Ο Στέργιος Τσιώνης (Στρατιωτικός) για τη μη υποψηφιότητά του για Δημοτικός Σύμβουλος Koζάνης

30 Αυγούστου 2023
18:16

Την 03 Αυγούστου 2023 συστρατεύθηκα εκεί που έπρεπε διότι δεν έφυγα ΠΟΤΕ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Τοπαλιδη για τις εκλογές την 08 Οκτ 23. Δεν θα είμαι πλέον υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος και δε θα συμπορευτώ σε άλλον συνδυασμό ως υποψήφιος! ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ συμφωνιών τύπου DEAL δεν αρμόζουν με το χαρακτήρα μου ιδίως όταν αφορά την τοπική κοινωνία μας και συγκεκριμένα τον ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ!

Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου…φίλους και συγγενείς…που από την πρώτη στιγμή της απόφασης μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ήταν δίπλα μου και έτοιμοι για έναν μεγάλο αγώνα!!!!Καλή επιτυχία σε όλους τους συνδυασμούς. Εύχομαι τα καλύτερα για το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

19 σχόλια

    • Ειρωνικο σχολιο….κανας καραβανας της πλακας θα σαι,κακεντρεχης ,ζηλοφθονος,τοση κακια πια!!!!Ειπε ο ανθρωπος δεν βαζω με κανεναν!!!!Αν εβαζε με τον μουτο θα λεγατε οτι ειναι καλο παιδι?;:;Μπραβο παληκαρι!!!! τα παιδια της φιλελευθερης παραταξης εντιμα και ντομπρα!!!!Σε αντιθεση με τα δηθεν στελεχη οπως ηταν ο επικεφαλης του συνδιασμου!!!!

  • Στέργιο συγχαρητήρια για την ανάρτησή σου αποδεικνύεται ότι δεν εξαγοράζονται ΟΛΟΙ.
    Η λέξη συναλλαγή έχει μια σημασία όταν όμως ταυτιστεί με το όνομα Μαλουτας.. τότε είναι διαφορετική.

    • Ο επικεφαλής τι;; Πρέπει να πάει ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ; Αν πήγαινε θα πήγαινε με τον καθαρό Κουζιάκη , αλλά και αυτός ΣΥΡΙΖΑ είναι δυστυχώς.. Τα Σίδερα επειδή είδαν τα χαΐρια με τα φωτοβολταϊκά είναι με Κουζιάκη…

    • Γιατί να πάει… πήγε ποτέ για να πάει σήμερα …. Με τη Νέα δημοκρατία είναι.. Τωρα αν η μισή ΝΔ πήγε ΠΑΣΟΚ και η άλλη μισή ΣΥΡΙΖΑ αυτός θα μείνει σπίτι του υπάρχει και αυτή η λύση…

    • Γιατί να πάει… οι Βουλευτές και η ΝΟΔΕ δεν τον επέλεξαν.. Ως ΝΔ μένει σπίτι του.. Η ΝΔ δεν είναι οι … περίεργες επιλογές Στάθη σε ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος Γιάννης κατηγορεί τη ΝΔ και το πρόγραμμα για τη Μετάβαση, ο δε Μιχάλης με τα Λάζο τα ξέρετε…
      Στέλιο όπως πάντα παλίκαρος!!!

  • Δηλαδή επειδή είμαι ΝΔ πρέπει να ψηφίσω τον Μαλούτα?
    Δηλαδή επειδή είμαι ΝΔ πρέπει να ψηφίσω τον Γιαννάκη?
    ΟΧΙ
    Θα ψηφίσω τον καταλληλότερο για τη θέση του δημάρχου.

  • ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ,ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΓΝΗΣΙΟΣ Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!Η πιο σωστή απόφαση!Κέρδισες την εμπιστοσύνη μας!

  • Στέργιο συγχαρητήρια. Δείχνεις ότι είσαι ειλικρινής σε αντίθεση με άλλους του συνδυασμού σαυ, που τάσσονται με αυτούς που έβριζαν ‘για τοι καλό του Δήμου, των παιδιών και των οικογενειών μας’.

  • Δεν γνωρίζω το έγινε, αν όμως είναι όπως τα λες περί παιγνίων και λοιπών, τότε μπράβο σου και μείνε στη δουλειά σου. Γενικότερα, παίζονται πολλά καθώς φαίνεται. Ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται αλλαγή στα πρόσωπα και στη νοοτροπία προς όφελος των πολιτών και όχι των κεροσκόπων, μοναχοφάιδων, φιλοτομαριστών (ανδρών και γυναικών).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.