kozan.gr: Η ερώτηση δημοσιογράφου, παρουσία του Περιφερειάρχη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για το πως ακριβώς στηρίζει η ΝΔ τον Γιώργο Κασαπίδη όταν όλο το κόμμα έχει πάει με τον Γιώργο Αμανατίδη – Η απάντηση του Κ. Σκρέκα που έδειξε ότι ήταν απροετοίμαστος για να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2023
15:00

Η ερώτηση δημοσιογράφου, παρουσία του Περιφερειάρχη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για το πως ακριβώς στηρίζει η ΝΔ τον Γιώργο Κασαπίδη όταν όλο το κόμμα έχει πάει με τον Γιώργο Αμανατίδη – Η απάντηση του Κ. Σκρέκα που έδειξε ότι ήταν απροετοίμαστος για να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα

19 σχόλια

    • Καταλαβαίνεις ότι θες … μόνα ζυγά δικά σου ίσως έτσι έμαθες. Απαντά πως «στελέχη» της ΝΔ παρεάκι κλπ δεν ειναι με το Κασαπίδη .. και απαντά πως ανεξάρτητα το τι θέλουν παραγοντισκοι παραιτηθέντες, ψηφίζει ο κόσμος. Τόσο απλά.

  • Η αυτοδιοίκηση εκ του συντάγματος όπως αναφέρεται και στο άρθρο 102 « η διοίκηση των τοπικών υποθέσεων ανήκει στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού και θα πρέπει να παραμένει ανεξάρτητη. Το κράτος πρέπει να ασκεί θεσμικά την εποπτεία του στους οργανισμούς αυτούς, αλλά όχι όμως τα πολιτικά κόμματα».
    Η αυτοδιοίκηση εκ του συντάγματος όπως αναφέρεται και στο άρθρο 102 « η διοίκηση των τοπικών υποθέσεων ανήκει στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού και θα πρέπει να παραμένει ανεξάρτητη. Το κράτος πρέπει να ασκεί θεσμικά την εποπτεία του στους οργανισμούς αυτούς, αλλά όχι όμως τα πολιτικά κόμματα».
    Είναι πράγματι πολύ λυπηρό να βλέπει κανείς τις κομματικές διεργασίες για την επιλογή υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών, οι οποίοι καθ’ υπόδειξη και στήριξη των κομμάτων θα κατέλθουν στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
    Δεν υπάρχουν πλέον προσχήματα και η κομματικοποίηση της Τ.Α. δεν είναι άλλο παρά ένας ασφυκτικός κλοιός της παντοδυναμίας των κομμάτων, τα οποία, χωρίς προσχήματα καν, συνεδριάζουν, επιλέγουν υποψηφίους ερήμην των δημοτών και σπεύδουν να δημοσιοποιούν τις επιλογές τους, θεωρώντας τους δημότες αμνούς δίχως κρίση και αντίληψη των τοπικών προβλημάτων. Η έννοια της ανεξάρτητης Τ.Α. έχει πεταχτεί από πολλών ετών στον κάλαθο των αχρήστων. Έτσι, που οι πολίτες οφείλουν (κατά τα κόμματα) να θεωρούν ότι ψηφίζοντας τους εκλεκτούς τους για την τοπική ή περιφερειακή εξουσία, ψηφίζουν το κόμμα της αρεσκείας τους.
    Πολλοί ομνύουν στο όνομα της Δημοκρατίας μας, αλλά στην πράξη καταστρατηγούν τη στοιχειώδη δεοντολογία που θέλει τους περιφερειάρχες, τους δημάρχους, και τους αντίστοιχους συμβούλους, ανεξάρτητους, ελεύθερους κομματικών παρωπίδων με γνώμονα το τοπικό και όχι το κομματικό συμφέρον, το οποίο ενίοτε αντιστρατεύεται τα συμφέροντα των δημοτών.
    Δυστυχώς, θα ξαναδούμε από τηλοψίας να καμαρώνουν οι κομματικοί επιτελείς για Περιφέρειες και Δήμους που «βάφτηκαν» μπλε ή κόκκινοι. Θα ξαναδούμε δημοσιογράφους να καλούν στα στούντιο όχι εκπροσώπους της Τ.Α., αλλά εκπροσώπους κομμάτων για αποτίμηση κερδών ή ζημιών, ξεχνώντας ότι μειώνοντας τον θεσμό της Τ.Α., δεν υπάρχουν κέρδη, παρά μόνον ζημίες.
    Αλήθεια τι γνωρίζει η Πειραιώς με τα έργα και τις ημέρες του Κασαπίδη;
    Τι τελικά πιστεύουμε; Στον ‘’ χειραγωγημένο Περιφερειακόκεντρισμό’’ η στον ‘’ ακομμάτιστο και ακηδεμόνευτο ’’;
    Λυπάμε πραγματικά που τα μηνήματα στους υπεύθυνους των κομμάτων φτάνουν παραμορφομένα…

  • Ο άνθρωπος ήρθε γιατί του είπαν για φωτιά. Που να φανταστεί ότι εννοούσαν τη φωτιά για τον καταποντισμό Κασαπιδη.
    Τρικυμία εν κρανιω. Δεν ήρθαμε να στηρίξουμε διότι αποφασίζει ο λαός.

  • ειναι αστειο να ερχονται να σου πλασάρουν όλη την δουλεια του αμανατιδη ως του κασαπιδη…. γελαμε κασαπιδη 4 χρονια δεν εκανες τιποτα και ηρθαν να παιξουν με τα χαρτια του αμανατιδη… εμεις γνωριζουμε πολυ καλα.. και ΌΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕς ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ

  • Λυπάμαι που το κόμμα που ψηφίζω μια ζωή έχει τέτοια στελέχη. Λυπάμαι που το κόμμα μου αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο χωρίς να σέβεται τους ψηφοφόρους του. Να είστε σίγουροι κύριοι των Αθηνών και τοπικά στελέχη ότι την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει βουλευτής της ΝΔ στην Κοζάνη. Ίσως αυτό σας προσγειωσει.

  • Εάν τά πολιτικά γραφεία καί μάλιστα στελέχη τόν πολιτικόν γραφείον δεν αποσυρθούν από τόν κ Αμανατίδη τότε τά πράγματα περνούν σέ άλλη μορφή βουλευτές τούς δώσατε τό πελατολόγιο και τό πεζαιτε
    ανηξερη και τάχα στηρίζετε τόν ΚΑΣΑΠΙΔΗ.
    Οι επισκέψεις σήμερα τόν υπουργον πρέπει νά έχει και κάποιες καθαρσης επιτέλους μή δουλεύετε τόν κόσμο.

  • Τι θα μπορούσε να πει όταν όλοι οι Νέα Δημοκρατία είναι με τον Αμανατιδη η συγκέντρωση αυτή ήταν μια αποτυχία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι