kozan.gr: Tο έργο LIFE Safe Crossing παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/8 στο Κοβενταρειο στην Κοζάνη (Bίντεο)

30 Αυγούστου 2023
21:49

Tο έργο LIFE Safe Crossing παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/8 στο Κοβενταρειο στην Κοζάνη. Το έργο στοχεύει στον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων με προστατευόμενα είδη της άγριας πανίδας σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες: μαρσικανική καφέ αρκούδα (Ursus arctos marsicanus) και λύκος (Canis lupus) στην Ιταλία, ιβηρικός λύγκας (Lynx pardinus) στην Ισπανία και καφέ αρκούδα (Ursus arctos) στην Ελλάδα και τη Ρουμανία.

Το έργο LIFE Safe Crossing περιλαμβάνει 13 εταίρους: δημόσιους φορείς, ιδιωτικές εταιρείες και ΜΚΟ. H Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η COSMOTE, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ και η Περιβαλλοντική Οργάνωση «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» είναι οι εταίροι στο έργο από πλευράς της Ελλάδας με τους υπόλοιπους εταίρους να προέρχονται από την Ιταλία, την Ρουμανία και την Ισπανία. Μετά το τέλος τον εισηγήσεων, η συζήτηση της κάθε εκδήλωσης θα συνεχιστεί με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό.

2 σχόλια

  • 20 χρόνια μετά συζητάμε τα αυτονόητα…θυμήθηκαν ότι έπρεπε να κάνουν περάσματα και γέφυρες στην Εγνατία για τα άγρια ζώα…αντί να γίνει από την αρχή της κατασκευής και να φάνε πρόστιμα όλοι όσοι σχεδίασαν τον δρόμο και δεν προέβλεψαν για κάτι τόσο σημαντικό, το παρουσιάζουμε κατά οπιν εορτής γιατί; Για συγχαρητήρια στην ανικανότητα; Κατασκευαστικά θα διορθωθεί τίποτα τουλάχιστον;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.