Υποψήφιος, με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, για το Τοπικό Συμβούλιο Δρεπάνου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Κώστας Φουλίδης

28 Αυγούστου 2023
17:11
Θέλαμε τον μαέστρο μας!!!
☑️ Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Δρεπάνου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρεπάνου Κώστας Φουλίδης.
☑️Καλώς ήρθες στην ομάδα!!!
☑️Καλή επιτυχία!!!

11 σχόλια

    • Μπρε, μπρε, μπρε θα πάρετε υπογλώσσια το βράδυ των εκλογών και τα διπλάσια όταν θα παραδίνει ο Μαλούτας στον ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ!!! Άιντε βράστε στο ζουμί σας…

  • Γιάννη να φύγει ο Μσλούτας και να έρθει ποιος;
    Προσωπικά πιστεύω αυτό που ακούγεται στην πιάτσα. Ο Μαλούτας και το σύστημα (βουλευτές, παράγοντες, εργολάβοι κλπ) επέλεξαν εσένα για τη δεύτερη Κυριακή και οχι τον Χάρη. Οι λόγοι προφανείς. Εμείς που ακούμε και ενδιαφερόμαστε για τον Δήμο Κοζάνης. Θα βοηθήσουμε τον Κουζιακη για να διώξουμε μια για πάντα το “σύστημα”.

  • Για την υποψηφιότητά του Φουλίδη σχόλιο ουδέν,γνωρίζουν όλοι γιατί βάζει με αυτούς.
    Για όσους στήνουν σενάρια για γύρους,για συμφέροντα ,για σίγουρες εκλογές θα πω πως και τον Μητσοτάκη κάποιοι τον είχαν χαμένο από χέρι και έγραψε διπλάσιο ποσοστό από τον 2ο και τετραπλάσια από τον 3ο.
    Οπότε,άλλο τι θέλω να γίνει,άλλο τι είναι πιθανότερο να γίνει και άλλο τι θα γίνει. άντων φτιαγμένοι.

    • Για τις υποψηφιότητες του μάλουτα στο Δρέπανο τι έχεις να πεις ? Οι κύριοι που κατεβαίνουν με τον Μαλούτα ξαφνικά έγιναν ενεργοί πολίτες. Ρε ποιόν κοροϊδεύετε αφήστε τα παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά τόσα χρόνια το χατακοσατε τό χωριό..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι