10η γιορτή πατάτας στο Καπνοχώρι Κοζάνης

28 Αυγούστου 2023
15:49
Κανένα σχόλιο

1 & 2 Σεπτεμβρίου, ξαναπιάνουμε μαζί σας το νήμα, από εκεί που προ τριετίας (λόγω Πανδημίας) αφήσαμε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/9/23 και ΩΡΑ 20:30 το ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ &

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/9/23 και ΩΡΑ 21:30 η «10η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΤΑΤΑΣ

Στο παιδικό μας πάρτυ, κλόουν, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργικά, ζωγραφική προσώπου, παιχνίδια και χορός θα περιμένουν τα μικρά αλλά και …μεγάλα παιδιά!

Έκθεση φωτογραφίας, συμμετοχή δύο χορευτικών για την Έναρξη της Γιορτής 2/9/2023 και στην συνέχεια γλέντι με ζωντανή παραδοσιακή, ποντιακή και λαϊκή μουσική και χορό μέχρι πρωίας για όλους!

Με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ (και τις δύο μέρες) και ΔΩΡΕΑΝ διανομή πατάτας και πεντανόστιμων πατατοεδεσμάτων, είναι όλα μαγειρεμένα από τις κυρίες-Μέλη του Συλλόγου μας, ετοιμάζουμε ένα αξέχαστο Πολιτιστικό Διήμερο και

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ……ΜΕ ΟΡΕΞΗ!!

Γιατί η συμμετοχή σας είναι η δύναμή μας!

Μετά τιμής

Η Πρόεδρος & το Δ.Σ.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι