Συνέντευξη τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου

30 Αυγούστου 2023
16:21

 

Συνέντευξη τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:30π.μ. στο χώρο του αμφιθεάτρου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. (Δαβάκη 9, Κοζάνη)

78 σχόλια

  • O Αριστοτέλης είπε ότι για να πείσεις πρέπει να έχεις ήθος, πάθος και λόγο.

    Τι από αυτά έχει ο κύριος Αμανατίδης?

  • Μπράβο Γιώργο, θα είμαστε όλοι εκεί να δώσουμε ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα βασιζόμενο στις δικές μας δυνάμεις.

  • Ολα τα εχει ρε αυλικε του ανυπαρκτου κασαπιδη,τον πεισαμε ολοι εμεις οι απλοι πολιτες που βαρεθηκαμε την ανικανοτητα του κασαπιδη και θελουμε να μας κουνησει μαντηλι,αντε που μαθατε να κρυβεστε πισω απο το χρισμα,Νδκρατες ειμαστε αλλα οχι προβατα που θα μας υποδειξουν οι εξ αθηνων ποιον θα ψηφισουμε,παμε γερα Αμανατιδη να τελειωνουμε απο την πρωτη κυριακη και ασε τον ασχετο να παρακαλαει τις δεεπ να τον στηριξουν και να τον ψηφισουν αυτον που δεν σηκωνε τηλεφωνα και ειχε ολο τον κοσμο γραμμενο στα μεζεα του,κασαπιδης τελος.

  • Ας μας πει ποιοι τον πίεσαν να κατέβει για περιφερειαρχης και τότε να δούμε τι θα γίνει . Στον αντάρτη λέμε ΟΧΙ!!!!!

  • Η καθαρή φωνή της αυτοδιοίκησης στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μίλησε για μεσσίες και μεσίτες. Μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις σε ποιους και σε τι αναφερόταν;

  • ο σχολιαστής Αμανατίδη έχει δουλειά από προεκλογικά τον Μαιο μετά μέχρι τέλος Ιουνίου και μετά μέχρι τις περιφερειακές. Πολύ πράμα ρε παιδί μου. Θα πάθει τίποτα ο άνθρωπος από το πληκτρολόγιο.

    • Είπε το Κατανοτρολ ή η Αυτού Εξοχοτης Χάρης Κατανας….Σας πήραμε χαμπάρι…Κοιτα να βγεις σύμβουλος και άσε τα παραμύθια που μας πουλάς τόσο καιρό.

    • Γεια σου ρε Χαρη.Θα ήθελες να τον είχες εσυ ε;Ζηλεύεις;Αλλά τι λέω;Εσυ απαντάς μόνος σου.Όπως μόνος θα είσαι και στις εκλογές.Τελευταίος.

      ΥΣ Ο σχολιαστής του Αμανατίδη.

  • ΓΙΩΡΓΟ ΣΩΣΕ ΜΑΣ .

    Πάντως εαν δεν εκλεγείς ίσως προλαβαίνεις τίποτα εκλογές στο ΕΒΕ αλλιώς μετά τις προεδρικές στις ΗΠΑ. Υπάρχουν ευκαιρίες να μας σώσεις.

    • Χαρη σταματά να γράφεις.Έλεος.Μας κούρασες.Κατι για τα παρακάτω έχεις να μας πεις;Να στα θυμίσω;Να στα θυμίσω λοιπόν και θα στα θυμίζω μέχρι τις 8/10.

      Είμαστε απ’τις φτωχότερες και λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες. Τα παιδιά μας ξενιτεύονται και τα εγγόνια μας θα πεινάσουν. Η σημερινή περιφερειακή αρχή απέτυχε. Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ” Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται.

      Η κατάρρευση η δικη σου σίγουρα επιταχύνεται….

      • Με το κομμάτι τις πληρώνεσαι τις απαντήσεις; Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά,θα έρθουν πολύ περισσότερα

    • Απο κοτούλες και κηπακους ξέρεις;Καιρός να ασχοληθείς λοιπόν…Έχεις μέντορα τον Κασαπιδη…Δεσμευόμαστε ως Περιφερειακή αρχή να αγοράσουμε όλα τα αβγά και την παραγωγή σας.Α και για το τρακτέρ έχουμε υδρογόνο μη ξεχαστούμε.

  • Αλλαξε το παραμυθι πως δεχτηκες πιεσεις.Αυτο δειχνει πως δεν εχεις μονος σου την πιστη στον εαυτο σου δηλ αγεσαι απο τους αλλους.Τι καλυτερο μπορεις να κανεις απο οσα πετυχε και θα πετυχει ο νυν περιφερειαρχης,που ειναι και του κομματος;Κατα την αποψη μου η χωρις τη θεληση σου,αλλα με πιεση των αλλων καθοδοςπραγματι φανερωνει πως δεν εχεις επιχειρημαρα για να πεισεις.

    • Αυτό σημαίνει ότι αφουγκράζεται την κοινωνία.Τώρα αν εσυ θες έναν Περιφερειαρχη να μη σηκώνει τηλ 4 χρόνια και να λέει στους ανθρώπους που τον έβγαλαν ότι εξαιτίας του είναι Περιφερειακοι σύμβουλοι ΟΚ.Κρατα τον να τον χαίρεσαι.Η Δυτική Μακεδονια δεν τον θέλει.Χώνεψε το επιτέλους.Τι καλύτερο μπορεί να κάνει;Αποροφητικοτητα 67.000 ευρώ για τη Δυτική Μακεδονια..Τελευταία θέση κι έχεις το θράσος και μιλάς για έργα;Ο πιο ανίκανος Περιφερειάρχης που έχει δει ο τόπος.

    • Ένας είσαι και γράφεις συνέχεια. Δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος που έγραφες προεκλογικά…σου το έλεγα και τότε ότι θα πάθεις πανωλεθρια και δεν το πίστευες. Τα ίδια θα πάθεις και τώρα. Εφιάλτες θα βλέπεις.

    • Όλα καλά στον συνδυασμό του Συριζαιου Κοκκαλιαρη που κατεβαίνεις υποψήφιος;Και ως συνήθως θα πατωσεις για άλλη μια φορά ΝΔκρατη του γλυκού νερού;

  • Αρχοντας.Σε καμαρώνουμε. Βοήθησες όλα τα χρόνια την περιοχή. Όσο για τη λάσπη που δέχεσαι δεν μας αγγίζουν οι Βαρδακοκοκκοληδες και άλλοι αρχιτέκτονες του Κασαπιδη Κατανα.
    Εγώ προβλέπω από την πρώτη.

  • Γιώργο σε περιμένουμε. Οι μάσκες έπεσαν.Κασαπίδης κυβερνούσε με τέσσερες που παθαν πλάκα με την απόφαση σου να κατέβεις. Φαντάζεστε όταν βγεις τι θα κάνουν. Φαντάζεστε να τρέχουν μετά σε σένα. Θα έχει γέλιο.

  • Χαμενος απο χερι.Τζαμπα ο κουρνιαχτος και τα εξοδα.Γιατι να τον ψηφισουν οι νεοδημοκρατες για να συνεργαστει με το ΠΑΣΟΚ;Καλυτερα Γεωργια απο την πρωτη.

    • Το έργο αυτό το γύρισαν άλλοι νωρίτερα, Κασαπιδης και κυρίως ο Κατανας ο οποίος έλεγε λόγια αγάπης για όλους τους νεοδημοκρατες. Δεν έλεγε στα τέσσερα…;

      • Και τι σημαινει αυτο οτι επρεπε να το κανει και ο ”ανταρτης” σας που τον εχετε θεοποιησει και τον προωθειτε ολοι σας με τα χιλια για να γινει περιφερειαρχης? Αυτοι τα εκαναν ναι αλλα κι αυτος ειναι λογος να συνεχισει κι αυτος στον ιδιο δρομο?

        Γι αυτο θα πεσει μαυρισμα σε κατι τετοιους , χιλιες φορες την ζεμπελιαδου ειναι πολυ πιο καθαρη και τιμια!

  • Τα σχόλια πικρόχολα για τον Αμανατιδη,από συγκεκριμένους κολακες της πλευράς κασαπίδη-κατανα,μετά την πρώτη Κυριακή που θα ενια περιφερειάρχης ο Αμανατιδης να κάνετε σχόλια. Εσείς ή ΝΔ??

    • Δεν θα μας πεις ποτε θα σχολιαζουμε και τι θα λεμε κυρια μου. Εχεις την αποψη σου εχουμε την δικη μας. Αν δεν σαρεσει μην μας διαβαζεις η μην μπαινεις καν στον κοπο να γραψεις. Οποιος διαφωνει με το κομμα σας δεν σημαινει οτι ειναι πικροχολος
      ουτε σημαινει οτι ειμαστε με τον ανυπαρκτο Κασαπιδη η τον Κατανα.
      Ελεος καπου μας εχετε κουρασει με τον ”ανταρτη” δεξιο σας που τον εχετε παει στα ουράνια και προκαταβαλετε κιολας και το αποτελεσμα της καλπης απο τωρα.

  • Γιωρίκα μαζί σου.Τάχα εσύ δεν είσαι ΝΔ και είναι αυτοί οι Βαρδάκες και Κοκοληδες, που θα μας κάνουν να ακούμε ΝΔ και να φεύγουμε με αυτά που δεν ντρέπονται να τα λένε αλλά και να τα γράφουν.Εμείς και αντάρτης και ότι άλλο λένε εσένα θέλουμε και όχι αυτούς που έφεραν με την εμπάθεια τους διχόνοια στην περιφέρεια.Δικαίωμα μας είναι να ψηφίσουμε όποιον θέλουμε και όποιος θέλει να κατέβει για υποψήφιος.Δεν θα ζητήσουμε την άδεια από κανέναν.

    • Μαύρα μεσάνυχτα έχεις εάν εννοείς εμένα ΝΔ.κ στηρίζω Αμανατιδη μπορεί κ να μου σου αρέσει. Την πρώτη Κυριακή το βράδυ θα είναι περιφερειάρχης. Ο ΑΜΑΝΑΤΊΔΗΣ.

    • Κωστίκα, για σκέψου ποιος αναστάτωσε την Περιφέρεια και έφερε τη διχόνοια ;
      Μάλλον είσαι από αυτούς και μην κρύβεσαι !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.