μερικοί προβάλλουν το αφελές ψευδοδίλημμα: «Ο τόπος μας είναι πάνω από τη Ν.Δ.»!!!

Η Ν.Δ. δεν είναι εχθρός της Δ.Μ. αλλά εργάζεται σκληρά για την Ανάπτυξή της και έχει δρομολογήσει πλήθος έργων και επενδύσεων πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, με επιδοτήσεις που φθάνουν το 70% οι οποίες είναι σε εξέλιξη. Σημειωτέον ότι όλα αυτά είναι χρονοβόρα. Προβλέπεται δε σε λίγα χρόνια να μην βρίσκουμε χέρια εργασίας, όπως ήδη γίνεται στους οικοδόμους και την γεωργία!

Ο Γ. Αμανατίδης και οι περί αυτόν τι περισσότερο θα επιτύχουν κηρύσσοντας τον πόλεμο και παρουσιάζοντας ως εχθρό την Κυβέρνηση της Ν.Δ. Μάλλον το αντίθετο θα καταφέρουν!

Άδικα κατηγορείται ο Γ. Κασαπίδης για την ανεργία εξ αιτίας της Απολιγνιτοποίησης. Αυτή αποφασίστηκε από όλες τις Κυβερνήσεις (ΠαΣοΚ, Ν.Δ., ΣυΡιζΑ+ΑνεξΕλ) των 20 τελευταίων ετών και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, η οποία παρά τούτο έκανε 2019-2023 πολλές παρεμβάσεις για βελτιώσεις.

Δεν θα επιβραβευθεί ο αντάρτης Γ. Αμανατίδης που επιχειρεί να ταπεινώσει την Κυβέρνηση της Ν.Δ. -ενώ επί 4 χρόνια ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!!

Όταν έχουμε Κυβέρνηση της Ν.Δ., συμφέρει στη Δυτ. Μακεδονία να έχουμε Περιφερειάρχη Ν.Δ.

Όταν έχουμε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συμφέρει στη Δυτ. Μακεδονία να έχουμε Περιφερειάρχη ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασαπίδης υπηρετώντας με καθαρότητα το Δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον του λαού και των τοπικών κοινωνιών έχει συγκρουσθεί με συμφέροντα εταιριών και επιχειρήσεων, οι οποίες τον κυνηγούν και τον δυσφημούν με ψεύδη και ανακρίβειες.

Πριν καταλήξουμε στο μόνο λογικό ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι η ανταρσία του Γιώργου Αμανατίδη έχει ένα και μόνο λόγο: την «καρέκλα» και την υπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων, ας μας απαντήσει ο Γ. Αμανατίδης:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Δ.Μ., ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ & ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ 4ΕΤΙΑ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;

Ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης και οι συνεργάτες του παρήγαγαν πολύ σημαντικό έργο, παρά τα όποια λάθη και τις καθυστερήσεις, πράγματα ανθρώπινα και φυσικά διορθωτέα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ:

 • ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: Προστίθεται νέα πτέρυγα 5.500 τ.μ. προϋπ/σμού 16,3 εκατ. €, υπό κατασκευή. Είναι σε εξέλιξη η μελέτη στατικής ενίσχυσης και η ανακαίνιση του παλαιού κτηρίου του Νοσοκομείου.
 • ΥΨΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ: Στα μέσα Σεπτεμβρίου 2023 ολοκληρώνεται μεγάλη ενίσχυσή της, ώστε να δοθεί σε πλήρη κυκλοφορία. Με πρωτοβουλία από το 2019 του Περ/χη Γ. Κασαπίδη και σε στενή συνεργασία του Πολυτεχνείου Θεσ/κης, της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ», των Τεχν. Υπηρεσιών, της «ΗΛΙΔΑΣ»-Τεχν. Συμβούλων και του Προέδρου των Γεφυροποιών Ελλάδος για την αντιμετώπιση αυτού του εξαιρετικά πολύπλοκου και ειδικού έργου έγιναν πολλές μελέτες, μετρήσεις, έλεγχοι κλπ και η Γέφυρα σώζεται. Επίσης έχει δρομολογηθεί προκήρυξη μελέτης ελέγχων ενοργάνωσης & συντήρησης της όλης γέφυρας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

 • Διαπλάτυνση της οδού, Είσοδος Κοζάνης-Αεροδρόμιο με 4 λωρίδες κυκλοφορίας, με νησίδα και 2 πεζοδρόμια [μήκος 2,5 χλμ πλάτος 20,50 μ.]. Η μελέτη είναι σε φάση ολοκλήρωσης από Τεχνικό Γραφείο Θεσ/κης.
 • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ) ολοκληρώθηκαν και λειτουργούν τα πρώτα κτήρια. Είναι δε υπό κατασκευή νέα κτήρια του ΠΔΜ και αναβάθμιση υφισταμένων, καθώς και εξοπλισμός προϋπ/σμού 34.354.954 € (από το ΠΕΠ Δ.Μ.)
 • Επαρχιακή Οδός Καστοριάς-Πτολεμαΐδας κατασκευάζεται τμήμα 10,4 χλμ με τη σήραγγα Κλεισούρας [μήκους 1.365 μ.]
 • Αρδευτικό Δίκτυο Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου, προϋπ/σμού 75.000.000 €. Εγκρίθηκε, εντάχθηκε, η μελέτη είναι έτοιμη και με την έγκριση της ΜΠΕ [Μελ. Περιβ. Επιπτώσεων] δημοπρατείται άμεσα. Έργο πολύ σημαντικό που ήταν παγωμένο επί 30 χρόνια.
 • Κατασκευή οδικού τμήματος Κοζάνης-Ρυμνίου, ήτοι Κήπος-Γέφυρα Ρυμνίου, μήκους 4,8 χλμ, προϋπ/σμού 230.000 €. Μετά από την αναμενόμενη έγκριση της ΜΠΕ δημοπρατείται.
 • Ε.Ο. Κοζάνης-Ελασσόνας: Με εισήγηση της Περιφέρειας εκδόθηκε απόφαση από το Υπ. Υποδομών-Μεταφορών αλλαγής των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της Ε.Ο. ώστε να μπορέσει επιτέλους μετά από 60 χρόνια να ολοκληρωθεί η νέα χάραξη της Οδού από το Τριγωνικό ως την Ελασσόνα.
 • Ανάπτυξη 4 Επιχειρηματικών πάρκων στη Δυτ. Μακεδονία προϋπ/σμού 29.772.000 €. Χώροι οργανωμένων υποδομών για επενδύσεις επιχειρήσεων. Είναι σε μελετητική ωρίμανση και προέγκρισης Ε.Π. Σχεδίου από το ΥΠΕΝ.
 • Ενεργειακή αναβάθμιση και πολεοδομική τακτοποίηση 3 Διοικητηρίων Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας προϋπολ. 5.000.000 €, υπό κατασκευή της Καστοριάς και της Φλώρινας και σε μελετητική ωρίμανση της Κοζάνης,
 • Τηλεθερμάνσεις [2 συγκροτήματα λεβήτων κλπ ] προϋπ/σμού 4.000.000 €, το έργο ολοκληρώθηκε. Σύνδεση του ΑΗΣ Καρδιάς, από τον ΔΕΣΦΑ, με αγωγό Φ.Α. μέχρι τον Κόμβο Φυσικού Αερίου Περδίκκα για τη μελλοντική λειτουργία των Τ.Θ. Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Αμυνταίου.
 • Πεζοδρόμιο-Πεζόδρομος: κόμβος Τρίκου-ΤΕΙ-Κοίλα. Είσοδος της Κοζάνης. Μετά από πρωτοβουλία και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια κατασκευάζεται ήδη σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης.

Σε τεύχος του Φεβρουαρίου 2023 περιγράφονται 380 ΕΡΓΑ, που κατασκευάζονται ή έχουν δρομολογηθεί για τη Δυτική Μακεδονία σε συνεργασία Κυβέρνησης και Περιφέρειας.

Στα σημαντικά, επίσης, γεγονότα της περιόδου 2019-2023 συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

 1. το Συνέδριο με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις (δηλ. Φεβ2020, στο ξενοδοχείο Παντελίδης, Υπουργοί Ενέργειας & Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης & Αδ. Γεωργιάδης) που έθεσε τις βάσεις για τη Μεταλιγνιτική περίοδο και τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση (ΔΑΜ)
 2. τα 2 Συνέδρια της Περιφέρειας Δ.Μ., δηλ. Οκτ2019 και Φεβ2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΕΒΕ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, πριν & μετά των αναγκαστικών περιορισμών λόγω Covid-19 με τα αποτελέσματά τους, που κατέταξαν την ΠΔΜ στην πρωτοπορία μεταξύ των 13 Περιφερειών της χώρας!

Άφωνοι έμειναν οι Φάμελλος (ΣυΡιζΑ) & Σπυράκη (ΝΔ) ακούγοντας για 1η φορά τον Γ. Κασαπίδη για το Η2!

 1. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. & οι Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας & Πελοποννήσου θέσπισαν την ισότιμη συμμετοχή των δικών τους Πανεπιστημίων στην παρακολούθηση του Προγρ/τος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΠΔΑΜ), ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών για συμμετοχή τους στη λήψη των αποφάσεων για τις Περιφέρειές τους (βλ. Ειδ.Υπηρ.-ΔΑΜ: eydam.gr)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για να δει προκοπή ο τόπος μας πρέπει πάνω από όλα οι Πολιτικοί να μένουν πιστοί σε ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, να έχουν ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.

Χωρίς αυτά, όλα τα άλλα καθίστανται «προβληματικά» και αβέβαια.

Σε μια κοινωνία σε ηθική κατάπτωση γρήγορα έρχεται και η οικονομική κατάπτωση, λέει η Ιστορία.

Σήμερα οι Δυτικομακεδόνες βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ΔΙΛΗΜΜΑ στις Εκλογές της 8-10-2023 να ψηφίσουμε:

α) Τον υποψήφιο που δήλωσε ότι τον στηρίζουν Επιχειρηματίες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα κερδοσκοπικά συμφέρονται αυτών σε βάρος της κοινωνίας ή

β) Τον Υποψήφιο που στην 4ετή θητεία του συγκρούστηκε με επιχειρηματικά συμφέροντα υπέρ του λαού και της κοινωνίας και επέδειξε εντιμότητα και φιλότιμο, όπως και στη 16ετή Βουλευτική του θητεία.

Στηρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο του συνδυασμού του Γ. Κασαπίδη καλούμε τους συμπολίτες μας, με ψυχρή λογική, να εκτιμήσουν όλα τα αληθινά δεδομένα, αποφεύγοντας την παραπληροφόρηση και να ψηφίσουν δίκαια τον καλύτερο, μακράν ιδιοτελών συμφερόντων!

Χάρης. Βαρδάκας σ. Πολ. Μηχ/κός, πρ. Πρόεδρος Συλ. Μηχανικών

Αστέρης Χριστοδούλου σ. Προϊστ/νος των επαρχ. Γ/σίων & Λυκείων Ν. Κοζάνης, Μαθηματικός