Ο Γιώργος Κασαπίδης απαντά στο ερώτημα αν είναι ικανοποιημένος από τη στήριξη των τοπικών στελέχων της ΝΔ στο πρόσωπό του, αν νιώθει προδομένος από κάποιους αλλά και για την απόφαση του Γ. Αμανατίδη να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2023
15:13

Ο Γιώργος Κασαπίδης απαντά στο ερώτημα αν είναι ικανοποιημένος από τη στήριξη των τοπικών στελεχών της ΝΔ στο πρόσωπό του, αν νιώθει προδομένος από κάποιους αλλά και για την απόφαση του Γ. Αμανατίδη να είναι υποψήφιος

50 σχόλια

    • Σωστά την οποία την υποστηρίζει η νεολαία. Κοσματοπουλος Τραχανάς Τσότσος Βαρδάκας Κοκολης. Λαοθάλασσα λέμε.
      Πρώτα από όλα άλλο τον ρωτούν και άλλο απαντά. Ο πανικός είναι έκδηλος και το ύφακι το πονηρό δε βγαίνει πια. Τέρμα ο μυθος του καλού παιδιου

  • Φανερά αμήχανος
    Με κομματική στήριξη και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει υποψηφίους καταφεύγοντας σε λύσεις κατωτέρου επιπέδου.
    Το πλήρωμα του χρόνου ηρθε και ο ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ θα πάρει αυτό που του αξίζει.
    Αποδείχτηκε ΛΙΓΟΣ, δίχασε την Δ. Μακεδονία και δεν έδωσε ούτε ΜΙΑ λύση.

  • Φανερά αμήχανος
    Με κομματική στήριξη και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει υποψηφίους καταφεύγοντας σε λύσεις κατωτέρου επιπέδου.
    Το πλήρωμα του χρόνου ηρθε και ο ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ θα πάρει αυτό που του αξίζει.
    Αποδείχτηκε ΛΙΓΟΣ, δίχασε την Δ. Μακεδονία και δεν έδωσε ούτε ΜΙΑ λύση.

  • Ζούμε μια φαρσοκωμωδία που δεν έχει ξαναυπαρξει…στην Ελλάδα.
    Μάχονται δύο παρατάξεις από τον ίδιο χώρο…με δήθεν διαφορές..ενώ μέλημα τους είναι το ίδιο..η διανομή των πόρων της περιοχής σε ημέτερους της ΝΔ.. εκτός περιοχής. Ο ένας θα καλύψει τους ευχαριστημένους..ο άλλος τους δυσαρεστημένους..και κατά βάθος..δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο…και κανένα εμπόδιο..στο να πάνε τα χρήματα εκεί που θέλει η Αθήνα. Ξυπνήστε πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας..κοιμαστε…και σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.!!

    • Πολύ σωστά!!Ο σχεδιασμός του Κυρ. Μητσοτάκη για τις εκλογές της περιφέρειας της Δυτ. Μακεδονίας είναι προφανής, με αντικειμενικό σκοπό να εκλεγεί δικός του περιφερειάρχης- υποτακτικός, προκειμένου να αναθέσει με διαδικασίες fast-track σε κολλητούς του ιδιώτες νεοτσιφλικάδες στο χώρο της ηλεκ. ενέργειας, γερμανικές εταιρίες (RWE) κ.α. που τον στηρίζουν, τα έργα που αυτοί επιθυμούν. Παράλληλα, γνωρίζει ότι ο σημερινός περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης είναι ανεπαρκής γι’ αυτό επιστρατεύει έντεχνα τον Γ. Αμανατίδη, που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, ο οποίος, όμως, ψήφισε μετά χαράς μαζί με τους βουλευτές της τότε συμπολίτευσης Κων/νίδη Ε., Παπαδόπουλο Μ. και Βρυζίδου Π. το νέο νόμο για την πρόωρη και βίαιη απολιγνιτοποίηση (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4872, ΦΕΚ A’ 247/10.12.2021, Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση, ρύθμιση ειδικότερων ζητημάτων απολιγνιτοποίησης και άλλες επείγουσες διατάξεις) που οδηγεί αποδεδειγμένα (ανεργία, μετανάστευση, μείωση πληθυσμού) και ταχύτατα στην οικονομική υποβάθμιση, τη φτωχοποίηση και κοινωνική διάλυση της περιοχής. Αυτά είναι δεδομένα που κανείς δυτικομακεδόνας δεν πρέπει να ξεχνά αλλά να σκεφτεί διπλά και τριπλά πριν τις εκλογές το διακύβευμα ζωής και μέλλοντος των παιδιών του και να πράξει το αυτονόητο. Να αναδείξει, δηλ. περιφερειάρχη άτομο με επιστημονική κατάρτιση και γνώστη των προβλημάτων της περιοχής, αλλά κυρίως με διάθεση για αγωνιστική στάση απέναντι στις επιλογές των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, ώστε τελικά να αξιοποιηθούν συνετά και προς όφελος κυρίως των κατοίκων της περιοχής οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι της Δυτ. Μακεδονίας.

      • Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ψηφοφόρος , που το υπό διάλυση κόμμα του δεν κατέβασε καν δικό του υποψήφιο αλλά έδωσε μια χαλαρή στήριξη στην Ζεμπελιαδου που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ .
        Είστε για γέλια και για κλάματα οι εναπομείναντες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

        • Θα ανακαμψω παλι γραφικε και βολεμενε νουδουλη οταν θα εχεις διαλυσει τα παντα στην χωρα και ο κοσμος θα ξυπνησει και θα σας ξανασιχαθει οπως και το 15 τοτε θα κληθω να βγαλω παλι την χωρα απ το βουρκο που την ριχνετε τωρα ολοι οι δεξιουληδες βολεμενοι. Ενταξει ειμαστε?

          Πριν κουνησεις το δαχτυλο στους αντιπαλους σου τρολακι μου να θυμασαι και τα δικα σου χαλια τοτε που το δικο σας κομμα μετα την εκλογη του ΣΥΡΙΖΑ ειχε φτασει στο 18% και αν δεν βαζατε μπροστα τον Μητσοτακη σημερα πολυ πιθανον να εισασταν ακομη ενα κομμα του 10%.
          Ασε ξερουμε καλα τι παιχτηκε και τι παιζετε στο βρωμικο συνονθυλευμα σας που θελετε να λεγεστε και κεντροδεξιο φιλελευθερο κομμα που δεν ειστε τιποτα απ αυτα!

      • Πολύ εύστοχα όλα. Όμως μπορείς να δώσεις ένα απτό παράδειγμα ενός προσώπου που θα ήθελε να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης με τα χαρακτηριστικά που σωστά θιγεις;

  • ΑΠΟ ΤΟΥΣ 90 ΥΠΟΨΗΦΊΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ 4 ΝΥΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΑΡΑ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ. ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΒΑΡΔΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ

  • Λανθανουσα γλωσσα.. Νεα Μακεδονια Νεα Δημοκρατια η Περιφερεια Δυτικης Μακεδονιας; Δεν θελουμε κομματανθρωπους για περιφερειαρχες αλλα αυτοδιοικητικους.

  • Ποιό είναι ακριβώς το έργο του; Πέρα από το γεγονός ότι μας έπνιξαν τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες των εργολάβων εξ Αθηνών, και την σύραγγα της Κλεισούρας, της οποίας η χρησιμότητα είναι απορίας άξιον, ένα έργο ανάπτυξης και δημιουργίας μόνιμων θέσεων εργασίας δεν είδαμε.

    • Στις παρακάτω λέξεις βάλτε το όνομα του αυριανού Περιφερειαρχη και έτσι θα ξέρετε γιατί ψηφιζεται:
      1 ηθικός
      2 άμεμτος
      3 Υδρογονο
      4 εργασιμανης
      5 Νέα Δημοκραρια
      6 Φωτοβολταικα
      7 καιροσκοπος

  • Ο λαός είν’ αυτός που θα σε κρίνει Γιώργο. Ο Μητσοτάκης δε σε ήθελε στη Βουλή κ σ έριξε στην Περιφέρεια να έχει την ησυχία του. Όμως η Περιφέρεια είν’ ένα κρίσιμο πόστο που δεν αντέχει άλλο κηπακους και μοναστήρια..όσους υπουργους και να φέρεις δυστυχώς για σένα αυτοί δεν ψηφίζουν. Επίσης δεν είν’ τυχαίο ότι όλο η τοπική ΝΔ είναι με Αμανατίδη.

  • Τι περικοκλάδες είναι αυτές που εκστομίζει ο άνθρωπος…
    Αφήστε τον Αμανατίδη!
    Όλος αυτός ο κόσμος μαζί με τους Εκλεγμένους στα Κομματικά οργάνα, της ΝΔ, αυτούς που ήταν πρώτοι σε σταυρούς τις προηγούμενες εκλογές, όλοι οι προηγούμενοι συνεργάτες του σημερινού περιφερειάρχη η ξαφνική κολοτούμπα του πρώην υποψηφίου Κάτανα που είχε εξαπολύσει μύδρους για την ανικανότητα Κασαπίδη με τις διάφορες αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στον Τοπικό Τύπο αλλά και οι ειρωνικές και απαξιωτικές απαντήσεις του νυν περιφερειάρχη αυτά πως συνέβησαν;
    Γιατί σ αυτή την περίεργη συμμαχία μετά Κάτανα δεν εκφράζει την απορία του ο Κασπίδης παρά εκφράζει απορία για την κάθοδο του Αμανατίδη ο οποίος στην κυριολεξία… σύρθηκε στην διεκδίκηση της Περιφέρειας από χιλιάδες κατοίκους της Περιφέρειας και αποδεικνύεται ότι το έρισμά του στην κοινωνία μπορεί να τον αποφέρει την νίκη από την την πρώτη Κυριακή;
    Ποιο αόρατο χέρι ξαφνικά ξεχύθηκε σαν ένα ορμητικό ποτάμι υπέρ του Αμανατίδη;
    Τυχαίο;
    Ας φροντίσουν κάποιοι να μάθουν τα πραγματικές συμπεριφορές και τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα στην 4 έτη διοίκηση της Περιφέρειας για να μην πάμε και στα έργα και τις ημέρες της βουλευτικής του θητείας…

  • Ο κάποιος άλλος είναι ο κόσμος της Δυτικής Μακεδονίας. Ο κάποιος άλλος ινδικός σου ποιοι είναι; Τώρα καταλάβαμε ποιοι διασπείρουν τη λάσπη.
    Θα γελάσουμε πολυ.
    Και κάτι ακόμα Κασαπιδη. Οι κυβερνήσεις βάζουν υπουργούς. Περιφερειάρχες βάζει ο λαός.
    Απλά δημοκρατική παιδεία να είχες.

  • Ο Αμανατίδης κάνει επαφή με την κοινωνία με τον κόσμο και αξιολογεί την ομάδα του.
    Εσύ παρακαλάς το κόμμα και παίζεις το καλό παιδί. Σε πήραμε χαμπάρι.
    Η Ζεμπιλιάδου θα σε περάσει. Είσαι τριτος.

    • Αποκλειεται….Τρίτη θα είναι η Ζεμπελιαδου…είναι συνώνυμο της ήττας η κυρία,αστο!2ος θα είναι ο Κασαπίδης….και φυσικα περιφερειάρχης θα είναι ο Αμανατιδης…..

  • Τι να συνεχισεις βρε που ολοι σχεδον σε καταλαβανε και φυγανε,αναγκαιο κακο εισαι για τον μητσοτακη,οταν θα εκλεγει ο Αμανατιδης θα δεις ποιον θα αγκαλιαζει,4 χρονια δεν σηκωνες τηλεφωνα,εγραφες τους παντες ακομα και τους βουλευτες και τωρα θελεις στηριξη,υπομονη κανουμε λιγους μηνες ακομα και υστερα παρε τους αυλικους και τους βολεμενους και αδειασε μας την γωνια,νδκρατες ειμαστε μια ζωη αλλα με τον Αμανατιδη,αντε γιατι ολη την ωρα για το χρισμα μιλας λες και ειμαστε προβατα οι ψηφοφοροι.

  • Πάντα προσπαθεί να αποφύγει τις δύσκολες ερωτήσεις. Και να πετάει την μπάλα στην κερκίδα.
    Απλά τώρα οι οργανωμένοι οπαδοί αποφάσισαν ότι θέλουν καλύτερη ομάδα και νέο προπονητή.
    Τα συμφέροντα επιμένουν στο παλιό.
    Αλλά το νέο είναι ορμητικό ποτάμι με γάργαρα νερά. Δεν σταματιεται.
    Αμανατίδης απλά διότι δεν έχουμε δικαίωμα να ξανακάνουμε το ιδιο λαθος

  • μακαρι να μην βγεις για το καλο του τόπου μας. Δεν απαντησες για τα στελέχη της κοζανης, μονο της κυβερνησης… που ολοι ξερουμε οτι κανεις δεν σε στηριζει, ειναι εικονικο όλο αυτο

  • Συγχαρητήρια κ περιφερειάρχη για τά έργα και τής μέρες σάς σέ όλοι τήν δυτική Μακεδονία. Πιστεύω ότι ό κόσμος τό κατάλαβε τό παιχνίδι με τούς αχάριστους

    καί θά δώσει για δεύτερη φορά τής εκλογές γιατί πραγματικά τό αξίζετε

    • Αξίζει την πόρτα της εξόδου.Είναι αργά Κασαπιδη.Τελείωσες.Έργο;Τελευταίοι σε αποροφητικοτητα.Τα υπόλοιπα όταν έρθει η ώρα.Θα πάρεις τις απαντήσεις σου.Έρχεται η ώρα.

    • Αχάριστος είναι ο κασαπιδης που απαξίωσε ότι καλύτερο είχε καί 4 χρόνια το έπαιζε Κιμ Γιονγκ Ουν,ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος σε συμπεριφορά αλλά ευτυχώς τελειώνει η θητεία του,τον ψήφισα αλλά τώρα πάμε με Αμανατίδη,50 χρόνια ΝΔ καί τολματε ορισμένοι να μας θεωρείται δεδομένους και πρόβατα, κασαπιδης τέλος.

  • ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΣΤΙΣ 8/10 Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.
    ΣΤΙΣ 8/10 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΣΑΠΙΔΗ

  • Τελευταίος βρυχισμός πριν από το τέλος. Όσους και να επιστρατεύσεις (Βαρδακαίους,Κοκκόληδες, Οννεδ Πτολαιμαΐδας,Σκρέκα αλλά και όλη την Κυβέρνηση), δεν πρόκειται να σε σώσουν. Τα λιβανιστήρια δεν περνάνε στην κοινωνία.Το έργο που επικαλλείσαι το βλέπεις μονο εσύ και κανένας άλλος.

  • Άλλαξε ότι δε βγήκε βουλευτής και δε θα μπορούσε να εξυπηρετησει συμφέροντα προσωπικα και άλλων επενδυτών φοτοβολταικων.

  • Κασαπιδη την μεγαλύτερη απάντηση για το έργο σας θα την πάρετε στις 8/10.Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.Έχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου.

  • Αμα δεν βγει ο αμανατιδης το εχουμε χαμενο, μας εβαλες κυριε να βαλουμε τριανταφυλλα και τα βγαλαμε μας χρεωσες οσο δεν υπαρχει, εδωσες τα λεφτα στις εκκλησιες ντροπη σου και μονο ντροπη σου… η νεα δημοκρατια ειχε τα χαμηλοτερα ποσοστα στην Ελλαδα 35% οταν η υπολοιπη ελλαδα ειχε 43… ευχομαι να δουμε ασπρη μερα με αμανατιδη γιατι αλλιως την καναμε για εξωτερικο

    • βρε τρολ γράψε πιο λογικά, η φυγή στο εξωτερικό δεν αναχαιτίζεται από εναν Αμανατίδη και τους παραπονιάρηδες του Κασαπίδη. Συνέλθετε λίγο και λογικευτείτε.

    • Αγαπητέ/ η, δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά και από τον Αμανατίδη μην περιμένεις τίποτα καλύτερο. Ανθρώπινα στο λέω, αν το σκέφτεσαι να φύγεις, κάνε το τώρα, αλλιώς θα σπαταλήσεις άλλα τέσσερα χρόνια από την ζωή σου. Αυτοί έχουν τον κύκλο τους και ξέρουν από τώρα τι έχουν να κερδίσουν. Δεν υπάρχεις στο κάδρο ούτε εσύ ούτε εγώ.

      • Εχω να περιμενω μια εκπιδα παραπανω, γιατι σε σχεση με αλλους ειναι αποτελεσματικος και γνωστης του αντικειμενου, δεν εχουμε να χασουμε τιποτα απο το να δοκιμασουμε εναν τεχνοκρατη σε αυτην την θεση σε μια τοσο σημαντικη στογμη της δυτικης μακεδονιας. Ο κασαπιδης αποδειχθηκε λιγος

  • Μπράβο Κασαπιδη όντως έκανες μεγάλα έργα το μεγαλύτερο έργο σου είναι η μετανάστευση των παιδιών τα συγχαρητήρια μου.

  • Ο υπερόπτης και εγωιστής Κασαπιδης που έκανε συμπορευδη με Κάτανα. Ενώ πριν αλληλομαχαιρωνονταν τώρα μαζί. Τοδο απελπισία.

  • Κασαπιδη ακομα υπαρχεις ρε?
    εχεις τελειωσει πολιτικα εδω και καιρο κι ακομα ονειρευεσαι επανεκλογη επειδη σε στηριζουν 10-20 δεξιοβολεμενα προβατα της ΟΝΝΕΔ και κατι παππούδια απ την Περα Ραχουλα? Αχαχαχαχ…ελα βρε παλικαρι μου κατσε στη γωνια σου και περιμενε με ηρεμια το πολιτικο σου τελος αντε εχεις κουρασει.

  • Οι πειθαναγκασμοί, οι εκβιασμοί και οι απιλές για διαγραφές δεν συνάδουν με όσα διακηρύττει η ΝΔ
    Κυριε Κασαπίδη αποχωρήστε ήσυχα από την πολιτική αν δεν
    μπορείτε(;) να εκτεθείτε στην κρίση των πολιτών της Δυτ.Μακεδονίας
    λόγο της κακής διαχείρισης της εξουσίας και της συμπεριφοράς που είχατε απέναντι στους πολίτες στην μέχρι τώρα διαδρομή σας τουλάχιστον της Περιφέρειας.
    Για να μην πάμε ποιο πίσω με τα άλλα…κατορθώματά σας
    Μη βάζετε την ΝΔ σε μια προσπάθεια και μια περιπέτεια να αναστρέψει το σε βάρος σας αρνητικότατο και προκλητικότατο κλίμα που εσείς αποκλειστικά δημιουργήσατε στην πολιτική και αυτοδιοικητική σας διαδρομή.
    Οι εκβιασμοί, οι αντεκδικήσεις η πολιτική μίσους και η χειραγώγηση στελεχών της ΝΔ με απειλή διαγραφών οδηγούν σε άλλες εποχές και δεν συνάδουν μ αυτά που διακηρύττει ο σημερινός πρωθυπουργός και η παράταξη.
    Κάποτε σηκώνατε και ’σείς την σημαία της διαφοροποίησης από το κόμμα…!
    Τότε είχατε δίκιο η σήμερα που η πλειοψηφία των πολιτών της Περιφέρειας είναι εναντίον σας.
    Φτάνει επιτέλους τα 25 χρόνια η αντισπροσώπευσή σας στην βουλή και στην Περιφέρεια…
    Οι πολιτικές, ιδεολογικές και ηθικές αρχές και αξίες ούτε χειραγωγούνται ούτε φυλακίζονται,
    Αν δεν μπορείτε να σταθείτε απέναντι στην κρίση των πολιτών καθαρά χωρίς χειραγώγηση τότε δεν είστε ικανός να διαχειριστείτε την εντολή του και να τον διοικήσετε.
    Το καλύτερο δε για την υστεροφημία σας είναι να παραδώσετε την σκυτάλη…σε κάποιον που πιστεύει στην ελεύθερη βούληση του κάθε ψηφοφόρου χωρίς κομματικές και άλλες χειραφετημένες ενέργειες αλλοίωσης της όποιας επιλογής του κάθε πολίτη.
    Αλήθεια τι εκφράζει ένας πολίτης όταν πάει στην κάλπη εκβιαζόμενος η κάποιος που δελεάζεται με ένα ρουσφέτι η μια θεσούλα;
    Ελεύθερη βούληση η χειραγωγημένη άρα αναξιόπιστη;
    Κύριε Κασαπίδη ο κύβος ερρίφθη…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι