Ο ΕΟΣ Κοζάνης διοργανώνει διήμερη ορειβατική εξόρμηση στον Όλυμπο Κυριακή 17 – Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη 2023

30 Αυγούστου 2023
17:26
Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή, με εκκίνηση από τον χώρο του ορειβατικού καταφυγίου Κρεβάτια (στα 1010 μέτρα υψόμετρο), θα ανηφορίσουμε ακολουθώντας την διαδρομή της ράχης Μπαρμπαλά με στόχο το Οροπέδιο των Μουσών.

Θα διανυκτερεύσουμε στο καταφύγιο Γιόσος Αποστολίδης.

Το πρωί της Δευτέρας θα ξεκινήσουμε νωρίς και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα κάνουμε ανάβαση μέσα από το Λούκι στον Μύτικα, στα 2918 μέτρα υψόμετρο. Μέσω Κακόσκαλας, θα προσεγγίσουμε την κορυφή Σκάλα και από εκεί θα κινηθούμε με στόχο το ΚΕΟΑΧ (στα 1820 μέτρα).

Η διαδρομή θεωρείται απαιτητική και είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία για όσους θέλουν να συμμετέχουν. Θα χρειαστεί να καταβληθεί μια προκαταβολή 20 Ευρώ για την σωστή διαχείριση θέσεων τόσο στο λεωφορείο όσο και στο καταφύγιο. Παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα για την πρόθεσή σας (ιδανικά μέχρι 5 Σεπτέμβρη!).

Αναχώρηση από Κοζάνη την Κυριακή το μεσημέρι στις 16:00 από τη θέση στάθμευσης του Σκλαβενίτη κάτω από το γήπεδο.

Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλ. 6948001652 (Αλ. Ι. Τσολάκης) & 6945101984 (Μπ. Κελεσίδης).

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.