Mία ακόμη “κωλοτούμπα” – Η Δημοτική Κίνηση ΑΝΑ.Σ.Α του Αγάπιου Γαβριηλίδη εξέδωσε ανακοίνωση συνεργασίας – στήριξης στην “Ενότητα” του Λάζαρου Μαλούτα

28 Αυγούστου 2023
18:03

 

Στην πολιτική όσοι δεν έχουν θέσεις καταφεύγουν σε επικοινωνιακά τρικ άνευ περιεχομένου προκειμένου να καλύψουν την πολιτική τους ανασφάλεια, την οργανωτική προχειρότητα καθώς και την ανάγκη για γρήγορη αποδοχή. Το ζήσαμε και το ζούμε σε ολόκληρη την τρέχουσα προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών: φωτογραφίες, χαμόγελα, χειραψίες, ένα μίνι βιογραφικό και… να περάσει ο επόμενος.

Από την άλλη, όσοι έχουν επεξεργασμένες θέσεις και πιστεύουν ότι αν αυτές γίνονταν πράξη ακόμα και σε ένα μικρό ποσοστό θα ωφελούσαν σημαντικά την κοινωνία, έρχονται αργά η γρήγορα αντιμέτωποι με ένα αμείλικτο δίλημμα: να δεχθούν προσωρινή συνεργασία με διαφορετικούς συνδυασμούς έχοντας ως προοπτική την υλοποίηση ορισμένων πολύ κομβικών θέσεών τους ή θα παραμείνουν αμέτοχοι και εκ του ασφαλούς «ιδεολογικά αμόλυντοι» κηρύττοντας τις θέσεις τους από άμβωνος, ενώ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πρακτική δυνατότητα εφαρμογής τους;

Η «ΑΝΑ.Σ.Α για το Δήμο Κοζάνης», ως μια παράταξη που απέδειξε έμπρακτα με τις δημόσιες τοποθετήσεις της ότι την ενδιαφέρει η ουσία της πολιτικής και όχι η επικοινωνία, βρέθηκε απέναντι στο δίλημμα αυτό. Αποφάσισε την συνεργασία με τον συνδυασμό «Ενότητα», από την στιγμή που διαπίστωσε ότι πληρούνται οι παρακάτω βασικές προϋποθέσεις:

  • Συνεργασία που αφορά αποκλειστικά την προσεχή εκλογική αναμέτρηση.
  • Διατήρηση της πλήρους αυτονομίας και ανεξαρτησίας της παράταξής μας.
  • Συναντίληψη μεταξύ των συνδυασμών σε τρία κομβικής σημασίας για εμάς ζητήματα:

            α. μικρομεσαία επιχειρηματικότητα            β. πρωτογενής τομέας            γ. ανάπτυξη

Οι ανάγκες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας είναι πολλές και επείγουσες, και στόχος μας είναι η αντιμετώπισή τους στο μέτρο του δυνατού. Στον αγώνα  αυτό δεν περισσεύει κανείς. Όλοι είναι απαραίτητοι και χρήσιμοι. Καλούμε το σύνολο των πολιτών του Δήμου Κοζάνης να συσπειρωθεί γύρω από την δημοτική παράταξη «Ενότητα» και να αγωνιστεί μαζί μας για την από κοινού επίτευξη των στόχων.

Social Media:

www.facebook.com/anasakozanis

www.instagram.com/anasa.dimoskozanis

13 σχόλια

  • Μπράβο Αγαπιε μαζί σου, δεν θα αφήσουμε τον Δήμο σε συνδυασμόυς παιδικές χαρές, τα ζήσαμε με τον Ιωαννίδη Λευτέρη, όχι ξανά

  • 🔘Μια «ανάσα» για την Κοζάνη
    🖊Αγάπιος Γαβριηλίδης- Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης ΑΝΑΣΑ Κοζάνης
    ▫️Εδώ και πολύ καιρό, παρακολουθούμε με αγωνία τα τεκταινόμενα στον Δήμο μας. Φτάσαμε σε σημείο θυμού και οργής με την δημοτική αρχή, τόσο σε ζητήματα αρχής και ηθικής όσο και σε ζητήματα καθημερινής διαχείρισης υποθέσεων που έχουν άμεση επίπτωση στην ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου μας.

    Όχι εγώ, ένας φίλος…

  • Στην πολιτική όσοι δεν έχουν θέσεις…αναζητούν θέσεις, ενίοτε συμπορευομενοι και με τα συμφέροντα που υποτίθεται επιδίωκαν να ανατρέψουν.
    Ντροπή για τον Μαλουτα που στον βωμό της εξουσίας έχει θυσιάσει κάθε σταγόνα αξιοπρέπειας.

  • Αγάπιε το λιγότερο ντροπή σου. Μιλιάς εσύ για επικοινωνιακό τρυκ και δεν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη . Άντε και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΕΝΌΤΗΤΑ να δούμε αν θα εκλεγείς. Εκτός και αν μία από τις προϋποθέσεις που δεν αναφέρεις είναι μία θέση αντιδημάρχου.

  • Μόνο λόγια ήσουν τίποτα πιο πέρα
    Μου τα λες τη νύχτα μα χάνονται τη μέρα.
    Μόνο λόγια ήσουν μόνο θεωρία
    Μόνο λόγια που χάθηκαν στην πορεία.

    Στο τραγούδι ο Λάζαρος Μαλουτας, πρώτος χορευτής Αγάπιος Γαβριηλίδης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι