Η Μαρία Αραμπολιδου θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος Τ.Κ. ΚΟΙΛΩΝ με τον Χάρη Κουζιάκη

31 Αυγούστου 2023
00:18
Ονομάζομαι Μαρία Αραμπολιδου γεννήθηκα στα Κοίλα Κοζάνης και κατοικώ στην Κοζάνη είμαι απόφοιτος Τ.Ε Διοικητικού υποστήριξης συστημάτων και εφαρμογών πληροφορικής, ασχολούμαι με τα καλλιτεχνικά εκθέτοντας τα έργα μου για φιλανθρωπικό σκοπό. Η απόφαση μου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και να θέσω υποψηφιότητα ως τοπικός σύμβουλος στο Τ.Κ ΚΟΙΛΩΝ με τον συνδυασμό ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο ΧΑΡΗ ΚΟΥΖΙΑΚΗ πηγάζει από την ανιδιοτελή αγάπη μου και την θέληση μου να προσφέρω με όλες τις δυνάμεις μου στο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες που έχω από μικρό παιδί υπόσχομαι να αγωνιστώ με αυτά για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.
Μαζί με τους συνυποψηφίους μου θα δώσουμε αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον στο τόπο μας και στην τοπική Κοινότητα Κοίλων
Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των ελεύθερων ανθρώπων με όραμα και ως ελεύθερος άνθρωπος θα αγωνιστώ για την επίτευξη των ονείρων μας.
Με εκτίμηση Αραμπολιδου Μαρία
Υποψήφια τοπική σύμβουλος Τ.Κ. ΚΟΙΛΩΝ

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.