kozan.gr: Συναντήσεις, με πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ,στο Ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη, είχε το απόγευμα της Δευτέρας 28/8, το κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Σκρέκα, Σδούκου & Κωνσταντινίδη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Αυγούστου 2023
18:13

 

Συναντήσεις, με πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ,στο Ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη, είχε το απόγευμα της Δευτέρας 28/8, το κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Σκρέκα, Σδούκου & Κωνσταντινίδη.

 

 

35 σχόλια

  • Επιφανείς πολίτες από περιοχή Ελλησπόντου οι περισσότεροι και νέοι άνθρωποι δυστυχώς υποψήφιοι που τρέχουν εν έτι 2023 πίσω από κόμματα για το καλό μας βέβαια και όχι για δικό τους συμφέρον. Κοινώς κομματοσκυλα δυστυχώς. Ήρθαν οι θεοί του Ολύμπου Σκρεκας,Σδουκος και ΣΙΑ πάμε να προσκυνήσουμε και να δώσουμε τα διαπιστευτήρια μας.Μνημονια for ever

  • ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ….
    Ο Μητσοτακης ήταν να έρθει, μεταμφιέστηκε σε Σκρέκα, Σδούκου & Κωνσταντινίδη.
    Ο Κασαπίδης δια χειραψίας χαιρετά Κάτανα και Βαβλιάρα, φαντάσου δηλαδη πόσο συχνά συναντιουντε…..αυτά με τους στενους συνεργατες.
    Ο Βολευτής Μιχάλης με νέο λουκ…..μαλλον θα μείνουν κενές θέσεις σε μοναστήρια που βοηθά ο Κασαπίδης και το σκέφτεται σοβαρά.
    Η ΝΔούλα συνεχίζει να μας εκπλήσσει αρνητικά….δεν άκουσε τα νεαρα στελέχη τοπικων και νοαρχιακών και έμεινε με 90αρηδες plus. Αυτήν δεν ειαι συγκέντρωση , βασιλίπιτα τοπικου ΚΑΠΗ μοιαζει.
    ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…..Υποτίθεται οτι η συγκέντρωση έγινε για να σπρώξουν τον Κασαπίδη….. ΠΑΡΟΝ ο βολευτης Μιχαλης ο οποίος έχει δώσει τα μισα ατομα στο ψηφοδελτιο Αμανατίδη…ΠΑΡΟΥΣΑ και η Νάμινι Διευθυντρια της ΑΝΚΟ, ΑΝΚΟ να θυμησουμε ταυτιση 100% με Αμανατίδη.
    Ο Κουρκουτας πηγε ως δυσαρεστημένος, γιατι αντι να παρει εκεινος της προεδρια της νομαρχιακης ως αντι φυτεψαν Φωτη Γκούπα.
    Επίσης παρον και ο “τουριστας” κυρ Μιλτιαδης Μαγγιρίδης με καλοκαιρινό smart casual look, υποδέχθηκε την κυβερνηση με βερμούδα και σακιδιο πλάτης ως άλλος sport billy

  • 1. Οι μισοί στην εκδήλωση δεν ψηφίζουν Κασαπίδη.
    2. Λείπει μέγαλο τμήμα της ΝΔ δλδ σχεδόν όλο
    3. Ο Σκρέκας φωτογραφίζεται με υποψηφίους του Αμανατίδη
    4. Η εγχείρηση πέτυχε αλλά δυστυχώς….

  • Kozan κανε μας ενα αρθρο να ξερουμε και εμεις, τι ελεγε ο κοσμος για την υποψηφιοτητα του αμανατιδη εκει περα. Ηταν υπερ κατα.. , βλεπω υποψηφιους και φιλους του γιωργου…

  • Σήμερα είναι μια εργάσιμη ημέρα,
    Ο κόσμος όλος στις δουλειές και
    σεις αργοσχολοι,τι δουλειά κανατε
    σημερα;δεξιώσεις και σουρτα-φερτα.
    Κι εσύ που δουλεύεις απ το πρωί μέχρι
    Το βράδυ…,τους έδωσες όλους αυτούς
    41%.
    Μνημόνια μέχρι να σβήσει το σύμπαν.

  • Το αποτέλεσμα μετράει..είτε Κασαπιδης..είτε Αμανατίδης..το ίδιο θα είναι..καν τιπ τις…που λένε και στο χωριό μου.

    • Το να ψηφίσει κάποιος Αμανατιδη δεν προδίδει την παράταξη, αλλά επιλέγει τον σωστό και κατάλληλο. Άιντε μας πρήξατε όλοι οι δήθεν πατριώτες της παράταξης. Έβηξαν από την Αθήνα και καθισατε προσοχή. Μας έχουν ανάγκη, δεν τους εχουμε.

    • Μπορείς να μου πεις που είναι υποψήφιοι συνεργάτες του Κωνσταντίνιδη; Για το δήμο μιλάω.
      Φταίμε εμείς που κρατήσαμε το κόμμα τις δύσκολες εποχές για να έρθετε εσείς οι αλεξιπτωτιστες να το διαλύσετε.
      Όσο συνεχίζετε αυτήν την τακτική τόσο θα απομακρυνονται οι αληθινοι νεοδημοκρατες από το κόμμα.

  • Έχει και ΠΑΣΟΚ η φωτογραφία Τοπικοί του μαλουτα Ακρινης πολύ Αμανατιδη αυτά δεν γίνονται ούτε σε σινεμά τρέξτε διποδα 🐑 Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος

    • Μα η ΝΔ φανερά στον Δήμο στηρίζει Μαλούτα. Γιατί εκπλήσεσαι. Τσάμπα έτρεχε ο άνθρωπος πίσω από τον Μητσοτάκη στην Κοζάνη

  • Η εικόνα της εκδήλωσης είναι σαν να πάνε στα εννιαμερα του μακαρίτη…κλαφτε τον περιφερειαρχη ερχετε ο επόμενος…..

  • Περιφερειάρχη ακόμα δεν κατάλαβες το παιχνίδι του ιδιαίτερου υπαλλήλου σου.Οι υπόλοιποι το κατάλαβαν.Ηρθε ο καιρός της επιστροφής του.

  • κάτι για την επιτυχή κατάσβεση των πυρκαγιών στην θάλασσα ειπώθηκε; το ότι κάηκε ένας ολόκληρος νομός και καταστράφηκε η τοπική οικονομία απασχόλησε τους παρευρισκόμενους;
    τίποτα, κανείς, αδιαφορία;

  • Κομματοσκυλα του 41 τακατο που νιωθουν σταθεροτητα με το κομμα (ο θεος να το κανει!) που κατεστρεψε την χωρα διαχρονικα και τα τελευταια 4 χρονια ακομα περισσοτερο.
    Καμια ελπιδα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.