Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Εορδαϊκή Συμμαχία με επικεφαλής τον Ιωακειμίδη Σπύρο

28 Αυγούστου 2023
15:43
Κανένα σχόλιο

 

Η ανεξάρτητη παράταξη «Εορδαϊκή Συμμαχία» με επικεφαλής της τον υποψήφιο Δήμαρχο και πολιτικό μηχανικό, Ιωακειμίδη Ν. Σπύρο, έχει την χαρά να ανακοινώσει έξι νέα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την θέση των Δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

  1. Παπαδόπουλος Νίκος, Τεχνολογος Γεωπονος ΤΕ
  2. Φωκάς Πέτρος, Έμπορος
  3. Τύπου Θοδωρής, Συνταξιούχος ΔΕΗ
  4. Λευκόπουλος Δημοσθένης (Δήμος), Επιχειρηματίας
  5. Βασιλακάκης Άνθιμος, Παραγωγός ταινιών
  6. Ευσταθιάδης Γιάννης, Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόταση που αφορά την «Εορδαϊκή Συμμαχία», μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email [email protected] και στο 2463020886.

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης «Εορδαϊκή Συμμαχία»

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δημητρακίδου Γ. Θεοδοσία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι